$1 scrie:$2
$1 scrie:$2acum ma intereseaza, daca poti sa imi faci legatura cu persoana care vinde acest intreg sistem cu 250 ron. chiar si 300 sunt dispus ca sa dau (cu tot cu transport), desi mai am un sistem . si doar pt faptul ca pot sa il dau mai scump aici...
Daca nu ai observat acesta este un forum in care discutam si ne ajutam in diverse probleme nu este
okazii.roPot sa-ti dau adresa... dar nu fac acest lucru pentru ca nu imi plac samsarii.....
Tu nu incerci altceva decat sa contesti ce am spus eu... Asa fac si samsarii prin targurile de masini, ochesc un om disperat, (au un simt extrem de bine dezvoltat in aceasta privinta) vine unul isi da cu parerea, spune un pret, apare un altul care zice alt pret, incep sa-i caute nod in papura la masina, pana la urma roiesc in jurul bietului om 5-6 samsari care il ametesc de cap pe respectivul, care disperat fiind din lipsa de bani ajunge sa o dea pe un pret de nimic... ceva gen cum era o data chestia aia cu
"alba-neagra" In privinta pretului specificat de mine, sunt cativa membrii de pe acest forum impreuna cu, care am mers la acest centru de dezmembrari si pot sa-ti confirme ca persoana respectiva mi-a cerut pe intregul sistem 200lei. Motivul pentru care nu l-am cumparat a fost ca persoana respectiva se razgandise intre timp si mi-a cerut 250lei dupa ce mai inainte vorbisem si stabilisem bine pretul... nu era un pret mare, chiar imi convenea, dar pur si simplu nu am mai vrut sa le iau doar ptr. simplul fapt ca persoana respectiva nu s-a dovedit de cuvant, nu imi plac oamenii care nu-si respecta cuvantul dat...
Dar, ma rog, nu trebuie sa ma justific eu fata de tine... Daca vrei sa cumperi oglinzile te invit sa iei la rand dezmembrarile din jud. Valcea... nu sunt prea multe si o sa le gasesti pana la urma, si acum le are si o sa te si convingi ca am spus adevarul... daca tot vrei sa obtii profit, macar sa muncesti pentru el...
Stima...