Firme autorizate

Tavite portbagaj, covorase / presuri personalizate, bandouri

Firmele autorizate ce comercializeaza piese de schimb

Moderatori: DGAlexandru, verga_Cip

Reguli forum
Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.

Re: Tavite portbagaj, covorase / presuri personalizate, bandouri

Mesajde sebifordfiesta1 » 18 Mai 2010, 22:13

Omul nu a mai raspuns din 23 aprilie, se pare ca nu prea il intereseaza clientii...asa e, la inceput toti te trateaza frumos ca sa-si faca reclama, apoi D-zeu cu mila. Eu unul nu o sa cumpar nimic de la acest domn, mai ales ca are cam aceleasi preturi cu unele originale si nici nu mi-a raspuns de atata timp. Eu am cumparat de la Neltrans cu 150 ron setul de covorase originale fata/spate. Scrie Fiesta pe ele, iar cel de la sofer are gauri de-alea si sisteme de fixare. Aveam drum la Bucuresti, m-am intalnit cu omul prin oras, m-a asteptat 15 min, deci daca vrei sa faci o treaba calumea poti. La el sunt 142 ron cu tot cu transport si sistemele de fixare. Cine vrea sa faca bani stie sa se comporte, cine nu...nu
sebifordfiesta1
Ford Freak

Maşina: Ford Fiesta, an 2008, 1.4, 80 de cai, benzina
VIN: WF0HXXGAJH8A45402

Mesajde themircea » 01 Iun 2010, 06:38

Salut!

Imi cer scuze pentru raspunsul intarziat, dar nu am primit notificare pe mail despre posturi si mesaje noi.
Oricum, aveti la dispozitie numerele de telefon si site-ul din semnatura.

Avand in vedere circumstantele, voi incepe prin a raspunde ultimului post si apoi voi reveni la ordinea cronologica.

sebifordfiesta1 -
1. inainte de a arunca cu noroi in purul spirit romanesc, oare nu ar fi fost mai bine sa iti pui intrebarea daca am sau nu cum sa raspund la o intrebare despre a carei existenta nu am cunostinta?
2. istoricul de mai bine de 2 ani al acestui topic demonstreaza clar ca am raspuns tot timpul in 24-48 de ore de la intrebare. Oare nu ar fi trebuit sa-ti dea de gandit inainte de a te exprima in acest mod?
3. sunt in semnatura mea numere de telefon, web site si implicit mail. Pe site sunt desigur si poze si preturi. Ce te-ar fi oprit sa ne contactezi direct?
Evident, mentionand ca esti de pe forum si dandu-ne nick-name-ul ai fi primit si reducerile forumului si multumirile noastre ca ne-ai anuntat ca sunt posturi noi.
4. ce formula matematica nemaivazuta a generat pretul pe care-l mentionezi?
5. nu cred esti tu in masura sa dai lectii de comportament atata vreme cat exista punctele 1-3 si aceasta atitudine balcanica.

Revenind la "oile" noastre...

razvann - Multumesc! Sa le folosesti sanatos!

andforgiven - Negre stii ca avem pe stoc, da? 115 ron.
Daca doresti cauciuc gri (cu designul de la Special I - cred ca la acelea te referi) livrarea este undeva intre 3-4 saptamani. 140 ron.

adycristea - tavita nu are voie sa stea fixa/ bucsata in portbagaj din mai multe motive: se dilata la temperaturi mari ; daca ar sta prea fixa, cand vrei sa o scoti trebuie sa o smulgi si numai bine ca versi ce e in ea... ; marginile sunt suficient de inalte ca printr-o inclinare la 30-45 de grade sa acopere ecartul lasat la talpa si sa protejeze perfect portbagajul ; matritele sunt toate aprobate. Daca ar fi fost probleme nu ar fi capatat semnatura de accept si nu le-ai gasi (exact aceste tavite) din Marea Britanie pana in Polonia si din Suedia pana in Italia.
In unele cazuri, e chiar bine sa ai un locsor ingust unde sa poti pune niste manusi de lucru sau ceva maruntisuri care altfel s-ar plimba in portbagaj.
Crede-ma, te rog: stim ce vindem. Foloseste-o un an si dupa aceea nu vei mai intelege cum era cand nu aveai tavita in portbagaj.
Iti stau la dispozitie oricand.

bogda1313 - Sigur ca da. E evident ca cel de la sofer cedeaza primul, iar covorasele de mocheta nu au cum sa aiba durata de viata a celor de cauciuc.
Cel de la sofer (mocheta) e 37-40 ron, in functie de configuratie.
Te suna colegii mei si poate reusim sa-l punem pe prima livrare.

MosBabacu - Offf, ce bine era daca ne sunai. Aveai tavita a doua zi si aflam si eu ca nu primesc notificari de pe forum...
Daca nu-i tarziu si daca nu-i cu suparare, te suna colegii mei azi si tot azi tavita pleaca spre tine.

suculetzu77 - pentru 98-2001 nu exista culisanta. Nu produce fabrica.
Simpla avem pe stoc - 210 ron, curierat rapid gratuit, dar e cu piele neagra.
Cu piele gri nu tinem pe stoc, dar putem sa-ti aducem in 3-4 saptamani.
Totusi, talpa cotierei e oricum plastic negru. Cu siguranta mai ai si alte "piese" negre in habitaclu. Sigur va arata bine si cu pielea neagra.

Cat despre culisanta, chiar si la masinile pentru care se produc (235 ron), noi recomandam tot simpla, cu exceptia cazului cand soferul e scund si tine scaunul foarte in fata. In caz contrar, la o pozitie normala a scaunului, nu vei folosi in veci optiunea de culisare. Si iti mai si micsoreaza volumul de depozitare din cotiera.
Tu decizi. Oricum doresti, iti stam la dispozitie.

fricu - sunt pe stoc pentru toate caroseriile de Mk.3: liftback, sedan, touring. 151 ron, minus 10% sau curierat gratuit. Ai si poze pe http://www.rimimg.ro/catalog

Multumesc!
http://www.rimimg.ro
Va rog sa intrebati pe topic! PM-ul isi are rostul doar pentru date confidentiale.
0256/275273 0720.699655 (L-V 8-18 ; S 9-15)
Daca nu raspund la mesaje in maxim 48 de ore, inseamna ca nu am primit notificare si va rog sa sunati sau sa trimiteti mail.
themircea
Member

Maşina: Laguna 1.6 16V & Transit 2.2 140 CP ;ex Granada 2.3 V6

Mesajde MosBabacu » 01 Iun 2010, 09:06

$1 scrie:$2alut!

MosBabacu - Offf, ce bine era daca ne sunai. Aveai tavita a doua zi si aflam si eu ca nu primesc notificari de pe forum...
Daca nu-i tarziu si daca nu-i cu suparare, te suna colegii mei azi si tot azi tavita pleaca spre tine.

Din motive foarte obiective (mi-a crescut familia :D ) am uitat complet de comanda. E OK si acum pt ca n-am luat din alta parte.
MosBabacu
Gold Member

Maşina: Focus 2006 1.6 TDCI 109cp Ghia+

Mesajde sebifordfiesta1 » 01 Iun 2010, 13:51

Pretul era calculat pt covorase + transport + 2 sisteme de fixare ( asa cum sunt cele originale). Imi cer scuze pentru cele spuse in postul de mai sus. Intr-un fel avem amandoi dreptate, fiecare in felul lui. Pentru felul educat in care mi-ai raspuns ai un UP de la mine
sebifordfiesta1
Ford Freak

Maşina: Ford Fiesta, an 2008, 1.4, 80 de cai, benzina
VIN: WF0HXXGAJH8A45402

Mesajde cornel mondeo 97 » 01 Iun 2010, 14:47

sal
un pret te rog (pentru fiecare in parte): 1. pt presuri cauciuc audi a4 2003 + tavita de portbagaj.
2. pentru opel astra g 2001 presuri textile + tavita de portbagaj din cauciuc
multumesc anticipat!
Cine se scoala de dimineata, DOARME MAI PUŢIN !
cornel mondeo 97
Gold Member

Maşina: Mondeo mk5

Mesajde adycristea » 01 Iun 2010, 20:02

o sa incerc sa fac poze cu tavita care am cumparat-o de la dvs,raman la parerea ca e scurta,e prea mare locul gol ramas,marginile ei stau intinse in partea de spatar si in partea de incuietoare ,nu au cum sa-si mai revina la pozitie dreapta ptr ca nu stau sprijinite in spatar respectiv in partea de incuietoare portbagaj,de ce pe lateral stau sprijinite la fix si daca incerc sa o imping pana in spatar ca sa stea marginea dreapta ramane in parte adin spate cu 5-6 cm mai scurta,sa se duca ploile astea si ii fac poza.
adycristea
Member

Maşina: Ford focus 2018 1,5 tdci
VIN: WF06XXGCC6HC67125

Mesajde adycristea » 01 Iun 2010, 20:18

eu inteleg ca se dilata orice produs ,dar nu imi spuneti mie ca se dilata 5cm,ca, cu atat e mai scurta,daca am cerut tavita de focus 1 hatch,trebuia sa se muleze perfect in interior dar ea se muleaza doar in lateral,ca asa cumparam una ordinara si nu mai ziceam nimic,si referitor la faptul ca marginile stau inclinate la 30 40 de grade ,eu cred ca trebuiau sa faca unghi de 90 ,si mai spuneti ca pe urma nu mai poti sa o scoti din portbagaj ca s-a dilatat prea mult daca e fixa ,dar ce e din otel de 10 cm ?,e un plastic cauciucat banal care il scoate si un copil,,pe urma spuneti ca sa mai ramana loc de o pereche de manusi sau nu stiu ce ca sa nu se plimbe prin portbagaj in timpul mersului,ei bine eu am vrut o tavita care sa fie fixa ca nu tin manusi in portbagaj.,sau alte nimicuri.
adycristea
Member

Mesajde Mr.H » 02 Iun 2010, 19:43

As dori o poza cu bandourile de pe portiere care le vindeti pentru mondeo break 2005 savad daca se potrivesc la model cu cele ale masinii
Mr.H
Ford Freak

Maşina: Mondeo 3 Break
VIN: WF0WXXGBBW4Y73780

Mesajde MosBabacu » 03 Iun 2010, 08:16

$1 scrie:$2u stau marginile drepte,in lateral e ok

Asa e si la mine (dar pt focus 2), s-au "intins" marginile din fata si din spate. Sper sa a fost doar din cauza transportului si o sa-si revina. In rest e OK si-mi acopera tot portbagajul.
MosBabacu
Gold Member

Maşina: Focus 2006 1.6 TDCI 109cp Ghia+

Mesajde themircea » 03 Iun 2010, 08:41

Salut!

Rog un moderator sa verifice de ce nu primesc notificari. Toate setarile sunt in ordine, adica exact cele de atatia ani incoace, adresa de mail a forumului e pusa la "friends" ca sa nu intre in spam si totusi...nimic! Nici la posturi, nici la PM-uri. :-??

Se poate verifica, va rog?

MosBabacu - sa-ti traiasca, sa creasca mare si sa fie sanatoasa/sanatos... si voi pe langa ea/el!
Cat despre "intinsul" tavitei ai avut capsata de factura o hartiuta pe care scrie exact acest lucru.

cornel mondeo 97 -
1.A4B6 sedan sau avant? Tavita 151 ron, covorasele de cauciuc 120 ron. Reducere 10 ron ca-s impreuna pe livrare, curierat gratuit.
2.Astra G hatchback, sedan, caravan? Covorase mocheta 100-120 ron, depinde cum le configurezi. Tavita portbagaj 151 ron. Reduceri ca mai sus.
Atentie la tavita: de cauciuc se fac doar in China si Turcia. In Occident se foloseste materialul despre ale carui detalii poti citi in primul post al acestui topic sau pe http://www.rimimg.ro/avantaje.htm.

Daca sunt toate 4 produsele in aceeasi livrare, ai inca 16 ron reducere (cate 8 la fiecare tavita).
Vezi si poze cu ambele masini pe http://www.rimimg.ro/catalog

adycristea - Te rog, lasa tavita sa se centreze asa cum vrea ea. Nu o impinge nici in fata, nici in spate. Vei vedea ca acel ecart de 2.5 cm la talpa, se va traduce prin zero (!) la marginea inaltata de protectie.

DINTOTDEAUNA am avut politica de money-back. De pe primele pagini ale topicului scrie ca daca nu sunteti multumiti de produse, le puteti trimite inapoi, imediat dupa ce le primiti. Politica de money-back o gasesti si aici: http://www.rimimg.ro/catalog/extra_info ... 7ef1c557ce

Foarte interesant este ca nimeni (care si-a identificat bine masina... ) nu ne-a trimis inapoi ceva!
Dimpotriva, e evident dupa numarul de Focus I de pe strada, cate tavite am vandut si vindem si toata lumea a fost si este multumita.

Am avut clienti cu Focus I hatchback aici la depozit si am vazut si eu cum sta tavita in aceasta masina, asa ca pot afirma ca nemultumirile tale sunt nefondate.

Vezi mai jos doua (din multele link-uri din Marea Britanie) care vand exact aceleasi tavite ca si noi (vezi codul si compara cu ce ai tu pe tavita). Si vezi si pretul...
Evident, ei nu se incurca sa puna poze la fiecare produs pentru ca acolo clientii au incredere in profesionalismul celor de la care cumpara.
La noi, insa, multi merg la medic si spun ei ce tratament doresc, sau merg la avocat si spun ei ce lege vor sa se aplice... Pe cale de consecinta, la noi le trebuie poza cu portbagajul masinii pe care deja o au... Alta civilizatie.

Am ales pentru exemplificare site-uri din UK si nu din Suedia, Franta, Germania, pentru ca e clar ca in UK sunt multe Focus-uri, iar daca ar fi probleme ei ar fi primii care sa sesizeze.
http://www.bootlinermats.co.uk/boot-lin ... at_13.html
http://www.caronlineparts.co.uk/car-par ... cts_id=748

Sa inteleg ca ai folosit tavita si nu ti-a protejat portbagajul? Sunt absolut sigur ca nu-i cazul!
Sa inteleg ca te deranjeaza ca peretii stau inclinati la 30 de grade? Asa au fost ganditi in Vest, pentru Vest! Ce motiv te determina sa crezi ca trebuie sa stea la 90 de grade?

Mr.H - bandourile pe care le aducem noi pentru Mondeo Mk.3 sunt un alt design decat cele cu care vin din fabrica. Daca ai pierdut un element de bandou din cele initiale, nu-l poti lua decat de la reprezentanta.
Daca nu ai deloc bandouri si vrei sa-ti montezi, putem sa-ti oferim 2-3 variante absolut faine din care poti alege.
Nu sunt la serviciu acum si nu am poze in acest calculator. Oricum, sunt poze cu bandourile de Mondeo III pe undeva pe acest topic.

Ceau!
Va rog sa intrebati pe topic! PM-ul isi are rostul doar pentru date confidentiale.
Daca nu raspund la mesaje in maxim 48 de ore, inseamna ca nu am primit notificare si va rog sa sunati sau sa trimiteti mail.
themircea
Member

Mesajde adycristea » 03 Iun 2010, 17:35

nu inteleg de ce imi bagati chestia cu cat costa in uk ,pai ce eu am negociat pretul cu dvs?,cat ati cerut atat v-am dat,nu e vb de bani ca nu ii vreau inapoi,era normal sa-mi spun parerea poate e vre-o greseala in leg cu ea,ptr ca in romania se obisnuieste sa accepti totul fara sa ai o parere,in vest din ce cunosc si eu oamenii aia accepta ca se poate strecura si o greseala daca e,si iti vb altfel iti aduc argumente solide pro sau contra..incerc sa fac si o poza cu ea .
adycristea
Member

Mesajde themircea » 03 Iun 2010, 18:23

Salut!

adycristea - Dintr-un raspuns documentat, argumentat si respectuos de 24 de randuri, tu ai gasit de cuviinta sa raspunzi (destul de dificil de inteles, oricum) la 4 cuvinte puse intr-un capat de rand cu scop de paranteza contextuala...

Restul raspunsului meu nu e elocvent? Sau nu merita atentie?

Ti-am explicat ca nu e nici o greseala.
Te-am rugat sa o lasi sa se centreze si vei vedea ca e perfecta!
Ti-am oferit toate detaliile si variantele posibile si cu toate acestea continuam sa ne invartim in cerc.

Repet: am vazut cum sta tavita in Focus I HB si, cu oricata exigenta, nu i se poate reprosa nimic. Nu are sens sa o impingi intr-o parte ca sa-i faci poze pentru a-mi arata mie ca sunt cativa centimetri la talpa in partea cealalta. Am explicat deja in primul aliniat al raspunsului meu anterior.
Daca peretii tavitei calca frumos pe tot conturul portbagajului, ce nu-i bine?

Niste oameni care fac asa ceva de 20 de ani (si sunt apreciati pentru asta) au gandit si executat tavita aia dupa un oarecare rationament. Tu nu esti de aceeasi parere si eu inteleg sa respect acest lucru!

Noi stim ce vindem si sunt zeci de mii de oameni care continua sa ne caute si pentru a doua masina, si pentru prieteni, si pentru cadouri.
Daca poti sa ai incredere in profesionalismul nostru si al fabricii, OK! Multumesc!
Daca nu ai incredere nici in noi si nici in fabrica, da-mi voie sa-ti returnez banii si gata, dar te rog, TE ROG, sa ne oprim ca e balcanic deja...

PS: Iar cat priveste fraza din mijlocul postului tau, cred ca situatia este chiar pe dos: in Romania toata lumea isi da cu parerea despre orice si se pricepe la orice.
themircea
Member

Mesajde adycristea » 03 Iun 2010, 19:35

eu doar v-am sugerat ca poate s-a strecurat o greseala ,ca nimeni si nimic nu e perfect pe lumea asta,dar dvs nu acceptati sub nici-o forma ca poate e o greseala,si doar am eu ceva,nu va mai deranjez topicul ca nu are rost.
adycristea
Member

Mesajde marius3k » 10 Iun 2010, 18:37

Bre Mircea, ce se mai aude cu presurile mele cu logo? Se poate sau nu se poate? Si daca da, cand?
De vanzare: Ceasuri ST170, Navigatie Pioneer Avic F910bt, strut bar Focus mk1

Flota: Mondeo MK4 2.2TdCi, Focus C-Max 2.0TdCi, Volkswagen T4 Multivan
marius3k
1nsane Member

Maşina: Mondeo 2.2tdci Titanium X Sport C-MAX2.0tdci Trend X Sport

Mesajde themircea » 11 Iun 2010, 06:36

Salut!

marius3k - Sa-mi fie cu iertare, dar nu inteleg aceasta interpelare si nici tonul ei.
Ne-ai dat comanda in data de 4-5.06. Termenul de livrare scris peste tot e de 2-4 saptamani la covorasele de mocheta.
Si la telefon ti s-a spus acest termen. Mai mult ai spus, textual, ca nu e nici o graba, ca nu ai gasit niciunde, ca vrei neaparat acel logo si cand vin sunt binevenite.
Astazi e 11.06, adica 6-7 zile dupa comanda ta si deja ne iei cu "bre"?
Daca e graba, nu pot decat sa-mi cer scuze si te rog sa ne anunti ca sa anulam comanda.

Intr-adevar, ramasese sa te sunam cand stim exact costul de introducere a logo-ului, dar intotdeauna preferam sa sunam clientii cand stim si data aproximativa de productie ca sa condensam putin lucrurile pentru ca nu avem timp.
Ramasese, de asemenea, sa vezi tu materialul Elegant pe site-ul nostru ca sa iei decizia finala in materie de culoare. Sunt deja imagini puse cu acest material. Le-ai vazut? Daca da, ne-ai anuntat ce culoare ramane?

Ceau!
themircea
Member

Mesajde marius3k » 11 Iun 2010, 08:15

Nu m-am uitat pe site, my bad. Asteptam telefonul cu logo, d-aia am postat.
Din pacate, tonul vocii nu se poate exprima textual, nici macar cu ajutorul emoticoanelor. N-am tipat, n-am dat cu parul, am vrut sa stiu doar daca se poate face cu logo. Te sun sa lamurim problema.

marius3k
1nsane Member

Mesajde themircea » 11 Iun 2010, 17:03

Salut!

marius3k - OK! Multumesc! Le-am transmis colegilor mei.
Sa-ti spun si costul logo-ului: 20 ron introducere model nou si 10 ron broderia pe bucata (pe covoras). Te rog sa-mi spui daca ramane sau nu, iar daca da, unde doresti logo: doar la sofer sau si in dreapta. Am inteles ca doresti sa fie orientat spre prag.

Weekend placut!
themircea
Member

Mesajde danny_25 » 11 Iun 2010, 18:58

As fi interesat de un pret pentru:
- un set de covorase de cauciuc cu foot rest+ tavita din portbagaj
Ford focus 2001; 1.8 TDDI ;Hatchback
danny_25
Incepator

Maşina: Ford Focus-2008-1.6TDCi/80Kw
VIN: WF0SXXGCDS8G28992

Mesajde marius3k » 11 Iun 2010, 22:35

$1 scrie:$2alut!marius3k - OK! Multumesc! Le-am transmis colegilor mei.
Sa-ti spun si costul logo-ului: 20 ron introducere model nou si 10 ron broderia pe bucata (pe covoras). Te rog sa-mi spui daca ramane sau nu, iar daca da, unde doresti logo: doar la sofer sau si in dreapta. Am inteles ca doresti sa fie orientat spre prag.

Ramane logo bleumarin pe ambele, orientat spre prag.
Asa arata cele originale:
Fişiere ataşate
DSCN1239.jpg
DSCN1233.jpg

marius3k
1nsane Member

Mesajde themircea » 12 Iun 2010, 06:17

Salut!

danny_25 - 115 + 151 -10 (ca-s impreuna pe livrare) ; curierat rapid gratuit.

marius3k - OK. Te sunam cand ajung.
Doua diferente vor fi insa: 1. cele din poze sunt brodate direct in covoras. Acestea se brodeaza pe un material suport care e apoi fixat pe covorase. Vezi exemplul de mai jos. E foarte gros materialul si nu se poate broda direct. 2. pisica nu e inclusa in set... :D

Weekend placut tuturor!
Fişiere ataşate
Exemplu logo Peugeot.jpg
themircea
Member

Mesajde marius3k » 12 Iun 2010, 07:36

Bre, pisica e din dotarea masinii, da? :)
Si e motan.
Hai, sa ne-auzim cu vesti bune si vichend fain!

marius3k
1nsane Member

Mesajde eugenvsn » 27 Iun 2010, 14:17

Spune-mi si mie care e diferenta (calitativ vorbind) intre covorasele cu foot rest si cele fara.
eugenvsn
Incepator

Mesajde themircea » 28 Iun 2010, 06:04

Salut!

eugenvsn - Banuiesc ca te referi la Focus II si ma bucur ca intrebi (asta demonstreaza deschidere mentala si dorinta de a alege).
In paranteza fie spus, doar pentru aceasta masina aducem de la doua fabrici in paralel din cauza incapatanarii romanilor care au vazut ei ceva-undeva si sunt absolut opaci la incercarile noastre de a le spune ca nu aia e singura fabrica de covorase din Vest si cu siguranta, la ei e in esalonul secund in privinta calitatii...

Revenind: toate caracteristicile, inclusiv pretul, sunt in favoarea celor fara foot-rest: cauciuc mai bun, cu mai putin carbon, lipsa absoluta a mirosului, finisare net superioara etc.
Cei care au fost la depozitul nostru (unii chiar de pe acest forum), le-au vazut/pipait pe ambele, le-au comparat si au ales fara exceptie cele fara foot-rest.

Ceau!
themircea
Member

Mesajde clubkid » 30 Iun 2010, 11:26

Salut! Mai este valabil anuntul? M-ar interesa o cotiera FF2. Merci.
Imagine
clubkid
Incepator

Maşina: FF2
VIN: WF05XXWPD56T35042

Mesajde cornel mondeo 97 » 30 Iun 2010, 16:35

$1 scrie:$2al
un pret te rog (pentru fiecare in parte): 1. pt presuri cauciuc audi a4 2003 + tavita de portbagaj.
2. pentru opel astra g 2001 presuri textile + tavita de portbagaj din cauciuc
multumesc anticipat!

am primit cele comandate la timp şi se potrivesc foarte bine, cu excepţia tunelului median de la opel astra.
ataşez nişte poze concludente şi aştept lămuriri.
Fişiere ataşate
290620101081 (Large).jpg
290620101080 (Large).jpg
290620101079 (Large).jpg
Cine se scoala de dimineata, DOARME MAI PUŢIN !
cornel mondeo 97
Gold Member

Maşina: Mondeo mk5

Mesajde themircea » 01 Iul 2010, 09:20

Salut!

clubkid - sigur ca da. 215 ron, curierat rapid gratuit. http://www.rimimg.ro/catalog/ford-c-65_170.html

cornel mondeo 97 - ma bucur ca se potrivesc. De altfel asa e normal.

Cat despre covorasul de mocheta pentru tunelul median, am scris de zeci de ori pe acest topic: este un covoras rectangular de 20 sau 25 cm lungime si 50-60 cm latime care acopera tunelul median si intra sub cele doua covorase laterale.
Banuiesc ca e clar: mocheta fiind, el se indoaie si in scurt timp ia forma/curbura tunelului.

Evident, pentru masina din imagine, ar fi trebuit sa comanzi nu de 25 cm latime, ci de 20, sau chiar mai putin.

Cred ca in situatia data poti rezolva totul cu...o forfecuta: decupezi un pic din covoras, in dreptul si dupa forma scrumierei, in asa fel incat sa imbrace tunelul, dar sa ocoleasca consola.
Normal, dupa aceea il introduci sub covorasele laterale, nu il lasi sa stea ca o palarie... ;)

Ceau!

PS: ti-as fi recunoscator pentru niste poze la fel de frumoase si cu covorasele.
themircea
Member

Mesajde Cata_B » 01 Iul 2010, 14:31

Buna ziua! As dori si eu pentru masina din semnatura (Ford Mondeo 2005 berlina) un set de covorase din mocheta cu urmatoarele specificatii: Carrera anthracite, prinderi ovale, margini normale si intaritura la calcaiul soferului. Va rog sa imi comunicati modalitatea de plata a avansului. Multumesc anticipat!
Cata_B
Incepator

Maşina: Mondeo ST 2.2 TDCI

Mesajde max66 » 01 Iul 2010, 21:13

ceau.pentru un peugeot 307 din 2005 tavita portbagaj,o poza si un pret te rog.mersi.
PEUGEOT 307, T6 1.4i, 16v, 90cp, BLANC BANQUISE,2006.
max66
Incepator

Mesajde themircea » 02 Iul 2010, 07:29

Salut!

Cata_B - Pentru forum nu am cerut niciodata avans. Ma rog... am mai muscat-o cu cativa nesimititi, dar nu-i un motiv ca sa devenim paranoici.
Pe scurt: nu trebuie avans.

Prinderi ovale doresti complete sau doar "saibele" de pe covorasele din fata?
Dublura de la sofer e standard, toate au asa ceva.

Te rog sa ne scrii un numar de telefon la care sa te sunam cand ajung covorasele si sa te intrebe colegii mei daca mai sunt neclaritati in configurare.

max66 - 307 hatchback, combi, SW? Pretul e 154 ron, minus 10% sau curierat rapid gratuit.
Vezi zeci de poze pe acest topic si mii de poze pe http://www.rimimg.ro/catalog
Mda...chiar 307 nu are poza, dar cred ca celelalte mii de poze sunt sugestive, nu?

Ceau!
themircea
Member

Mesajde Cata_B » 02 Iul 2010, 09:17

Multumesc pentru raspunsul prompt! Pentru covorasele din fata am nevoie numai de saibe. Veti primi imediat datele solicitate pe PM. O zi frumoasa!
Cata_B
Incepator

Maşina: Mondeo ST 2.2 TDCI

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Firme autorizate