Cumparare

Cumpar sistem complet oglinzi electrice focus1

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Cumpar sistem complet oglinzi electrice focus1

Mesajde Oklahoma » 28 Dec 2009, 11:28

Cumpar sistem complet oglinzi electrice focus1.
Specific , masina este echipata cu oglinzi mecanice,deci am nevoie de tot, capace , sistem de ghidaj ,sistem electric.
Astept oferte.
Miultumesc
Oklahoma
Gold Member

Maşina: Ford Focus 2 , 1.6 cc, 100cp - 2005

Re: Cumpar sistem complet oglinzi electrice focus1

Mesajde Florin21 » 28 Dec 2009, 12:19

Ma bag si eu in seama pe topicul tau... cu scuzele de rigoare....
Vreau si eu ce vrei tu... deci daca gasesti 2 ofertanti cu preturi bune, bineinteles, anunta-ma si pe mine te rog... ;)
Florin21
1nsane Member

Maşina: Ford Mondeo Mk5, 2.0 TDCi

Mesajde Oklahoma » 29 Dec 2009, 12:29

cerere valabila , ptr 2 masini,asteptam ofertele!!!
Oklahoma
Gold Member

Mesajde Florin21 » 30 Dec 2009, 01:33

Mersi... :-*
Deci, sa curga ofertele... :D
Florin21
1nsane Member

Mesajde slick99 » 02 Ian 2010, 01:00

salutare si La multi ani ! Aveti idee ce presupune acest sistem COMPLET ? :D
slick99
1nsane Member

Maşina: doicincibenzinaturbo

Mesajde Oklahoma » 02 Ian 2010, 11:44

salut slick,in principiu stiu, dar daca ai mai multe idei , te rog sa ni le impartasesti.
multumim,a multi ani si sa ai un anu cu multe vanzari.
bafta multa
Oklahoma
Gold Member

Mesajde Florin21 » 03 Ian 2010, 20:15

Atasez eu mai jos fotografiile cu ce trebuie sa cuprinda intregul sistem pentru oglinzile electrice cu incalzire... :-"
Deci, cei care au intregul sistem asa cum am postat eu mai jos in fotografii, complet pana la ultimul fir si ultima piulita, functional si la un pret rezonabil ne poate contacta cu incredere... :D
Fişiere ataşate
DSCF5918mck.jpg
DSCF5923textmck.jpg
DSCF5926gk.jpg
DSCF5945gk.jpg
DSCF5949gk.jpg
DSCF5961gk.jpg
DSCF5966textmck.jpg
DSCF5975gk.jpg
Florin21
1nsane Member

Mesajde slick99 » 03 Ian 2010, 23:42

aia cu "si la un pret rezonabil" a fost buna :))
slick99
1nsane Member

Mesajde Florin21 » 04 Ian 2010, 20:45

Pai hai sa-ti zic pretul "rezonabil" care mi-a fost servit pe la toate dezmembrarile daca tot te-am distrat asa de bine... :D acesta a fost cuprins intre 250 si 350lei pentru instalatia completa cu toate componentele care apar mai sus in fotografiile atasate de mine...
Acesta este pretul pietei dar cum vremurile sunt asa cum sunt, sunt convins ca se poate si mai "rezonabil" de atat... :-"
Florin21
1nsane Member

Mesajde Oklahoma » 05 Ian 2010, 15:34

florin spune-mi la ce folosesc cablurile din poza atasata .
multumesc
up, inca mai cautam
Fişiere ataşate
DSCF5945gk.jpg
DSCF5945gk.jpg (11.35 KiB) Vizualizat de 1460 ori
Oklahoma
Gold Member

Mesajde zubyzuby » 11 Ian 2010, 11:53

am un ford la care vand tot ce prind de pe el. are acest sistem.(oglinzi ghidate si incalzite electric) dar nu le dau pt pretul de 350 ron."Florin21" daca ai primit acest pret la dezmembrari , te indrum cu incredere sa il cumperi.
daca ar fi sa compari asa putin, numai o oglinda si ma refer numai la sticla ,care are rezistenta electrica, este la pretul de 50 ron .acesta este pretul daca cumperi de nou, dar nici la mana a2a nu cred ca gasesti mai ieftin de 25 ron.
si mai este motorasul de ghidare si carcasele +panourile interioare plus multe altele.
daca doriti eu va pot face un pret.
vand orice piesa de pe fordul de la avatar. sau mai bine zis, toate :D
zubyzuby
Incepator

Maşina: ford focus. 2004. 1,8tdci. 101 cp. clima, greamuri electrice

Mesajde Florin21 » 11 Ian 2010, 18:51

Bine..., uite cum facem... spune tu un pret pentru restul de piese pe care le-am atasat eu mai sus, fara oglinzile in sine... chiar sunt curios...

Daca iei toate dezmembrarile la rand o oglinda cu incalzire si reglaj electric nu depaseste pretul de 120lei iar restul pieselor care raman... respectivul cam greu sa le vanda... decat daca vine unul ca mine care vrea sa-si monteze oglinzi electrice pe masina si atunci nenea acela face ochii mari si isi freaca mainile de bucurie ca si-a gasit fraierul si da in pret la greu pentru ca de... asa inteleg unii sa faca afaceri...
Si mai este o chestie pretul acela de 120lei este pretul din centrul de dezmembrari dar tu nu ai centru de dezmembrari, nu ai taxe de achitat si nici angajati de platit, deci fara suparare pretul tau ar trebui sa fie mai mic, asta daca vrei sa le vinzi...
Florin21
1nsane Member

Mesajde Oklahoma » 11 Ian 2010, 18:59

zubyzuby - topicul in care ai scris si-ti faci reclama este deschis de mine cu un anumit scop care este specificat in titlu.
daca vrei sa vinzi sistemul de oglinzi electrice (si daca este complet sistemul) afiseaza un pret , daca nu , te rog sa-ti deschizi un topic si sa-ti spui parerile si ce piese ai de vanzare si cu ce preturi le dai.
multumesc pentru intelegere
Oklahoma
Gold Member

Mesajde zubyzuby » 11 Ian 2010, 19:34

$1 scrie:$2ubyzuby - topicul in care ai scris si-ti faci reclama este deschis de mine cu un anumit scop care este specificat in titlu.
daca vrei sa vinzi sistemul de oglinzi electrice (si daca este complet sistemul) afiseaza un pret , daca nu , te rog sa-ti deschizi un topic si sa-ti spui parerile si ce piese ai de vanzare si cu ce preturi le dai.
multumesc pentru intelegere

sistemul este complet. la pretz mam gandit. 400 ron.
parerile nu le-am spus cu rea intentie, si pt faptul ca mi-am facut reclama la tine pe topic, imi cer scuze, nu a fost cu intentie.
multumesc pentru intelegere.
zubyzuby
Incepator

Mesajde zubyzuby » 11 Ian 2010, 19:50

$1 scrie:$2ine..., uite cum facem... spune tu un pret pentru restul de piese pe care le-am atasat eu mai sus, fara oglinzile in sine... chiar sunt curios...

Daca iei toate dezmembrarile la rand o oglinda cu incalzire si reglaj electric nu depaseste pretul de 120lei iar restul pieselor care raman... respectivul cam greu sa le vanda... decat daca vine unul ca mine care vrea sa-si monteze oglinzi electrice pe masina si atunci nenea acela face ochii mari si isi freaca mainile de bucurie ca si-a gasit fraierul si da in pret la greu pentru ca de... asa inteleg unii sa faca afaceri...
Si mai este o chestie pretul acela de 120lei este pretul din centrul de dezmembrari dar tu nu ai centru de dezmembrari, nu ai taxe de achitat si nici angajati de platit, deci fara suparare pretul tau ar trebui sa fie mai mic, asta daca vrei sa le vinzi...

salut. nu vreau sa ma contrazic cu tine. iti respect opinia, pt ca este opinia ta, dar nu trebuie sa fiu si de acord cu ea. (oricum nu suntem aici pe acest topic ca sa ne scoatem ochii , si nici nu o sa facem asa ceva deoarece aici trebuie sa ne rezolvam cat mai profitabil problemele)
acum ma intereseaza, daca poti sa imi faci legatura cu persoana care vinde acest intreg sistem cu 250 ron. chiar si 300 sunt dispus ca sa dau (cu tot cu transport), desi mai am un sistem . si doar pt faptul ca pot sa il dau mai scump aici. eu am fost la 2 firme de dezmembrari, si aici pot sa spun ca sunt de acord cu tine, adica mia cerut un pret aproape cat in magazin.si am luat legatura cu 2 persoane care au tot asa piese si nici la ei nu am primit o oferta mai buna.
o zi buna in continuare.
zubyzuby
Incepator

Mesajde Florin21 » 11 Ian 2010, 21:07

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2acum ma intereseaza, daca poti sa imi faci legatura cu persoana care vinde acest intreg sistem cu 250 ron. chiar si 300 sunt dispus ca sa dau (cu tot cu transport), desi mai am un sistem . si doar pt faptul ca pot sa il dau mai scump aici...

Daca nu ai observat acesta este un forum in care discutam si ne ajutam in diverse probleme nu este okazii.ro

Pot sa-ti dau adresa... dar nu fac acest lucru pentru ca nu imi plac samsarii.....

Tu nu incerci altceva decat sa contesti ce am spus eu... Asa fac si samsarii prin targurile de masini, ochesc un om disperat, (au un simt extrem de bine dezvoltat in aceasta privinta) vine unul isi da cu parerea, spune un pret, apare un altul care zice alt pret, incep sa-i caute nod in papura la masina, pana la urma roiesc in jurul bietului om 5-6 samsari care il ametesc de cap pe respectivul, care disperat fiind din lipsa de bani ajunge sa o dea pe un pret de nimic... ceva gen cum era o data chestia aia cu "alba-neagra"

In privinta pretului specificat de mine, sunt cativa membrii de pe acest forum impreuna cu, care am mers la acest centru de dezmembrari si pot sa-ti confirme ca persoana respectiva mi-a cerut pe intregul sistem 200lei. Motivul pentru care nu l-am cumparat a fost ca persoana respectiva se razgandise intre timp si mi-a cerut 250lei dupa ce mai inainte vorbisem si stabilisem bine pretul... nu era un pret mare, chiar imi convenea, dar pur si simplu nu am mai vrut sa le iau doar ptr. simplul fapt ca persoana respectiva nu s-a dovedit de cuvant, nu imi plac oamenii care nu-si respecta cuvantul dat...

Dar, ma rog, nu trebuie sa ma justific eu fata de tine... Daca vrei sa cumperi oglinzile te invit sa iei la rand dezmembrarile din jud. Valcea... nu sunt prea multe si o sa le gasesti pana la urma, si acum le are si o sa te si convingi ca am spus adevarul... daca tot vrei sa obtii profit, macar sa muncesti pentru el...

Stima...
Florin21
1nsane Member

Mesajde zubyzuby » 12 Ian 2010, 09:03

Daca nu ai observat acesta este un forum in care discutam si ne ajutam in diverse probleme nu este okazii.ro

Pot sa-ti dau adresa... dar nu fac acest lucru pentru ca nu imi plac samsarii.....

Tu nu incerci altceva decat sa contesti ce am spus eu... Asa fac si samsarii

In privinta pretului specificat de mine, sunt cativa membrii de pe acest forum impreuna cu, care am mers la acest centru de dezmembrari si pot sa-ti confirme ca persoana respectiva mi-a cerut pe intregul sistem 200lei.

... daca tot vrei sa obtii profit, macar sa muncesti pentru el...

[/quote]
florin21 vad ca nu miai inteles intentia. in orasul meu nu gasesti acest sistem la un pretz ca cel prezentat de tine. nu am spus ca nu te cred. nu am dat vina pe tine sau pe masina ta sau pe altceva, , asa cum fac samsarii.nu contest ce ai spus tu. am scris si mai sus; respect ceea ce zice fiecare, dar nu sunt obligat sa fiu de acord. eu nu am avut intentia de a fi samsar sau sa te contest,cand miam publicat primul pesaj aici. eu faceam o comparatie cu ce preturi sunt la mine in oras. nici eu nu am habar de ce la dezmembrarile din oras toate sunt cam scumpe. pt un prieten i-a fost mai rentabil sa mearga in zalau sa isi cumpere un turbo si a gasit si 4 genti la un pret foarte mic.
apropo de faza cu okazii? acest forum este un fel de okazii dar de 100 de ori mai bun, poti sa vb cu oameni, sa iti dea sfaturi, si este si o ocazie sa cumperi sau sa vinzi o piesa. asta este parerea mea si nu este nimeni obligat sa fie de acord cu ea.
legat de faza cu profitu, nu dau la nimeni in cap ca imi cumpar o piesa de oriunde din lumea asta si vin la mine in oras si o dau mai scump decat am cumparat-o.nu fac nici un rau. de exemplu prietenul meu care a cumparat turbo si gentile, a ajuns in orash si a povestit si altor prieteni ce a cumparat si cat de ieftin. si un tip a fost interesat de genti si desi stia pretul a oferit inca 2 milioane pe ele. asa ca daca eu i-as spune la un om ca este un set de oglinzi in valcea cu 2 milioane si el imi zice ca este dispus sa imi dea inca 70 de ron in plus daca ii fac rost de ele si sunt bune, nu vad de ce nu as face afacerea.
florin21, nu vreau sa ma dau mare,sau sa arat ca sunt stiut. eu mi-am spus parerea si nu am intentii de samsar.
cred ca este mai omeneste si prieteneste ca sa incheiem discutia asta, si sa ne putem rezolva fiecare problemele gasind solutii cat mai bune
o zi placuta.
zubyzuby
Incepator

Mesajde zubyzuby » 12 Ian 2010, 09:15

Florin21 si Oklahoma. am vorbit ieri cu cineva care are un focus cu oglinzi ghidate manual. si a incercat aceeasi schimbare care vreti sa o faceti si voi. el mi-a zis ca nu e posibil. masinile care nu sunt dotate cu oglinzi electrice din fabricatie nu au o mufa/mufe pt conexiune.asta mia zis el. acum nu stiu daca este adevarat. el zicea ca partea electrica pt masinile astea este standard, adica nu poti sa schimbi oglinzile manuale cu cele electrice si nu poti sa pui geamuri electrice pe spate daca nu ai avut(cica nici acolo nu este mufa ca sa faci legatura.)
daca voi stiti mai bine ca se poate, sa imi spuneti si mie .
multumesc. o zi placuta
zubyzuby
Incepator

Mesajde just focus » 16 Ian 2010, 23:16

Baieti Zubyzuby are dreptate, eu am cumparat o usa stanga de la dezmembrari, si este de pe o masina cu oglinzi cu reglaj manual. Am dezechipat-o si instalatia electrica nu este la fel cu ce am eu pe masina (oglinzi electrice si incalzite). Usa mea are doua furtune de cabluri, respectiv doua mufe de conexiune pe masina, pe cand usa cumparata are decat un singur furtun cu cabluri. Nu stiu insa daca masina de pe care provine usa, avea doua mufe de conexiune.

P.S. Daca vreti sa mai va transformati masinile in "GHIA", (stiu ca Florin21 asta vrea) va dau eu masina mea cu 1200 euro, vedeti ca este postat un anunt pe forum.

Sanatate.
ford is good
Ford Focus 1.8i 16v 1999

De vanzare !!!
just focus
Incepator

Maşina: Ford, Focus, '99, 1.8i, 85 kw
VIN: WF0AXXGCDAWA40829

Mesajde Florin21 » 17 Ian 2010, 00:21

Daca el a putut... http://foka24.de/Focus/E-Spiegel.html putem si noi... ;)
"just focus" - daca masina ta era GHIA... ma cam tenta oferta ta... :D
Florin21
1nsane Member

Mesajde slick99 » 26 Ian 2010, 22:12

mai cautati baieti ? :D
slick99
1nsane Member

Mesajde Florin21 » 26 Ian 2010, 23:56

Tu ce zici...?! :-? Eu zic, ca da... :-w
Florin21
1nsane Member

Mesajde slick99 » 31 Ian 2010, 17:22

si cam cat aveti disponibil ? :D am gasit ceva in uk, dar cel care le are mi-a zis ca i se pare aproape imposbil de montat de la masinile cu volan pe dreapta la cele cu volan pe stg din cauza firelor/mufelor, cica sunt foarte rigide
slick99
1nsane Member

Mesajde Florin21 » 31 Ian 2010, 21:20

Daca sunt rigide inseamna ca sunt cam coapte... au stat prin ploaie,soare,frig... eu am avut ocazia sa cumpar instalatia completa, le-am avut in mana, toate componentele si nu mi s-au parut deloc rigide... motivul ptr. care probabil te intrebi de ce nu le-am luat a fost faptul ca ne intelesesem la un pret si cand a fost sa le iau a cerut mai mult si am renuntat... nu ca era prea mult dar nu imi plac oamenii fara de cuvant.
Singura problema ca provin de pe o masina cu volan pe dreapta este capacelul acela unde vine montat butonul de reglaj...
Florin21
1nsane Member

Mesajde slick99 » 31 Ian 2010, 23:26

da, si asta, stiu ca ai avut ocazia sa cumperi, am citit pe cealalta pagina a topicului :) oricum 250 ron era un pret de vis :)

iar de cabluri nu cred ca au stat in soare / ploaie pt ca nici nu erau scoase din portiere inca :D
slick99
1nsane Member

Mesajde TATAIE » 15 Apr 2010, 19:45

Salut.Eu mi-am schimbat oglinzile manuale cu electrice incalzite. Am avut instalatia din fabrica pt oglinzi si pt scaune electrice si incalzite.Am dat 300 lei pe tot sistemul (og.st+dreapta,capacele si joysitckul) din dezmembrari.Toata operatia a durat maxim 20 minute, daca aveti nevoie de ajutor dati-mi PM
Pedala la Podea !
TATAIE
Incepator

Maşina: Ford Focus , 2001 , 1.8Tddi
VIN: wf0axxgcda1p52799

Mesajde Florin21 » 15 Apr 2010, 19:55

Pune si tu poze cu intreaga operatiune... Suntem cu totii interesati... Orice sfat in plus este binevenit... >:D<
Florin21
1nsane Member

Mesajde ovideatza » 15 Apr 2010, 22:07

Fain ca a durat 20 min..la mine a durat vreo cateva ore bune...si m-a costat 350 lei sistemul complet + 100 lei manopera....eu caut in continuare doar oglinda stanga electrica dar originala la 100 lei maxim:D
ovideatza
1nsane Member

Maşina: Focus 1.8 TDDI 90 2002
VIN: WF0NXXGCDN2U75879

Mesajde adyamg » 10 Mai 2010, 10:20

Am eu sistem glinzi electrice la 350 lei, culoare monodust silver.
adyamg
1nsane Member

Maşina: Ford Focus 1.6 Zetec

Mesajde kelloo » 29 Mai 2010, 10:12

daca mai sunteti interesati:set complet oglinzi +cabluri +buton reglaj totul original de pe focus din 2003 la 100 euro
0745696989
kelloo
Ford Freak

Maşina: focus tournier 1.8 tddi 2003

Următorul

Înapoi la Cumparare