Mai fratilor FORDradicali de ce va implicati asa de tare emotional?

, joe06 are dreptate in parte in ceea ce spune pentru ca:
Daca Ford
- ar da atentie la detalii, in ce priveste spre e.g. strangerea tuturor suruburilor din fabrica asa cum trebuie si tot ce mai trebuie,
- daca ar investi cu adevarat in motoare si nu ar mai imprumuta de la uni si altii
- daca ar investi in materiale superioare calitativ folosite la interior - nu ma refer la marcile premium, ci macar la nivelul VW sau Opel
- daca nu ar fi asa mare discrepanta la tapiteria folosita la scaune, intre echiparile Trend si Titanium/Ghia
- daca ar investi mai mult macar atentie sporita sau cerinte mai dure la angajarea consilierilor de vanzari in Romania si privind relatia dealer/service cu ownerul de Ford si dupa ce isi ia masina, deci servicii mentenanta sau post-vanzare si nu actuala caterinca in care ne scaldam
Daca toate cele de mai sus s-ar intampla intr-o buna zi, FORD nu va mai avea defel competitor in piata pe VW, decat printre radicalii impatimiti ai VW
sunt multumit de focusul meu si stiu ca se poate mai bine, la banii care i-am dat pe el a fost best buy ever, insa nu pot sa recunosc ca Opel si VW si Renault si Peugeot se preocupa altfel, Ford ce face vinde puternic au trecut criza relativ binisor si la partea de investitii si cercetare mai subtire, bine asteptam Focus 3 si atunci discutam mai concret
paulica daca iti faci vreodata service la tine imi voi face reviziile pe viata daca voi mai avea Ford
Emanuel orice masina ti-ai lua sa te bucuri de ea la maxim
si inca un off topic: saptamana trecuta in antepenultima zi de garantie la 530d (an 2007 si 75000km) al nasului meu a cazut turbina, mers a doua zi la Bavaria cu masina pe platforma si in ziua urmatoare au schimbat turbina, adica in ultima zi de garantie practic, si asta fara sa maraie si fara spaga si fara amenintari, la Ford cred ca alertam si Ford Europa sa o schimbe si CEDO