În ţară şi peste hotare
04 Mai 2010, 07:28
Salut! Ma poate ajuta cineva cu informatii despre starea drumului Buzau - Brasov. Trebuie sa ajung vineri dimineata pana la Sighisoara si vreau sa o iau pe partea asta. Va multumesc!
04 Mai 2010, 07:46
Drumul Buzau - Brasov , prin Siriu banuiesc , este bun .
04 Mai 2010, 07:49
Multumesc cor_leone, da prin Siriu
04 Mai 2010, 18:59
asta vara era foarte bun, nu mai stiu cum o fi dupa iarna asta...
viewtopic.php?f=117&t=38267
13 Mai 2010, 11:08
E bun! Am fost eu pe 1 Mai si e ok.
27 Mai 2010, 00:38
Urcarea din Comarnic spre Secaria e criminala. Si se cheama ca e in oras!:(
19 Iun 2010, 10:40
Cum se prezinta DN7 portiunea Ramnicu-Valcea - Pitesti? Am inteles ca prin primavara au inceput reparatiile. S-au terminat?
Multumesc.
19 Iun 2010, 14:29
E perfecta, s-au terminat si reparatiile.
19 Iun 2010, 18:36
cum mai este asfaltul bucuresti-giurgiu ?
21 Iun 2010, 16:30
Divin. Parca era un singur pod care trebuia abordat cu mai putin aplomb.
Ceva informatii de Sibiu - Cluj (Bucuresti - Pitesti - Rm. Valcea - Sibiu - Cluj)? Segmentul Bucuresti - Sibiu il cunosc, dar mai departe nu am fost. Multumesc!
22 Iun 2010, 09:43
Vreu in week-end sa dau o fuga la Navodari, stie cineva cum e "scurtatura" Castelu - Lumina - Navodari? Sau daca stiti o alta alternativa la ruta Bucuresti Navodari este binevenita!
22 Iun 2010, 10:27
am mers eu pe ruta respectiva , de la castelu pana la drumul national ce vine de la harsova si merge spre constanta.
o portiune este destul de valurita si nu am depasit 80 km/h . o alta portiune(cam 25% din traseu) este perfecta si se poate merge la limita superioara a masinii.
pe ruta lumina- navodari nu am mai mers de mult insa era acceptabil.
24 Iun 2010, 22:18
Mersi. Sambata (26.06) pe la ~05:30 plec din Pitesti.
04 Iul 2010, 00:21
de la albota (ag) spre rosiori (tr) e un fel de paris-dakar!
05 Iul 2010, 07:53
Salutare,
A fost cineva recent pe DN66 Petrosani-Targu-Jiu? Ma intereseaza in primul rand starea drumului. Se lucreaza, sunt semafoare?
Multumesc.
05 Iul 2010, 09:44
acu juma de an era ok haţeg-petroşani-bumbeşti. după care bumbeşti-tg. jiu.... jale mare!!!
08 Iul 2010, 13:27
Deci duminica plec spre Caciulata. E ceva ce ar trebui sa stiu? Viituri, cratere, radare, cai pe autostrada, etc?
13 Iul 2010, 20:25
Viteza maxima. Dealul Negru e perfect. Rm. Vl-Caciulata bun.
15 Iul 2010, 11:49
A fost careva de curand pe drumul dintre Zarnesti si cabana Plaiul Foii?
Nu am mai fost de vreo 2 ani pe partea aceea, cum mai este drumul? Sambata as baga o "creasta"
18 Iul 2010, 22:53
aveam de gand azi sa merg din Bacau spre Manastirea Agapia, prin Piatra Neamt...la un moment dat, pentru ca ma grabeam destul de tare, mi-a venit in cap o scurtatura, DJ 156A (daca tin bine minte), un fel de centura ocolitoare a orasului P. Neamt; de la Roznov se face dreapta prin Girov-Caciulesti-Dobreni, spre Tg. Neamt, pe o distanta de cca 22 km
cu oarecari emotii, am luat-o pe-acolo, desi in prealabil sunasem un prieten care-mi spusese ca drumul e foarte bun si sa merg fara grija...dar, deh, eu am zis ca totusi e un drum judetean si cat poate fi de bun ?
surpriza totala

: drumul nu numai ca e foarte bun, ci e o adevarata autostrada...asfaltul e ca-n palma, e destul de lat (inca nu exista marcaje, dar incap probabil 2 benzi pe sens), nu prea sunt localitati, radare ioc, ce mai, o placere
am alergat-o si cu 130 la un moment dat, de parca scapasem pe o autostrada adevarata
deci, cei care mergeti dinspre Bacau spre Tg. Neamt, puteti folosi DJ 156A cu toata increderea
18 Iul 2010, 23:46
cea mai fericita scurtatura posibila, mai ales de cand la iesirea din Piatra spre Tg.Neamt se lucreaza de zor la introducerea si refacerea conductelor de canalizare.
19 Iul 2010, 18:50
azi auzeam pe cineva ca a facut aseara (duminica seara) 6 ore de la c-ta la cl...
25 Iul 2010, 00:04
Intentionez sa plec, in cursul zilei de luni-cel tarziu marti- pe urmatorul traseu:
Bistrita-Tg.Mures-Sighisoara-Medias-Sibiu (pana aici stiu ca e ok) - Curtea de Arges (Transfagarasan) - Pitesti - Bucuresti - Litoral.
Ma poate ajuta cineva cu raspunsul la intrebarea...Cum e mai bine, sa traversez Bucurestiul sau sa ocolesc pe vreo centura? Daca da pe unde, care ?
Cu multumiri....
25 Iul 2010, 06:34
traverseaza-l, ca se circula bine, fiind multa lume plecata in concediu
25 Iul 2010, 10:53
@marx
Sibiu-Balea Lac;OK, Balea Lac-Vidraru, bun(multe portiuni asfaltate recent),Vidraru-Curtea de Arges, bunicel.
Traseu facut ieri
25 Iul 2010, 14:13
deci ce stiti despre
1. Craiova - Dr. Tr. Severin - Herculane - Caransebes - Timisoara
2. Craiova - Dr. Tr. Severin - Orsova - Moldova Noua - Oravita - Resita - Deta - Timisoara
3. Tg. Jiu - Valea Jiului - Hateg - Caransebes - Lugoj - Timisoara
4. Sibiu - Deva - Arad - Timisoara
25 Iul 2010, 15:32
in week-end-ul care vine as vrea sa dau o fuga pana la Cluj (prin Piatra Neamt neaparat) si as avea doua variante:
1.Piatra Neamt-Bicaz-Hangu-Borsec-Toplita-Reghin-Cluj = 302 km
2.Piatra Neamt-Bicaz-Lacu Rosu-Gheorgheni-Sovata-Tg.Mures-Ludus-Turda-Cluj = 287 km
Pe care din cele doua mi-o recomandati cei care ati fost in ultima vreme prin zona ?
Din ce stiam eu, ambele variante au oarece probleme (in sensul ca drumul e destul de prost): prima pe portiunea Borsec-Toplita-Reghin, iar cea de-a doua pe portiunea Lacu Rosu-Gheorgheni-Sovata.