Discutii libere/forum

Oameni cretini

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Mesajde Alen » 18 Mai 2007, 22:41

$1 scrie:$2deejay_xb ms :) . In general is destul de calm. Daca m-ai vedea ai intelege de ce. :)

foarte tare...poti sa pui postul asta si la subiectul "1 banc"........ :D :D
Alen

Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi

Mesajde leontet » 19 Mai 2007, 06:12

$1 scrie:$2aca le zici primate, jignesti porcii...:D

Porcii NU sunt primate... :?
FORD Fiesta 1.4TDCi Comfort, 2006, Moondust Silver
VIN: WF0HXXWPJH6B31312 _____ Imagine
leontet
Gold Member

Maşina: Ford Fiesta 2006, 1.4TDCi, 68HP, Comfort

Mesajde leontet » 19 Mai 2007, 06:20

$1 scrie:$2viz amatorilor: urmatorul care imi blocheaza locul de parcare [...] se va trezi cu superglue in yala de la rezervorul de benzina.

Cu exceptia Ford-urilor si a masinilor mai vechi de un deceniu (ca si conceptie), accesul la rezervorul de benzina nu este protejat prin inchidere cu yala. Deci fie trebuie sa gasesti alta solutie, fie sa conditionezi printr-un afis ocuparea ilegala a locului doar de categoriile de autovehicule mentionate mai sus! :lol:
leontet
Gold Member

Mesajde leontet » 19 Mai 2007, 06:28

$1 scrie:$2a vedeti ce am patit eu. Ajung acasa si in locul meu de parcare (care e sub un copac, la umbra) era parcata o masina. Tipu era in ea. Ies frumos din masina mea si il rog sa ma lase sa parchez ca e locul meu si el sa se puna langa mine sau in fata mea ca eu nu mai plec. Tipu nu ma baga in seama. Prima oara am crezut ca nu aude bine dar de fapt era nesimtirea mare. Dupa ce ii mai zic odata putin mai tare (dar tot civilizat si fara jigniri sau alte chestii) imi zice ca e la umbra si sa il astept 15 minute pana pleaca. I-am explicat ca locul e al meu si il platesc la primarie si tipu zice ca nu il intereseaza. Cred ca daca aveam o piatra direct in geamul lui se oprea. Dar nu am avut nimic la mine (ca nu stiu ce se intampla). Si a trebuit sa parchez eu pe alt loc si sa stau o jumate de ora pana cand a terminat el de stat la umbra.
Ce se poate face in cazuri din astea? Sun la politie? Nu am comentat ca nu vreau sa ma trezesc fara un cauciuc sau cu masina zgariata. Dar data viitoare nu cred ca voi mai fi asa calm.

Primaria trebuie sa aiba contract cu o firma care se ocupa cu blocarea rotilor si cu tractarea si gararea in spatii proprii a vehiculelor parcate de asa natura incat stanjenesc circulatia celorlalte vehicule sau accesul in diferite spatii. In conditiile specificate mai sus, lor trebuia sa te adresezi. Numarul de telefon e usor de aflat, il lasa pe niste biletele in geamurile celor ale caror roti le blocheaza. In 5min ar fi fost la fata locului, daca isi stiu interesul...

Facand abstractie de asta, eu as fi parcat in dreptul nesimtitului, de asa natura incat sa il blochez. Apoi l-as fi lasat sa claxoneze dupa mine cel putin doua ore. Asa procedam cand locuiam in Bucuresti si chiar daca este greu de crezut, dupa vreo doua luni de aplicare a mentionatei proceduri locul meu din parcarea privata(!) a blocului nu prea mai era ocupat de altii - chiar daca eram plecat de acasa, cand vedeau vecinii ca intra cineva pe locul meu, ieseau la geam si-i spuneau intrusului sa plece, ca altfel ei n-o sa mai aibe liniste in seara respectiva! :lol:
leontet
Gold Member

Mesajde mihai2k1 » 19 Mai 2007, 08:46

@leontet: dar exista yala la usa soferului... Si sa vad cat ii va fi de comod sa se urce la volan prin dreapta... Si cat or sa-l tina nervii sa sara parleazul (consola aia de pe mijlocul masinii) ca sa ajunga la volan.

Amatori sa existe. Solutii exista deja!

Apropo: mai am una: vaselina pe parbriz, exact prin locul prin care trece privirea soferului. Ori schimba parbrizul, ori face la volan ca la "The Muppets Show"...
ex-Ford Fiesta 1.4 2003
Ford Mondeo break 2.0 TDCI 2003
Hyundai i20 Active 2016
Just me.
mihai2k1
Gold Member

Mesajde Blade » 19 Mai 2007, 09:15

solutii? uite aci : monezi de 1000 de lei lipite cu superglue pe parbriz, asa, vreo 4-5. un cartof bagat in esapament. stergatoarele lipite cu superglue. sau un polish cu vazelina cum a zis mihai :)
I have a shotgun, a shovel and a big garden.
Driving a Ford Focus III Sport, 2012, 1.6 Ecoboost 150cp, Frozen White
Blade
Member

Maşina: Ford Focus 3, 2012, 1.6 Ecoboost 150cp

Mesajde mihai2k1 » 19 Mai 2007, 09:48

Alta metoda de educare? Am aplicat-o pentru un coleg de servici care avea un vecin ce il tot necajea. Dar a presupus ceva documentare. Slabiciunea "victimei" (vecinul colegului) era ca era agent de vanzari si avea drumuri multe pe langa Stadionul Rapid... Ce credeti ca i-a patit masina dupa ce a stat o zi intreaga parcata in Giulesti cu un sticker mare rosu "Fortza Steaua" pe vopseaua alba a masinii? (ati sesizat si culorile rosu/alb = Dinamo). I-au umplut-o de scuipati toti rapidistii care au vazut-o... :D
ex-Ford Fiesta 1.4 2003
Hyundai i20 Active 2016
Just me.
mihai2k1
Gold Member

Mesajde SorinN » 19 Mai 2007, 10:08

Eu stau la curte, intr-o zona foarte aglomerata mai ales in weekend. In fiecare sambata, duminica, trebuie sa astept dupa cate un retardat sa pot scoate masina din curte desi scrie foooarte mare, clar si frumos la poarta - garaj, nu parcati, asa ca uneori imi mai pierd si eu cumpatul, moment in care se mai intampla sa ma sui cu picioarele pe toba vreunei dacii pana o culc la pamant sau sa-i pun cuie sprijinite de cauciuc astfel incat sa se infiga cand pleaca de pe loc. Preferata mea este sa mai chem un prieten sa parcheze paralel cu el si eu sa scot masina pana aproape sa o lipesc de usile lui si sa il asteptam pe retard sa vina si sa se roage de noi sa-l lasam sa plece. Totusi... una e sa ocupi un loc de parcare al cuiva si alta e sa blochezi poarta unei curti in care sunt in general 2 masini...
Ford Focus TDCI 115 CP Magnum Grey 2003
SorinN
Ford Freak

Mesajde mihai2k1 » 19 Mai 2007, 10:10

La curte ai posibilitati extinse.
Exemplu: poti sa ii sudezi piulitele de la roti de prezoane...
ex-Ford Fiesta 1.4 2003
Hyundai i20 Active 2016
Just me.
mihai2k1
Gold Member

Mesajde bravetoy » 19 Mai 2007, 10:20

sa va intreb si eu ceva: exista undeva in legislatie vreo prevedere care reglementeaza problema parcarii masinilor firmelor? stau pe langa agronomie si am pe strada mea de case vreo doua firme care ne sufoca zilnic cu masinile angajatilor si ale celor care ii viziteaza. eu parchez pe trotuar langa casa ca nu am alt loc si intotdeauna locul respectiv este ocupat de dimineata pana seara la 10. si trebuie sa ies, sa imi aduc masina acasa de unde am lasat-o. astia nu-s obligati sa aiba un numar de locuri de parcare daca au firma? mai sunt unii cu masini de distributie diverse care le parcheaza una langa/dupa alta de nu mai ai loc. n-ar trebui sa isi asigure dreq locuri daca au firma? adica ei fac bani cu masinile, nu au doar o masina ca mine... daca le zici ceva o baga pe aia cu spatiul public. una din firmele astea este aia bulgareasca cu pasta de dinti de kkt - astera. si culmea - stau langa lautarul de videanu. langa casa lui parcheaza unu ditai camionul de firma de alimente- kosarom - si blocheaza juma' de strada de nu au loc doua masini una langa alta. la casin sunt altii cu firma de paznici 4falck parca le zice, si isi tin toate masinile pe strada. o fi normal? adica la infiintarea unei firme e suficient sa ai unde iti pune biroul iar masinile le intinzi pe strada?
Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita!
bravetoy
Gold Member

Maşina: Ex-Mondeo 2001 TDDI 115 hp, VW Passat 2006, 2.0T FSI, 200 HP Value Edition Granite Green

Mesajde SorinN » 19 Mai 2007, 11:46

$1 scrie:$2a curte ai posibilitati extinse.
Exemplu: poti sa ii sudezi piulitele de la roti de prezoane...

:lol: Nu m-as fi gandit la asa ceva :lol: dar oricum nu am aparatura necesara... Am un vecin insa mai putin....intreg la minte care cand prinde o masina in fata GARDULUI lui, chiar daca nu ii blocheaza poarta, face urat de tot... adica am vazut o biata fabia cu rotile taiate, stergatoarele indoite, caramizi, nisip si pietris pe plafon, capota, etc.... Cu asa ceva nu as fi de acord in veci si din pacate nu stiu cum s-a terminat povestea, sper cu politie si amenda foarte mare pt nebun.
Ford Focus TDCI 115 CP Magnum Grey 2003
SorinN
Ford Freak

Mesajde ff-ghia-136 » 20 Mai 2007, 00:36

bravetoy eu stiu ca trebuie sa aiba si locuri de parcare,pana si la spalatorie conform unei legi trebuie sa aiba 3 sau 4 locuri sa stearga masinile si 3-4 capt cei care asteapta la coada,nu sa atam in strada cum se intampla la majoritatea spalatoriilor.
FF.2.GHIA.2.0 TDCI 136.CP SEDAN.ARGINTIU
ff-ghia-136
Warned

Mesajde ff-ghia-136 » 20 Mai 2007, 00:39

SorinN sigur s-a terminat si cu un dosar penal pt.distrugere.
FF.2.GHIA.2.0 TDCI 136.CP SEDAN.ARGINTIU
ff-ghia-136
Warned

Mesajde bravetoy » 20 Mai 2007, 11:39

as fi tare interesat sa aflu unde este reglementata problema locurilor de parcare pe care trebuie sa si le asigure firmele. apoi merg la primar in audienta ca m-au disperat astia. sa se faca draq ordine odata cu toate dughenele si firmele de doi lei care fac bani dar nu investesc in trebuir ca parcari etc. stiu ca preocuparea mea pare poate putin aiurea dar cred ca e la fel ca la aia care fac otel si mai stiu eu ce dar ii doare la basca de emisiile din atmosfera.
Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita!
bravetoy
Gold Member

Maşina: Ex-Mondeo 2001 TDDI 115 hp, VW Passat 2006, 2.0T FSI, 200 HP Value Edition Granite Green

Mesajde leontet » 20 Mai 2007, 14:46

Si chiar crezi ca rezolvi ceva reclamand la primarie? O sa vina eventual o comisie de constatare, o sa faca un proces verbal de constatare, le trantesc alora (eventual) o amenda, si totul va fi in cele din urma exact la fel ca mai inainte. Am avut eu o problema cu un vecin si, cutoate ca am facut plangeri cu specificarea legii, articolului si aliniatului (atasate in copie), cel de mai sus a fost mersul evenimentelor, mai putin amenda. Cu alte cuvinte, nu am rezolvat nimic, ba am pierdut si-o groaza de vreme pe la primar, biroul de urbanism, disciplina in constructii, etc... Mi-au zis ca daca vreau sa se respecte legea trebuie sa recurg la instanta de judecata...
leontet
Gold Member

Mesajde bogdanv » 21 Mai 2007, 09:37

cu primaria nu rezolvi mare lucru. o spun din proprie experienta. dureaza circa 4 saptamini pina primeste ala somatia si pina il gasesc, apoi pina ii pun eticheta in parbriz....in fine dupaa ceae vine si ii da amenda si apoi urmeaza ancheta facuta de adp....e tarasaneie mare....si se poate constata, daca omul are niste oua in plus, ca tu esti cel care a incalcat legislatia privind locul de parcare si ti se reziliaza contractul....ehe...stim si am vazut destule....

te sfatuiesc sa ai la tine in torpedou mereu:
- niscai superglue - dar nu pentru portiere ci pentru portbagaj caci acolo se afla roata de rezerva si eventuala pompa, astfel dupa ce ii desumflii un pic roata dupa ce va parcurge niscai kilometri va dori sa ajunga la roata de rezerva...si ghinion va trebui sa schimbe toate incuietorile si contactul!!;
- tot superglue pentru prezoane - merge mai bine decit sudra si e mai rapida treaba...iar l aschimbare se face cu tot cu prezon si fulie...
- niscai power tape pentru biletel care se ia cu tot cu vopsea de pe tabla;
- niscai spuma poliuretanica - tub de 500 ml care sigileaza bine usi (portbagaj de obicei) si alte chestii de genul asta si care se ia cu tot cu chedere;
- un pumn de autofiletante care fac ca anvelopa sa fie mai moale dupa citiva km;
- nu in ultimul rind adeziv cu toluen pentru a lipi pe parbriz un avertisment cu parcarea platita ....
oricum trebuie sa fi un pic bazat caci daca nu esti trae pe picioare....ai sanse sa ti-o furi .... daca e un cetatean mai hotarit sau mai educat in ale pumnului.... eu am ajuns de citeva ori la confruntari fizice, unele dintre ele soldate cu consult medical la final... dar cu final fericit pentru mine deocamdata. si mai e o chestie...poti pati acelasi lurcu si tu la masina ta cind o pui pe locul altuia oriunde ai fi!!!

Nu mai dau alte motode pe care le-am descris intr-un alt topic...
alcoolicul de la şuşa... posesor de Bombonica2...asa ii zice masinutei mele...serios
Imagine
http://sfinxstone.blogspot.com/ - aici ma exprim asa cum pot si eu
http://farakapak.blogspot.com/ - turnati aici canale fara de capac intilnite in trafic!

"sa nu presupui niciodata nimic" - don Miguel Ruiz
bogdanv

Maşina: Mondeo MK3, 2,0 TDCi, 136CP, Negru, Tiptronic

Mesajde Daddy » 21 Mai 2007, 09:52

Tari medodele astea , bine ca nu stau in bucuresti si nu am prob de genu asta :) la oradea deocamdata ii liniste si pace , cel putin unde stau eu , seara ii cateodata problema cu parcatul dar f rar , oricum gasesc locuri de parcare prin apropire..
[img]http://clubford.ro/files/cfor2_116.gif[/img]
New:Ford Focus 1.6 TDCI 109 HP 2006
EX:Ford Focus 1.8 TDCI 115 HP 2001
Daddy
Member

Mesajde adrianmpoenaru » 08 Iun 2007, 21:28

fratilorrrr... vorbim de educatie si civilizatie in timp ce facem brainstorming cum sa ne razbunam pe cei care ne ocupa locurile de parcare... oameni buni, e un petec de pamint pe care, in cel mai bun caz, platesti 60 de roni pe an la primarie. auzi, sudat suruburile, superglue pe parbriz... amice bogdanv, fara suparare, dar sa fereasca dumnezeu sa prind pe careva cu astfel de idei pe linga masina mea... ca singurul consult medical la care mai ajunge va fi facut de medicul legist... post-mortem:)))

solutia cea mai civilizata - sa-i zicem asa - e un biletel pe parbriz. imaginati-va scenariul urmator: mie imi lipeste domnul din cartierul lorzilor monezi pe parbriz. eu ma duc, schimb parbrizul si dupa aia vin cu doi baieti si urmaresc cine parcheaza constant in locul ala. si cind ma prind, ii fac masina varza, cu metodele sugerate chiar de el.

ce treaba a facut? ramine cu locul de parcare, dar fara masina.

sa incercam noi sa fim mai destepti decit idiotii pe care ii blamam.
Cu masinile se rezolva, dar ce faci cind nu mai stii ce sa gatesti deseara? Mergi pe http://www.retete-istete.ro. Domnilor, incalziti cuptoarele!
adrianmpoenaru
Incepator

Maşina: Ford Focus 1.8 tdci 2007, hatchback, 115cp, Trend Champions League

Mesajde Mihai L » 09 Iun 2007, 02:52

@adrianmpoenaru: Sunt complet de acord cu tine; pana la urma sunt si greseli sau urgente, nu e normal sa "ataci" la primul calcat pe langa.
Ce te faci in schimb daca ii pui biletel o saptamana zi de zi si nu se schimba nimic in atitudinea lui?? :twisted:
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde notice » 09 Iun 2007, 04:58

eu nu inteleg altceva dc ai pretentia ca locul tau sa fie liber toata ziua daca u vi de la scarbiciu abia la 7 seara eu personal nu am nimic cu aia care parcheaza masina pe locul meu azi o perchez eu maine o parchezi tu asta e ca nu mia dat mama loc din averea ei locul de parcare e al nostu al tuturor e public si nu rezolva cu nimic ca tu ai platit la primarie nu stiu ce suma fix in pix ma doare ca tu nu ai ce face cu banii,iar pe tarani pe care iasi vedea facand rau unei masini numai pe cap sai calc(ce ai frate cu masina omului crezi ca daca ar avea alt loc unde sa o puna nu ar parcao)
Ford focus II titanium 1.6 16V 115hp Alb
B-60-KPD
notice
Incepator

Mesajde mihai2k1 » 09 Iun 2007, 11:39

@notice:

Toate bune si frumoase... nu ma deranjeaza sa parcheze cat timp sunt la servici.. Dar sa aibe bunul simt ca la ora 17.00 sa isi mute masina de pe locul meu. Poate nu stii, dar o data cu plata aia anuala( ca e mica, ca e mare, nu o stabilesc eu), am numai obligatii: sa pastrez locul curat (si asta e motivul pt care ma balacaresc cu toti prosesorii de patrupede), nu am voie sa spal masina pe el, nu am voie sa fac reparatii pe el, nu am voie sa-l marchez cu "T" din fier sau cu vopsea. In plus, cand vin de la servici obosit si rupt dupa o zi de munca, chiar nu imi arde sa caut loc sa imi parchez masina, atata timp cat stiu ca am platit o taxa la ADP care ma scuteste de acest efort.

Daca nu esti in situatia unuia care plateste si e plin de obligatii, nu ai cum sa il intelegi.

PS: Imi respect obligatiile, asa cum sunt ele scrise in contract.
ex-Ford Fiesta 1.4 2003
Hyundai i20 Active 2016
Just me.
mihai2k1
Gold Member

Mesajde bogdanv » 10 Iun 2007, 04:12

mein herr, eu cind pun masina aiurea pe locul cuiva las in geam un bilet cu nr de telefon sa pot fi sunat. si asta o fac cam peste tot unde nu cunosc locul.

ce sa mai vorbesc de ala care si-a lasat masina 2 zile de craciun pe locul meu ca el venise de la timisoara si a gasit un loc liber, a ignorat biletelele mele puse dimineata si seara pe parbriz fara superglue, ba chiar le-a dat jos de pe masina si cind a primit telefon de la politia din timisoara ca i se va ridica masina si va plati amenda pentru ca ocupa un loc platit a facut un tam tam in parcare de parca era stapinul parcarilor....? ca ce il amenint eu ca ce pun politia pe urmele lui ca pe urmele unui infractor, ca s-a speriat maica-sa acasa ca il cauta politia, etc. i-am explicat ca a avut noroc ca l-au gasit, ca altfel daca nu ii luau ei masina i-o luam eu la shtanga si o cauta de nebun prin cartier si ca drumul taberei e mare al dracului...in fine.

chestia cu locul de parcare e tare sensibila, iar eu cind vin noaptea acasa ma apuca bolboricii cind vad ca pe locul meu e cite un destept si eu nu am unde sa parchez si trebuie sa ma duc in strada mare sau sa parchez in cine stie ce loc obscur, e neplacut. si atunci unde e dreptatea si bunul simt?
alcoolicul de la şuşa... posesor de Bombonica2...asa ii zice masinutei mele...serios
Imagine
http://sfinxstone.blogspot.com/ - aici ma exprim asa cum pot si eu
http://farakapak.blogspot.com/ - turnati aici canale fara de capac intilnite in trafic!

"sa nu presupui niciodata nimic" - don Miguel Ruiz
bogdanv

Maşina: Mondeo MK3, 2,0 TDCi, 136CP, Negru, Tiptronic

Mesajde Officer » 10 Iun 2007, 14:31

Nea bogdane vezi ca am colantu' cu club ford...daca am treaba prin drumu' taberei si din gresala parchez in locu' matale sa te uiti pe luneta mai intai :lol:

Anunt valabil si pt ceilalti membr :twisted: i...eu am renuntat de ceva vreme la un loc obisnuit de parcare dar unde stau eu inca nu e o problema asa mare cu gasitul unui loc indiferent de ora.
Obsedat de ordine si disciplina.
Officer
Elodia

Maşina: Nu mai am ford :(

Mesajde adrianmpoenaru » 11 Iun 2007, 00:57

concluzia e simpla. cine are loc de parcare, sa-si cumpere si un kalasnikov. cine parcheaza pe locul lui, e mort!!! ura!!!

ce frumos e in uniunea europeana.
Cu masinile se rezolva, dar ce faci cind nu mai stii ce sa gatesti deseara? Mergi pe http://www.retete-istete.ro. Domnilor, incalziti cuptoarele!
adrianmpoenaru
Incepator

Maşina: Ford Focus 1.8 tdci 2007, hatchback, 115cp, Trend Champions League

Mesajde Mihai L » 11 Iun 2007, 01:41

$1 scrie:$2oncluzia e simpla. cine are loc de parcare, sa-si cumpere si un kalasnikov. cine parcheaza pe locul lui, e mort!!! ura!!!

ce frumos e in uniunea europeana.

Sa nu exageram acum... Pe de alta parte in UE se cam respecta proprietatea privata, iar la noi nu prea.
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde pretorian » 11 Iun 2007, 02:24

uoff... ce urasc eu genul de oamni care pentru un petic de teren care oricum nu este proprietatea lor fac al 3-lea razboi mondial..... wtf e u loc unde imi las masina pentru cateva ore ziua si plec iar in fata blocului dupa cate stiu eu locul acela de parcare este platit pe timp de noapte, in fine, oameni aceeia nu se gandesc ca poate sigur ajung in aceeasi postura si nu e chiar funn
Fiesta 1.4 TDCi

HONDA Accord 2.4 i-VTEC
pretorian
Gold Member

Maşina: Honda ACCORD, 2.4 i-VTEC, Siver Grey

Mesajde Gabii » 15 Iun 2007, 11:09

Mai nou am si io probleme cu locul de parcare...
Faza e c ala noi nu sunt platite la primarie...
buuun, parchesz io intr-o zi olteanca mea peste strada pe care stau, ca acolo era umbra de la blocu vecin.
Dupa vre-o saptamana in care nu am mers cu masina aia (am 2) cand sa plec la scarvici aud o voce: "domnu de la trei!!! alooo, domnu.. .cand iei masina aia din parcare?"
Io uimit ma intorc. "cu mine vorbiti?"
Cica: "da, cu tine! Cand iei masina din parcare ha? Ca sta acolo de o saptamana..."
io : "asa si??? :?: "
"Pai ocupi locul la umbra.. muta masina ca sa parchez io!" :shock: ,
"o mut cand am io chef, stimata doamna..."
"parcheaz-o vizavi ca aici e blocu meu!!! e parcata chiar sub geamul meu si ma deranjeaza... si poate dau cu oua pe ea!"
la faza asta mi-a pierit orice urma de calm
:evil:
"auzi tanti, sunt pe domeniu public, asa ca daca nu-ti convine fa matale reclamatie la primarie. Aaaa, si sa stii ca oua am si io pe acasa, chiar si bile de rulment, niste ghivece de flori, orice! O las acolo cat vrea muschiu meu si cu asta basta!"
...
Dupa cateva zile imi tot spuneau vecinii "bai da ai oo.. ca te injura aia in fiecare zi cand vine acasa si iti vede una dintre masini parcata la ea la bloc, te face magar, porc, in toate felurile.."
La care io "las-o frate s ainjure pana i se apleaca sau pana raguseste, locuri de parcare sunt destule. Daca pricepe bine, daca nu - iarasi bine, mie mi se rupe de ea!"

faza tare e ca si vecinii stau si asista la scandaluri ca niste tzate..
Alaltaieri veneam cu papucu cu un vecin... il ajutasem sa care ceva. Face vecinu: "no? vecine. .cand mai parchezi la aia sub geam? :lol: ".. as fi parcat chiar in momentu ala, da era locu ocupat.
Nu sunt mecanic.. doar motociclist, oltcitist, si cate-odata daciot.. in principal sunt pescar de crapi koy cu ochii bulbucati

Honda Dominator NX 650
Dacia 1304 GPL(cotet pe roti)
Oltena 12 TRS 205.000 km (Racheta visinie)
Gabii
Posesor de Ciombelete

Mesajde VIPER » 15 Iun 2007, 11:33

Citeam mai sus spusele unor colegi... Ca se cramponeaza unii de un petec public... Ca trebuie sa fie liber numai seara/noaptea... Etc, etc... Ei bine, dupa lupte seculare am luat si eu un astfel de loc in parcarea proaspat facuta langa bloc (lupte seculare = 6 ani, masini parcate unde dadea DUmnezeu, gasite zgariate etc). De ce as fi ma rog obligat sa parchez acolo numai noaptea? Daca sunt in concediu si vin acasa la 12 si gasesc locul ocupat? Mai sa fie! Daca pur si simplu am un drum de facut urgent acasa ca e careva bolnav (Doamne-fereste!), ce fac, parchez aiurea ca s-a gasit unul mai cu motz sa nu-i pese de un loc platit? Mai sa fie din nou! Da, nu sunt de acord cu metodele distructive de atentionare. Eu am in masina biletele iparite cu numarul autorizatiei si al cui e locul, si cu RUGAMINTEA de a nu mai parca acolo. Asa am gasit si eu candva un biletel cand am parcat pe locul altcuiva, mi s-a parut de bun simt. Dar ii rog sincer pe cei ce gandesc cum gandesc colegii de mai sus, sa se gandeasca un pic inainte. Zicea bine cineva: la noi mai greu cu respectul asupra proprietatii altuia, indiferent de care este acea proprietate (da, nu este locul meu sau al lui Mama, este al Primariei, dar conform contractului mi-a fost atribuit mie si am si niste drepturi, nu numai obligatii).
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Focus Mk3.5 1.5TDCi 120CP PowerShift 2017
Imagine
VIPER

Maşina: Ford Focus Mk3.5, 1.5 TDCi, Titanium

Mesajde Cornel001 » 15 Iun 2007, 11:43

Lasa ca drumuri de facut urgent acasa speram ca nu ai, problema e asa : pai ce fac vin deseori acasa dupa-amiaza pe la 18:00-19:00, parchez in alta parte ca e locul ocupat si la zece seara iar ies sa-mi mut masina pe locul inchiriat ?
Cat timp sunt la scarbici sau in alta parte , poate sa parcheze, presupunand ca lucreaza in zona (dar la mine nu e cazu, ca e doar blocuri), si presupunand ca la 18:00 maxim termina ziua de lucru...
Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

Mesajde Mihai L » 15 Iun 2007, 11:47

@Viper: din cate stiu parcarea de resedinta este "activa" doar incepand de seara... Asa ca daca la 12 ziua parcheaza altcineva pe locul tau nu poti sa-l obligi cu nimic

LE: Nu este intotdeauna fair, dar la ce criza de locuri de parcare este in Bucuresti ce s-ar intampla daca ar fi plin de locuri libere dar pe care nu poti parca masina ziua pentru ca sunt ocupate noaptea???
Ar trebui sa te gandesti si ca daca pleci cu masina poate vei fi nevoit sa o lasi tot pe un loc de parcare al altcuiva, tot platit... :mrgreen:
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Discutii libere/forum