EI NU VOR SA TE RECRUTEZE PT CONVINGERILE LOR VOR DOAR SA TIO TRAGA....
mai scutestema cu domnule...daca nu crezi in Dumnezeu foarte bine...ramai in nestiinta....iar in privinta religiei care este mai buna si sa ti alegi alta...degeaba o faci, daca pleci din ortodoxie in oricare alta vei fi judecat in ce te ai nascut....ia spune mi....lupta de la calugareni in ce an a fost...si daca stii de unde stii...ai fost cumva acolo....iar teoria big bangului de unde a venit...a fost cineva acolo sa vada?
Noi doar vb, e cuvantul meu impotriva cuvantului tau insa hai sa trecem la fapte, am o gramada de minuni dumnezeiesti care se pot verifica de oricine indiferent de credinta lor, insa nu voi enumera decat una singura,in sens negativ, pt ca in sens pozitiv, nu vei crede...si nici nu vreau sa te fac sa crezi, vreau doar sa ti descoperi singur explicatia de ce 1 plus 1 fac 2....adica, oricum nu ai ce sa pierzi,te pun doar sa verifici, iar daca nu vrei sa verifici ceva verificabil, atunci te rog sa nu mai palavragesti
La manastirea Frasinei din judetul Valcea ,la 20 km sud de Rm valcea, se afla un avertisment, in sensul ca parte femeiasca nu are voie sa intre, in manastire, avertismentul este cu 2 km pus inainte de curtea manastirii....multi ca si tine atei au incercat sa i treaca femeile, sa vada ce se intampla, si au vazut au murit, un altul si a deghizat fetita de 5 ani in baietel, zicand ca de este copil si nu se va intampla nimic...insa Dumnezeu nu se lasa batjocorit, avertismentul a fost si este clar cine o face pe neascultatorul o face pe pielea lui....asadar domnule nu ai ce sa pierzi dute cu orice parte femeiasca, sotia, amanta, cu cine vrei, si vei vedea puterea lui dumnezeu...insa nu insist, pt ca vei plange cum a plans si faraonul cand ia murit primul nascut, desi fusese avertizat....
Toata chestia este adevarata ,si nu este treaba de folclor,daca ma palavragesti iarasi cu necredinta ta fara sa verifici, atunci esti un ateu fricos, care se teme de Dumnezeul in care nu crede, caci un filozof spunea.....daca Dumnezeu nu exista si eu nu cred, nu am pierdut nimic,daca dumnezeu nu exista si eu am crezut ca exista, iarasi nu se intampla nimic, eu am crezut in ceva ce nu exista, INSA DACA DUMNEZEU EXISTA SI EU NU AM CREZUT ATUNCI AM PIERDUT TOT...asa ca e treaba logica
Ultima oară modificat de
Alen pe 25 Feb 2010, 22:47, modificat 1 dată în total.
Motiv: sters quote-nu e necesar daca citati mesajul anterior !