Re: prezon uzat
salut aceeas chestiie am patito si yo de 2 ori pe aceeas roata deoarece statile de vulcanizare de la noi sunt ge F1 in 10min tia luat banii acum am vro 3 lunii decand merg in 3 prezoane pe roata si ca sa devina putin mai dificil aceea roata e pe fata
dar probleme nu am acel putin pana acum dar am sa le schimb dupa ce o sa gasesc prezonu (daca stie cineva de unde pot achizitiona un prezon pt un mondeo mk3 2.0TDCi 2002 sa lase si mie un msj multumesc)
dar probleme nu am acel putin pana acum dar am sa le schimb dupa ce o sa gasesc prezonu (daca stie cineva de unde pot achizitiona un prezon pt un mondeo mk3 2.0TDCi 2002 sa lase si mie un msj multumesc)- soprano
- Incepator
- Maşina: ford mondeo 2.0 TDCi 85kw Ghia
- VIN: wf05xxgbb52r02131

Ma aburesc cei de la Ford sau chiar nu am alta solutie? Am citit pe mai multe post-uri despre prezoane schimbate la Fiesta, Focus 1 si Focus 2 cu disc, dar nu am gasit pe nicaieri info despre modelul meu. A reusit cineva sa schimbe prezonane la roata din spate pentru FF2 cu tambur in 5 prezoane? Daca da, ma puteti indruma spre un service?