ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
07 Mai 2007, 10:34
mersi atunci e clar
nu ca nu as sti sa merg prin bacau dar ma gandesc ca nici bacaul nu e chiar fundul tutovei cred ca am sa raman la moi sau eten
07 Mai 2007, 23:26
Qtek ce are?
08 Mai 2007, 06:54
in ce sens ce are m-am jucat vreo 2 zile acu juma de an cu un s100 si parea ok dar astea sunt mai noio si de aia m-as intinde la ele
08 Mai 2007, 08:32
Ziceam ca pe langa eten si mio sa iei in calcul si qtek. Toate sunt ok, acum depinde de pret...
14 Mai 2007, 09:18
l am folosit doar ca telefon pentru ca nu are harta romaniei l am cumparat din spania 250e acolo a mers navi pt ca are harta daca te
http://www.astel.be/Motorola-A780-Linux ... ut_page=30 da mi mess privat
14 Mai 2007, 13:21
N95 costa in jur de 2400 RON si desi are hartile a 200 de tari (parca) in memorie, atunci cand intri in orase dispayul se face galben, trebuind sa te conectezi la retea (asta in Romania, nu stiu in celelalta tari cum sta treaba) ... pentru cateva minute de navigare m-au taxat cu 2 euro, insa puteai sa vezi tot (strazi, restaurante, hoteluri) ... plus ca bateria nu e printre cele mai bune ... o utilizare normala te duce la o incarcare a bateriei odata la 2 zile maxim ... pentru folosirea acestuia ca si GPS trebuie sa ai un incarcator de masina si un card de memorie de minim 1GB pentru drumurile mai lungi ... desi am folosit doar o singura data GPS'ul, ecranul mi-a "inghetat" de 2 ori ... parerea mea este ca mai bine functioneaza un palm in regim de GPS ... Bafta
14 Mai 2007, 13:25
dar din cate stiam eu parca nu se platea folosirea navigatiei
sau se plateste doar la telefoanele mobile?
14 Mai 2007, 13:59
Am impresia ca folosesti un serviciu al providerului de telefonie (daca nu ma insel parca iti "aduce" el harta...).
14 Mai 2007, 15:07
$1 scrie:$295 costa in jur de 2400 RON si desi are hartile a 200 de tari (parca) in memorie, atunci cand intri in orase dispayul se face galben, trebuind sa te conectezi la retea (asta in Romania, nu stiu in celelalta tari cum sta treaba) ... pentru cateva minute de navigare m-au taxat cu 2 euro, insa puteai sa vezi tot (strazi, restaurante, hoteluri) ... plus ca bateria nu e printre cele mai bune ... o utilizare normala te duce la o incarcare a bateriei odata la 2 zile maxim ... pentru folosirea acestuia ca si GPS trebuie sa ai un incarcator de masina si un card de memorie de minim 1GB pentru drumurile mai lungi ... desi am folosit doar o singura data GPS'ul, ecranul mi-a "inghetat" de 2 ori ... parerea mea este ca mai bine functioneaza un palm in regim de GPS ... Bafta
Exista o aplicatie de la Nokia care-ti permite sa descarci hartile direct in telefon fara a mai face trafic prin GPRS/EDGE/3G. Trebuie sa conectezi telefonul in mod "Transfer de date" la PC. Am incercat sa trag hartile prima data pe PC si dupa aia pe telefon dar nu merge
Aplicatia se numeste Nokia Map Loader si o gasiti aici:
http://europe.nokia.com/A4353385
Eu ca sa ma asigur ca nu se mai conecteaza prin providerul de telefonie i-am dezactivat accesul aplicatiei de pe telefon la APN-ul providerului.
14 Mai 2007, 19:08
N95 este cea mai proasta gluma facuta de nokia la adresa clientilor. Din cate am inteles de pe gsmarena gps-ul nu poate fi folosit cu alte aplicatii decat cea a telefonului. La 2400 ron iti iei un super pda care face si cartofi prajiti si un modul gps(in cazul in care nu are incorporat) si iti instalezi ce aplicatie iti place tie.