Salut!
Imi cer scuze pentru raspunsul intarziat, dar nu am primit notificare pe mail despre posturi si mesaje noi.
Oricum, aveti la dispozitie numerele de telefon si site-ul din semnatura.
Avand in vedere circumstantele, voi incepe prin a raspunde ultimului post si apoi voi reveni la ordinea cronologica.
sebifordfiesta1 -
1. inainte de a arunca cu noroi in purul spirit romanesc, oare nu ar fi fost mai bine sa iti pui intrebarea daca am sau nu cum sa raspund la o intrebare
despre a carei existenta nu am cunostinta?
2. istoricul de mai bine de 2 ani al acestui topic demonstreaza clar ca am raspuns tot timpul in 24-48 de ore de la intrebare. Oare nu ar fi trebuit sa-ti dea de gandit inainte de a te exprima in acest mod?
3. sunt in semnatura mea numere de telefon, web site si implicit mail. Pe site sunt desigur si poze si preturi. Ce te-ar fi oprit sa ne contactezi direct?
Evident, mentionand ca esti de pe forum si dandu-ne nick-name-ul ai fi primit si reducerile forumului si multumirile noastre ca ne-ai anuntat ca sunt posturi noi.
4. ce formula matematica nemaivazuta a generat pretul pe care-l mentionezi?
5. nu cred esti tu in masura sa dai lectii de comportament atata vreme cat exista punctele 1-3 si aceasta atitudine balcanica.
Revenind la "oile" noastre...
razvann - Multumesc! Sa le folosesti sanatos!
andforgiven - Negre stii ca avem pe stoc, da? 115 ron.
Daca doresti cauciuc gri (cu designul de la Special I - cred ca la acelea te referi) livrarea este undeva intre 3-4 saptamani. 140 ron.
adycristea - tavita nu are voie sa stea fixa/ bucsata in portbagaj din mai multe motive: se dilata la temperaturi mari ; daca ar sta prea fixa, cand vrei sa o scoti trebuie sa o smulgi si numai bine ca versi ce e in ea... ; marginile sunt suficient de inalte ca printr-o inclinare la 30-45 de grade sa acopere ecartul lasat la talpa si sa protejeze perfect portbagajul ; matritele sunt toate aprobate. Daca ar fi fost probleme nu ar fi capatat semnatura de accept si nu le-ai gasi (exact aceste tavite) din Marea Britanie pana in Polonia si din Suedia pana in Italia.
In unele cazuri, e chiar bine sa ai un locsor ingust unde sa poti pune niste manusi de lucru sau ceva maruntisuri care altfel s-ar plimba in portbagaj.
Crede-ma, te rog: stim ce vindem. Foloseste-o un an si dupa aceea nu vei mai intelege cum era cand nu aveai tavita in portbagaj.
Iti stau la dispozitie oricand.
bogda1313 - Sigur ca da. E evident ca cel de la sofer cedeaza primul, iar covorasele de mocheta nu au cum sa aiba durata de viata a celor de cauciuc.
Cel de la sofer (mocheta) e 37-40 ron, in functie de configuratie.
Te suna colegii mei si poate reusim sa-l punem pe prima livrare.
MosBabacu - Offf, ce bine era daca ne sunai. Aveai tavita a doua zi si aflam si eu ca nu primesc notificari de pe forum...
Daca nu-i tarziu si daca nu-i cu suparare, te suna colegii mei azi si tot azi tavita pleaca spre tine.
suculetzu77 - pentru 98-2001 nu exista culisanta. Nu produce fabrica.
Simpla avem pe stoc - 210 ron, curierat rapid gratuit, dar e cu piele neagra.
Cu piele gri nu tinem pe stoc, dar putem sa-ti aducem in 3-4 saptamani.
Totusi, talpa cotierei e oricum plastic negru. Cu siguranta mai ai si alte "piese" negre in habitaclu. Sigur va arata bine si cu pielea neagra.
Cat despre culisanta, chiar si la masinile pentru care se produc (235 ron), noi recomandam tot simpla, cu exceptia cazului cand soferul e scund si tine scaunul foarte in fata. In caz contrar, la o pozitie normala a scaunului, nu vei folosi in veci optiunea de culisare. Si iti mai si micsoreaza volumul de depozitare din cotiera.
Tu decizi. Oricum doresti, iti stam la dispozitie.
fricu - sunt pe stoc pentru toate caroseriile de Mk.3: liftback, sedan, touring. 151 ron, minus 10% sau curierat gratuit. Ai si poze pe
http://www.rimimg.ro/catalogMultumesc!
http://www.rimimg.ro