Re: It's now safe to turn off Romania
$1 scrie:$2ipsit de coerenta si viziune in administrarea deficitului, guvernul stie doar sa impoziteze munca
Pentru un salariu brut de 1.000 de lei, statul incaseaza atat de la angajat, cat si de la angajator 573,6 lei. Ceea ce inseamna 81,8% din valoarea salariului net aferent acestui exemplu. Zicem, deci, supraimpozitare.
http://www.financiarul.com/articol_4818 ... -lei-.html
Exact ce spuneam si eu mai demult, ca din totalul cheltuielilor cu angajatul, prea mult se duce la stat. Si din netul care ramane, mai suge statul si alti bani, tva, accize... pana la urma am impresia ca mai mult dam la stat decat ne ramane noua. Dar asta e, suntem un popor de asistati si de smecheri pe de o parte (ca doar pt asta e nevoie de atatia bani) si de fraieri care accepta (ca sa nu zic un termen dur) tot, pe de alta parte.

Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
-

Cornel001 - Membru Belit
- Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
- VIN: dealadecotnarisec

... pe vremuri ... si inca "pe piine"

, 6 luni, dupa facultate, la Scoala de ofiteri & subofiteri de Transmisiuni. Mai demult unele firme cereau stagiul militar.