$1 scrie:$2I NU VOR SA TE RECRUTEZE PT CONVINGERILE LOR VOR DOAR SA TIO TRAGA....
Trecand peste exprimarea josnica si cu greseli de punctuatie, nu stiu ce ti-au facut tie de ti-e asa frica de homosexuali, dar te asigur ca nu e deloc asa. Relatiile intre ei se desfasoara cu acelasi grad de consimtamant ca si in cazul heterosexualilor. Exista "poame acre" de ambele parti.
$1 scrie:$2n privinta religiei care este mai buna si sa ti alegi alta...degeaba o faci, daca pleci din ortodoxie in oricare alta vei fi judecat in ce te ai nascut....
Hmm...am sa cer si opinia unui preot in privinta asta.
$1 scrie:$2a spune mi....lupta de la calugareni in ce an a fost...si daca stii de unde stii...ai fost cumva acolo....iar teoria big bangului de unde a venit...a fost cineva acolo sa vada?
Uite, aici faci o mare confuzie si am sa incerc sa te ajut sa intelegi unde gresesti.
Exista o teorie in ce priveste anul luptei de la Calugareni. Daca tu nu esti de acord cu aceasta teorie nu te opreste absolut nimeni sa examinezi toate dovezile, sa refaci sapaturile, sa studiezi arhivele, sa examinezi toate exponatele din muzee si sa formulezi propria ta teorie. Daca este mai buna decat cea existenta, nu se supara nimeni, teoria existenta este inlocuita cu cea noua, iar tu vei intra in cartile de istorie si in tratatele de specialitate. De asemenea, acelasi lucru se intampla si daca tu esti de acord cu anul, dar tu consideri ca poti face o datare si mai precisa. Nu te opreste nimeni sa pui totul la indoiala, insa trebuie sa convingi pe toata lumea ca teoria ta e mai buna.
Exact la fel este si cu teoria big bangului. Daca crezi ca e gresita si tu poti formula una mai buna, nu te opreste nimeni. Si am sa precizez ca aceasta nu este singura teorie privind originea universului, dar dintre toate probabil asta se potriveste cel mai bine cu rezultatele si observatiile experimentale.
In cazul chestiunilor religioase, mersul lucrurilor este altul: "crede si nu cerceta", "fericiti cei saraci cu duhul", "biblia este adevarata pentru ca asa scrie in biblie", si esti obligat sa crezi si sa accepti reguli si legi in functie de locul si timpul unde te-ai nascut.
$1 scrie:$2..La manastirea Frasinei...
Pe de o parte, accesul femeilor in manastire a fost interzis pentru ca asa a vrut calugarul care a intemeiat-o si nimic mai mult. Restul sunt povesti, pentru ca "romanul s-a nascut poet". Chiar si calugarii spun ca e doar o legenda, iar povestea spusa de tine este cu trei nivele mai inflorita decat legenda originala.
Pe de alta parte, daca dorinta lor este sa nu intre femei in manastire, mie cel putin mi-ar fi rusine sa-i deranjez (rusine fata de ei ca oameni, nu frica de povesti cu bau-bau care nu fac cinste religiei crestine).
$1 scrie:$2sa ca e treaba logica
Te rog nu folosi expresia "treaba logica" intr-un mesaj cu continut religios fanatic.
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]