În ţară şi peste hotare
14 Apr 2010, 21:28
$1 scrie:$2alutare !
Stie cineva cum e drumul Buc-Alexandria-Rosiori-Craiova-Turnu Severin-Baile Herculane?
Plec cateva zile in concediu la Baile Herculane si nu stiu care drum e mai bun, prin Pitesti sau prin Alexandria ?
Merg des la Craiova si Severin din Bucuresti si chiar nu vad rostul ocolului prin Alexandria. Drumul pe Pitesti-Craiova este f bun si este si un drum rapid. Este mai aglomerat un pic vinerea si duminica dar nu ca cel pe Alexandria cand duminica se fac niste cozi de 10-15 km la intrarea in Bucuresti. Problema ta pe oriunde ai lua-o este Severin Herculane unde am auzit ca sunt multe semafoare si reparatiile in toi.
04 Mai 2010, 07:28
Salut! Ma poate ajuta cineva cu informatii despre starea drumului Buzau - Brasov. Trebuie sa ajung vineri dimineata pana la Sighisoara si vreau sa o iau pe partea asta. Va multumesc!
04 Mai 2010, 07:46
Drumul Buzau - Brasov , prin Siriu banuiesc , este bun .
04 Mai 2010, 07:49
Multumesc cor_leone, da prin Siriu
04 Mai 2010, 18:59
asta vara era foarte bun, nu mai stiu cum o fi dupa iarna asta...
viewtopic.php?f=117&t=38267
13 Mai 2010, 11:08
E bun! Am fost eu pe 1 Mai si e ok.
27 Mai 2010, 00:38
Urcarea din Comarnic spre Secaria e criminala. Si se cheama ca e in oras!:(
19 Iun 2010, 10:40
Cum se prezinta DN7 portiunea Ramnicu-Valcea - Pitesti? Am inteles ca prin primavara au inceput reparatiile. S-au terminat?
Multumesc.
19 Iun 2010, 14:29
E perfecta, s-au terminat si reparatiile.
19 Iun 2010, 18:36
cum mai este asfaltul bucuresti-giurgiu ?
21 Iun 2010, 16:30
Divin. Parca era un singur pod care trebuia abordat cu mai putin aplomb.
Ceva informatii de Sibiu - Cluj (Bucuresti - Pitesti - Rm. Valcea - Sibiu - Cluj)? Segmentul Bucuresti - Sibiu il cunosc, dar mai departe nu am fost. Multumesc!
22 Iun 2010, 09:43
Vreu in week-end sa dau o fuga la Navodari, stie cineva cum e "scurtatura" Castelu - Lumina - Navodari? Sau daca stiti o alta alternativa la ruta Bucuresti Navodari este binevenita!
22 Iun 2010, 10:27
am mers eu pe ruta respectiva , de la castelu pana la drumul national ce vine de la harsova si merge spre constanta.
o portiune este destul de valurita si nu am depasit 80 km/h . o alta portiune(cam 25% din traseu) este perfecta si se poate merge la limita superioara a masinii.
pe ruta lumina- navodari nu am mai mers de mult insa era acceptabil.
22 Iun 2010, 12:31
$1 scrie:$2ivin. Parca era un singur pod care trebuia abordat cu mai putin aplomb.
Ceva informatii de Sibiu - Cluj (Bucuresti - Pitesti - Rm. Valcea - Sibiu - Cluj)? Segmentul Bucuresti - Sibiu il cunosc, dar mai departe nu am fost. Multumesc!
Sibiu - Alba Iulia -Turda - drumul este foarte bun , muult mai bun decat ce avem noi prin Arges, inainte de a intra in Turda o sa iti continui drumul spre Cluj pe minunata particica de A3.
Ps. Impresii la cald de aprox 3 saptamani !
24 Iun 2010, 22:18
Mersi. Sambata (26.06) pe la ~05:30 plec din Pitesti.
04 Iul 2010, 00:21
de la albota (ag) spre rosiori (tr) e un fel de paris-dakar!
05 Iul 2010, 07:53
Salutare,
A fost cineva recent pe DN66 Petrosani-Targu-Jiu? Ma intereseaza in primul rand starea drumului. Se lucreaza, sunt semafoare?
Multumesc.
05 Iul 2010, 09:44
acu juma de an era ok haţeg-petroşani-bumbeşti. după care bumbeşti-tg. jiu.... jale mare!!!
08 Iul 2010, 13:27
Deci duminica plec spre Caciulata. E ceva ce ar trebui sa stiu? Viituri, cratere, radare, cai pe autostrada, etc?
13 Iul 2010, 20:25
Viteza maxima. Dealul Negru e perfect. Rm. Vl-Caciulata bun.
13 Iul 2010, 21:43
$1 scrie:$2eci duminica plec spre Caciulata. E ceva ce ar trebui sa stiu? Viituri, cratere, radare, cai pe autostrada, etc?

dupa ce treci de culmea de pe dealul negru si incepi sa cobori (spre valcea), mergi legal, cel putin pana treci de valcea. sunt deseori radare in zona.
15 Iul 2010, 11:49
A fost careva de curand pe drumul dintre Zarnesti si cabana Plaiul Foii?
Nu am mai fost de vreo 2 ani pe partea aceea, cum mai este drumul? Sambata as baga o "creasta"
18 Iul 2010, 22:53
aveam de gand azi sa merg din Bacau spre Manastirea Agapia, prin Piatra Neamt...la un moment dat, pentru ca ma grabeam destul de tare, mi-a venit in cap o scurtatura, DJ 156A (daca tin bine minte), un fel de centura ocolitoare a orasului P. Neamt; de la Roznov se face dreapta prin Girov-Caciulesti-Dobreni, spre Tg. Neamt, pe o distanta de cca 22 km
cu oarecari emotii, am luat-o pe-acolo, desi in prealabil sunasem un prieten care-mi spusese ca drumul e foarte bun si sa merg fara grija...dar, deh, eu am zis ca totusi e un drum judetean si cat poate fi de bun ?
surpriza totala

: drumul nu numai ca e foarte bun, ci e o adevarata autostrada...asfaltul e ca-n palma, e destul de lat (inca nu exista marcaje, dar incap probabil 2 benzi pe sens), nu prea sunt localitati, radare ioc, ce mai, o placere
am alergat-o si cu 130 la un moment dat, de parca scapasem pe o autostrada adevarata
deci, cei care mergeti dinspre Bacau spre Tg. Neamt, puteti folosi DJ 156A cu toata increderea
18 Iul 2010, 23:46
cea mai fericita scurtatura posibila, mai ales de cand la iesirea din Piatra spre Tg.Neamt se lucreaza de zor la introducerea si refacerea conductelor de canalizare.
19 Iul 2010, 18:50
azi auzeam pe cineva ca a facut aseara (duminica seara) 6 ore de la c-ta la cl...
25 Iul 2010, 00:04
Intentionez sa plec, in cursul zilei de luni-cel tarziu marti- pe urmatorul traseu:
Bistrita-Tg.Mures-Sighisoara-Medias-Sibiu (pana aici stiu ca e ok) - Curtea de Arges (Transfagarasan) - Pitesti - Bucuresti - Litoral.
Ma poate ajuta cineva cu raspunsul la intrebarea...Cum e mai bine, sa traversez Bucurestiul sau sa ocolesc pe vreo centura? Daca da pe unde, care ?
Cu multumiri....
25 Iul 2010, 06:34
traverseaza-l, ca se circula bine, fiind multa lume plecata in concediu
25 Iul 2010, 10:53
@marx
Sibiu-Balea Lac;OK, Balea Lac-Vidraru, bun(multe portiuni asfaltate recent),Vidraru-Curtea de Arges, bunicel.
Traseu facut ieri
25 Iul 2010, 14:13
deci ce stiti despre
1. Craiova - Dr. Tr. Severin - Herculane - Caransebes - Timisoara
2. Craiova - Dr. Tr. Severin - Orsova - Moldova Noua - Oravita - Resita - Deta - Timisoara
3. Tg. Jiu - Valea Jiului - Hateg - Caransebes - Lugoj - Timisoara
4. Sibiu - Deva - Arad - Timisoara
25 Iul 2010, 15:32
in week-end-ul care vine as vrea sa dau o fuga pana la Cluj (prin Piatra Neamt neaparat) si as avea doua variante:
1.Piatra Neamt-Bicaz-Hangu-Borsec-Toplita-Reghin-Cluj = 302 km
2.Piatra Neamt-Bicaz-Lacu Rosu-Gheorgheni-Sovata-Tg.Mures-Ludus-Turda-Cluj = 287 km
Pe care din cele doua mi-o recomandati cei care ati fost in ultima vreme prin zona ?
Din ce stiam eu, ambele variante au oarece probleme (in sensul ca drumul e destul de prost): prima pe portiunea Borsec-Toplita-Reghin, iar cea de-a doua pe portiunea Lacu Rosu-Gheorgheni-Sovata.