Re: bibanu47: service, reparatii, reconditionari si modificari
$1 scrie:$2$1 scrie:$2alut bibane!
de curand mi-am schimbat rulmentul(lagarul)de sustinere planetara stanga
si facand un drum mai lung am bagat de seama ca mi se incalzeste destul de tare partea planetarei care iese din cutie si intra in lagarul de sustinere si dupa in planetara-practic e planetara doar ca de la tripoda (sau cum so numi)pana unde intra planetara in butucul rotii e rece,si partea de la rulment in cutie cam arde la modul suportabil,dar arde
este normal sa se incalzeasca asa?
si acum dupa schimbarea lagarului imi curge ulei pe la semeringul unde intra planetara in cutie,inainte de a schimba lagarul nu curgea nimic pe la cutie,exista o rezolvare fara a schimba semeringu?
daca trebuie schimbat.trebuie cutia demontata de pe masina?
iti multumesc anticipat
numa bine!
Salut,
Simeringul curge deoarece la montarea axului intermediar ori nu s-a curatat axul,ori a fost fortat in simering si s-a deformat sau cazut arcul,pentru schimbarea lui nu se demonteaza cutia de viteze ci se repeta operatia efectuata la schimbarea rulmentuli.
E normal sa se incalzeasca axul datorita faptului ca preia temperatura de la cutie si motor,fiind montat in spatele acestuia.
Verifica neaparat nivelul din cutie pana inlocuiesti semeringul.
Of,of,of cum faceti voi ca reparati una si de fapt stricati mai mult decat ati reparat.

Pentru reparatii auto vizionati: http://www.youtube.com/results?search_q ... %2047&sm=1
Nr. de tel. la care discut strict numai despre reparatii contra cost: 0766417724 Gabi
Operez in cartea de service a autoturismului.
-
bibanu47 - Director Tehnic
- Maşina: Einstein Sedan Facelift 2014
- VIN: IMEDIATCASATEAJUT