Mai fratilor,unde l-ati gasit pe tazanacos pazatisas asta...ca e moarte ce e cu el...la moara mama de nu e mai tare ca Dan Diaconescu in direct si in reluare...

are omul asta o imaginatie asa bogata de zici ca asa e,ce indruga pe acilea,e genul de om care ar face orice sa te convinga ca lamaia e albastra

...Mie imi e mila de el saracul,omul e in lumea lui...in lumea basmelor,sunt sigur suta in mie ca la el in fiecare an vine "Mosul"
Stau si ma intreb,oare cum poti sa sustii niste lucruri scrise de anumiti oameni care s-au intamplat acum o mie de ani si care sunt din lumea S.F.ului...pai cu ce ma incalzeste pe mine ca s-au intamplat atunci,ca au fost si au trait si au facut ce au facut,si ce e cu asta?,asta a fost si s-a dus,a trecut...acum traim in prezent si tre sa vorbim despre prezent si nu despre ce a fost demuuuult.Veniti multi si dati exemple si citate din tot felul de carti si ca (,) cutare a facut nu stiu ce minune si nu stiu ce fapta buna si bau bauri din astea...si ce?,alea sunt "povesti",pai cum puii mei sa ramai insarcinata fiind "fecioara" si sa nasti un prunc fara "tata" si cand se face mare face multe "minuni" si il rastignesc pe cruce,el moare si dupa trei zile "invie" si dupa aia se intalneste cu apostolii,dupa care se "inalta" la ceruri...

...astea sunt cele mai tari S.F.uri si merita cel putin un Oscar!
Veniti mai oameni buni si voi cu exemple si adevaruri din timpul nostru,din prezent,actuale domnilor si bineinteles care pot fi verificate si dovedite in orice moment...nu bau bauri cu Dumnezei,Isus,Rai,Iad...Ierusalim si lumini ce se aprind "singure"...S.F.uri dintrastea!
"Cristoselule" cand termeni "postul" de 7 zile dat sub "binecuvantarea" lui nenea Alen,pe buna dreptate de altfel...incearca sa fii si tu mai realist,mai in "prezent" asa,si nu ne mai trimite cu sute sau mii de ani in urma...si incearca sa nu mai jignesti pe altii cand vezi ca sunt mai cititi,mai educati si mai destepti decat tine,si incearca sa inveti ceva de la ei ca nu strica.A,si o intrebare pentru tine,si te rog sa nu te superi sau sa crezi ca fac misto:-De unde esti de tarana?,