Mai nou am si io probleme cu locul de parcare...
Faza e c ala noi nu sunt platite la primarie...
buuun, parchesz io intr-o zi olteanca mea peste strada pe care stau, ca acolo era umbra de la blocu vecin.
Dupa vre-o saptamana in care nu am mers cu masina aia (am 2) cand sa plec la scarvici aud o voce: "domnu de la trei!!! alooo, domnu.. .cand iei masina aia din parcare?"
Io uimit ma intorc. "cu mine vorbiti?"
Cica: "da, cu tine! Cand iei masina din parcare ha? Ca sta acolo de o saptamana..."
io : "asa si???

"
"Pai ocupi locul la umbra.. muta masina ca sa parchez io!"

,
"o mut cand am io chef, stimata doamna..."
"parcheaz-o vizavi ca aici e blocu meu!!! e parcata chiar sub geamul meu si ma deranjeaza... si poate dau cu oua pe ea!"
la faza asta mi-a pierit orice urma de calm
"auzi tanti, sunt pe domeniu public, asa ca daca nu-ti convine fa matale reclamatie la primarie. Aaaa, si sa stii ca oua am si io pe acasa, chiar si bile de rulment, niste ghivece de flori, orice! O las acolo cat vrea muschiu meu si cu asta basta!"
...
Dupa cateva zile imi tot spuneau vecinii "bai da ai oo.. ca te injura aia in fiecare zi cand vine acasa si iti vede una dintre masini parcata la ea la bloc, te face magar, porc, in toate felurile.."
La care io "las-o frate s ainjure pana i se apleaca sau pana raguseste, locuri de parcare sunt destule. Daca pricepe bine, daca nu - iarasi bine, mie mi se rupe de ea!"
faza tare e ca si vecinii stau si asista la scandaluri ca niste tzate..
Alaltaieri veneam cu papucu cu un vecin... il ajutasem sa care ceva. Face vecinu: "no? vecine. .cand mai parchezi la aia sub geam?

".. as fi parcat chiar in momentu ala, da era locu ocupat.
Nu sunt mecanic.. doar motociclist, oltcitist, si cate-odata daciot.. in principal sunt pescar de crapi koy cu ochii bulbucati
Honda Dominator NX 650
Dacia 1304 GPL(cotet pe roti)
Oltena 12 TRS 205.000 km (Racheta visinie)