de adicristea » 03 Mai 2010, 19:03
Ok, am trecut azi pe acolo. Si trebuie sa spun ca singurul vinovat in cazul unui accident era... EU!! Asa cum Officer spunea, foarte posibil ca eu am facut dreapta de pe a treia banda, asta pentru ca prima este ocupata de masini si devine de fapt banda cu 50m inainte de intersectie deoarece pana atunci e... loc de parcare. Aceasta prima banda este doar spre dreapta, urmatoarea (cea pe care era Fiatul) este inainte si la dreapta, cea pe care eram eu este inainte si atat (asa cum spunea si Officer, apare o sageata spre dreapta, insa e stearsa, deci aici as putea fi scuzat), iar cea de-a 4-a (care de fapt e a treia pana cu 50m inainte de intersectie) e sageata plina spre inainte.
Acum, nici macar in cazul in care sa zicem ca as putea invoca faptul ca sageata aia spre dreapta e vizibila de la distanta si de abia cand ajungi in intersectie observi ca ea e stearsa, NU AVEAM VOIE sa omit faptul ca pe banda alaturata era de fapt INAINTE si LA DREAPTA. Probabil ca am fost indus in eroare de zona de parcare ce devine banda spre dreapta... altfel nu-mi dau seama.
Deci imi cer scuze si recunosc vina, bine ca nu s-a intamplat nimic, poate din patania asta totusi am invatat mai multi despre acea intersectie si oricum, tot voi intreba un politist ce se intampla daca cineva merge inainte de pe o banda de "obligatoriu dreapta".
Va multumesc pentru pareri!
\\\ ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®