hai sa lamurim putin lucrurile :
1 natura jobului meu e .... hai sa zicem ca am cunostinte destul de bune in domeniu
2 pt nokia6310i nu se mai produce absolut nimic. daca mergi in orice servis AUTORIZAT NOKIA o sa primesti raspunsul asta
3 semnal pe 6310 e muuult mai slab decat pe e51
4 de ce ai da 100 de euro pe un tel de acum un deceniu? la mai putin de 200 gasesti e51 sau cand poti sa cumperi cu aprox130 de lei un nokia 1209 (la care pui o baterie bl-5c sau cumperi un incarcator portabil- da,exista), care are semnalul mult mai bune decat 6310i si e nou si are si garantie 2 ani? ai de gand sa folosesti bluetooth-ul pe 6310

? nu de alta dar e singurul lucru pe care il are in plus, dar are si minusuri

. am vazut ca sunt persoane care vand 6310 reconditionate cu carcase chinezesti ... nu sunt curios cum o sa arate carcasele alea peste max 2 luni - pt ca stiu !!!
5 cineva care are cat decat ceva in comun cu domeniul IT&C ar trebui sa stie cat de important e (daca vrei sa folosesti un diispozitiv o perioada fff lunga de timp) sa se mai produca piese originale pt schimb, sau macar sa ai posibilitatea de resoftare a unui device.
6 in legatura cu preturile de orange pe roaming ... relax iar faci comparatie intre mere si pere.