$1 scrie:$295 costa in jur de 2400 RON si desi are hartile a 200 de tari (parca) in memorie, atunci cand intri in orase dispayul se face galben, trebuind sa te conectezi la retea (asta in Romania, nu stiu in celelalta tari cum sta treaba) ... pentru cateva minute de navigare m-au taxat cu 2 euro, insa puteai sa vezi tot (strazi, restaurante, hoteluri) ... plus ca bateria nu e printre cele mai bune ... o utilizare normala te duce la o incarcare a bateriei odata la 2 zile maxim ... pentru folosirea acestuia ca si GPS trebuie sa ai un incarcator de masina si un card de memorie de minim 1GB pentru drumurile mai lungi ... desi am folosit doar o singura data GPS'ul, ecranul mi-a "inghetat" de 2 ori ... parerea mea este ca mai bine functioneaza un palm in regim de GPS ... Bafta
Exista o aplicatie de la Nokia care-ti permite sa descarci hartile direct in telefon fara a mai face trafic prin GPRS/EDGE/3G. Trebuie sa conectezi telefonul in mod "Transfer de date" la PC. Am incercat sa trag hartile prima data pe PC si dupa aia pe telefon dar nu merge
Aplicatia se numeste Nokia Map Loader si o gasiti aici:
http://europe.nokia.com/A4353385
Eu ca sa ma asigur ca nu se mai conecteaza prin providerul de telefonie i-am dezactivat accesul aplicatiei de pe telefon la APN-ul providerului.