ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

06 Apr 2007, 09:16

Traiasca PILA ROMANA.

Am primit telefon de la pila nu de la leasing cum ca numerele sunt gata .
Nr meu va fi sau pot spune ca este B-61-KBK.

06 Apr 2007, 09:32

Felicitari!!
Te poti bucura de masina de sarbatori

06 Apr 2007, 21:01

$1 scrie:$2r meu va fi sau pot spune ca este B-61-KBK.

Felicitari!
Cand ai un pic de timp liber, te invit sa modifici in lista cu numerele noastre. Nu d-alta da' tot ziceai ca ai de gand sa-l stergi pentru ca expira. Numa' bine!

10 Apr 2007, 07:31

Istoria continua:
Pana unde credeti ca merge nesimtirea umana? No limit!

Revin si arat. Dupa ce primesc telefonul de confirmare de la pila ca s-a rezolvat si mi-au iesit numerele si ca le-a luat cineva de la leasing, ii dau telefon tipului de la BCR leasing Romana (cu care am facut eu contractul si care nu mi-a dus dosarul la timp si care este un nes.....) si ii zic ca eu plec pe la 13,00 din Cta si sa ma astepte ca pana la 16,00 ajung sa ridic numerele de la el, el spunandu-mi ca sta pana la 17,00 la lucru, dar daca imi este mai usor sa trec sa le iau de la BCR din pta Alba Iulia ca acolo sunt. II zic ca ar fi in drumul meu dar numai sa stea aia pana ajung eu. Nu e nicio problema imi zice si ramane sa ne auzim mai tarziu. Pe la 13,30, cand eu eram pe la Medgidia, imi da tel si-mi zice daca pot sa trec in 30 min la Alba Iulia sa iau numerele ca aia pleaca de acolo. Raman stupefiat, ii zic ca sunt pe drum si nu am nici pe cine sa trimit sa le ia, sa se duca el. Nu, ca nu are cum sa plece de la servici, ca el le ia marti. Il rog frumos sa rezolve iar daca nu poate sa plece de la servici sa trimita un curiei, un taxi, orice iar daca le ia marti nu e nicio prblema dar o sa iasa ceva scandal. Deci dupa ce ma strofoc sa gasesc o pila si o rezolv tot din cauza nesimtirii lui are tupeyul sa-mi zica sa ma duc sa le iau eu, de la 200 Km departare ca el nu poate. Ii dau telefion tipului de la Colina sa vb el cu asta ca eu nu mai vb decat prin avocat cu el, tipu f. dragut si imi zice ca rezolva el. Ma suna asta de la BCR si-mi zice ca daca nu mai gasesc pe nimeni sa le iau de la paznic. Ulterior, dupa ce am vb cu tipu de la Colina imi zice ca el a trimis pe cineva de la ei de la firma (Colina) sa ridice numerele si eu sa le iau de la ei, dar, desi a ajuns foarte repede, nu 30 min. ci 10 min., nu a gasit pe nimeni si nu au vrut sa i le dea. A dat si el telefon la BCR si in urma unor discutii mai aprinse a reusit sa-i determine sa mi le lase la paznic.

Se poate mai rau de atat? DA. Dar va spun mai incolo

10 Apr 2007, 07:59

ai reusit sa-ti pui numere preferentiale ? ca eu am sunat la leasing si mi-au zis ca conform legislatiei in vigoare nu se mai pot lua numere preferentiale. oricum voi trece si eu prin corvoada asta cu inmatricularea si numerele .

10 Apr 2007, 08:03

oricum nu ma las si-i voi suna mereu din 2 motive 1 pentru ca sa nu zica iara ca au mult de munca si nu au apucat 2 poate am noroc si se rezolva in timp util.acum am alt stres nu mi-a venit factura sa platesc rata de leasing si am termen pana vineri ca apoi platesc penalizari. au un stil de a te informa dupa termenul legal de nu au aere. am patit-o cu rca .si am mai patit ca uitasera sa-mi faca asigurarea casco la masina . ufff

11 Apr 2007, 08:00

Povestea continua:

Dupa cele relatate mai sus cu 2 posturi patite pana la primirea teoretica a numerelor a venit momentul sa le ridic si fizic. De la BCR din Pta Alba Iulia, de la paznic evident. Bat la geam si bat la poarta mandra doarme parca-i moarta. Imi raspunde paznicul intr-un final, ii explic despre ce e vorba iar dupa ce imi spune el de vreo 2 ori ca s-a inchis si eu ii spun ca trebuie neaparat sa iau numerele, imi deschide si intr-adevar numerele pe masa. Uraa!! Ma pune asta sa semnez dar si sa pun stampila. II explic ca sunt PF si nu am stampila, el nu, ca trebuie neaparat sa pun stampila ca l-a auzit el pe nustiu cine ca trebuie sa pun stampila. Ii explic frumos ca PF nu au stampila inca o data dar el imi zice ca nu-mi da numerele daca nu-i pun stampila. OK! zic Il intreb daca el poate sa-nmi puna stampila ca mi le-a predat. Ramane in incurcatura. Ii spun ca ma duc sa iau stampila de la masina dar sa-mi puna si el stampila c mi le-a predat. Sta, gandeste si zice ca el nu are stampila. De ce? il intreb. Zice : N-am ce face cu ea. De unde sa am eu stampila? Atunci ii zic si eu: Da eu de unde sa am stampila? Mai sta si se gandeste un pic si se multumeste cu o semnatura. Si uite asa ca am luat si numerele.
Asa ca aveti grija celor cu inmatricularea facuta de firmele de leasing. Presati-ii si de 5 ori pe zi panma aveti numerele in mana.
Acu eu ce sda fac cu tipu care mi-a facut figura? Sa-i fac o mica reclamatie sau sa-l iert? (Vb. de tipu de la banca nu de gardian)? :)

11 Apr 2007, 08:37

parerea mea ar fi ca ar trebui toti reclamati daca ai sti ca se intampla ceva si se remediaza ceva . si cum nimic nu se va intampla si nimic nu se va remedia te alegi cu o caruta de nervi , cu timp pierdut .
cred ca toti care avem masinile in leasing trecem prin aceleasi lucruri . din ce motiv ? pt ca nu le pasa si nu sunt ei cei ce sufera .... ca daca ar fi masinile lor le-ar unbla si dosul sa rezolve .
eu una incerc sa nu ma mai enrvez .... desi uneori e inevitabil cand ii vezi ce nepasatori sunt . si culmea culmilor te chinui tu ca sa le dai tot tu bani lor din buzunarul tau , ca la ei timpul trece leafa merge .

11 Apr 2007, 10:20

uimitor in cazul meu, la bcr leasing, cand a tb sa imi ridic numerele, binenteles dupa o mica pila (de unghii :) ) la politie, a mers destul de bine. era cred ca 10-11 si am primit confirmarea ca nr sunt gata. m-am dus repede la ei la sediu sa vad dc le-a luat cineva. mi-au spus ca in pachetul de numere de dimineata nu era si al meu si ca or sa mai faca un drum mai tarziu sa vada dc au mai iesit si alte numere (le-am zis ca ale mele sunt sigur). dupa care au zis ca ma suna ei dc le-au laut.
prima data am vrut sa ma duc eu cu o imputernicire de la ei sa iau numerele de la politie dar cica nu se dau.
uimitor pe la 4-16.00 ma suna baiatul cu care am vb si imi zice ca pot sa vin sa le iau de la sediu.
acum pp ca am nimerit si perioada aia de inceput de an cand multi au ramas fara masina din cauza nr care au iesit greu de la politie si cred ca nu eram singurul care pazea centrala de la bcr leasing.
dar ca impresie generala s-au miscat cu spor in ziua respectiva.

11 Apr 2007, 10:29

@ella, atata timp cat pe mergeti pe principiu "nu reclam nimic ca nu se rezolva nimic" atunci normal ca nu se rezolva si aia or sa va/ne f*ta in continuare asa cum i-a facut si lui @aanny daca el nu s-a dus din timp sa-l 'violeze' putin p-ala asa cum i-am zis, ca eu am ceva experienta si stiu ca pe unii numai asa ii poti invata civilizatia, cu biciul.

19 Apr 2007, 07:49

Eu ce fac acum cu nr. rosii pe care le-am luat de la Colina? Sa le vand inapoi lor? Mi-au cerut 90 Ron. Sa le dau cu 50?

19 Apr 2007, 11:49

50...iti da bine....mie imi ziceau ca`mi dau 27 lei....si am zis ca mai bine le tin.....deja am 3 perechi de numere rosii in casa....1 a tatalui meu...si 2 ale mele... :)
Mai bine ma apuc de facut colectie decat sa le dau lor... :)

19 Apr 2007, 11:56

27 (probabil) iei de la pol. rutiera daca le returnezi in termen de 45 zile de la emiterea AP aferenta lor.

19 Apr 2007, 13:50

da....asa e....doar ca termenul e de 30 zile de la data expirarii....

19 Apr 2007, 14:01

Nu mai stiu.
Oricum cuaia 27 de ron pui motorina sa iti ajunga sa vii pana aici la intalnire, si pentru intors facem noi o cheta :lol:

19 Apr 2007, 14:03

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Răspunde