Off Topic: Ce vrei sa spui prin"
nu mai gesesti nimic"pentru Nokia 6310i? Eu am un asemnea exemplar de care pot spune ca sunt foarte multumit si gasesc de toate pentru el!! Tocmai i-am luat o fata (carcasa) si un acumulator Li-Polimer ultraslim, ambele noi noute!! Gasesti ce vrei fi sigur de asta.
$1 scrie:$2@o`neill - pe langa pretul mare de achizitie trebuie sa te gandesti si la costul convorbirilor, apoi iti trece instant gandul de a cumpara un telefon prin satelit !
De acord cu tine, dar omul a specificat ca prima cerinta, citez "
1. semnal fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff bun" si ca
"pretul nu e problema,si taica-su e marinar" Tu ce intelegi de aici? In plus recomandarea mea era pentru
sanderoalex si nu pentru dvs!
Ceea ce i-am recomandat eu, se incadra in cerintele omului. Eu pe langa Nokia 6310i mai am unul care trece de 800$ si am zis ca nu e imposibil nici pentr el!
Cat despre costul convorbirilor... nu cred ca va avea omul timp de conferinte pe vapor.

Va dori ca din cand in cand sa-si auda familia si prietenii, banuiesc. DAR o va putea face si din mijlocul oceanului daca vrea!
Uite de exemplu ce tarife are Orange pentru roaming pentru diferite zone
http://www.orange.ro/roaming/option-ue-ro.html. Crezi ca difera mult fata de tarifele Thuraya??
On Topic: Sanderoalex@ cum spunea si valistoica, cauta un Nokia 6310i mai ales daca nu ai nevoie de camera foto, internet and more... Il gasesti undeva pana in 100 eur. Cat despre abonament, toti operatorii de telefonie mobila din Ro au acum acoperire internationala.
Cu respect.