Discutii libere/forum

Si cu barbatii cum ramane?

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Re: Si cu barbatii cum ramane?

Mesajde ira1987 » 04 Iul 2010, 12:21

da, donuleee..... crezi tu ca misoginismul tau sau glumita ta despre sofatul meu se sterge asa usor, cu un trandafiras micut??? vino frate cu cateva duzine + 1, si s-ar putea sa te si plimb sa vezi tu cum e cu sofatul meu...sa cobori din masina si sa-mi spui: "buna dimineata, ira! dar sa stii ca n-am dormit prea bine, ca n-am avut loc sa ma intind tot pe bancheta din spate" :))

in rest, stati calmi baieti ca nu o iau personal...personal o sa fie cand o sa ne intalnim :)))

Anyway, Nic multumesc de incurajare :*
Gaza Ford Ka 2002,1.3, benzon
B - 52 - SIR
Imagine
ira1987
Incepator

Maşina: Ford Ka, 2002,1.3, 59 CP si 2 caini
VIN: WF0BXXWPRB2S18419

Mesajde DGAlexandru » 04 Iul 2010, 12:48

Cand VA intalniti unde ? La intrunirile CF sau IN TRAFIC ? =))
---------------Tel: 0722.120.128 / 0741.741.608 - Alexandru - Bucuresti---------------
--- !!! --- MP / PM dezactivat --- !!! ---

Imagine
DGAlexandru

Maşina: Mondeo 4 HatchBack, TITANIUM X, 2.0 TDCi 143cp, AT6, Thunder Metallic, 05.2008

Mesajde ira1987 » 04 Iul 2010, 12:58

you never know >:)
B - 52 - SIR
Imagine
ira1987
Incepator

Mesajde ira1987 » 04 Iul 2010, 13:17

cristi, sa-mi zici cand ne mai vedem zilele astea...luni eu trec pe la academie...poate vii si tu cu masinuta ta, ca sa stiu sa vin si eu cu un tanc si sa-ti raspund atunci la post =))
Ultima oară modificat de ira1987 pe 04 Iul 2010, 13:26, modificat 1 dată în total.
B - 52 - SIR
Imagine
ira1987
Incepator

Mesajde ira1987 » 04 Iul 2010, 13:19

si ca sa mai scriu inca o data...ca poate prima data nu s-a vazut...era o duba parcata inainte de trecere si alte masini dupa...eu ce ar trebui sa vad, cand sunt asa mica...ca nu ajung sa vad peste ele :))
B - 52 - SIR
Imagine
ira1987
Incepator

Mesajde toxicristi » 04 Iul 2010, 13:21

Na ca l-am sters, era doar ptr drumurile cu 2 benzi :))
Imagine "Aici, pe forum, eşti ceea ce scrii!"
toxicristi

Maşina: Focus 2002 1.8TDDi 90CP Bouvagon

Mesajde ira1987 » 04 Iul 2010, 13:24

trebuia sa-l lasi si sa te corectezi, ca acum au ramas posturile mele...aiurea...inclusiv asta :P
B - 52 - SIR
Imagine
ira1987
Incepator

Mesajde Cornel001 » 04 Iul 2010, 13:56

$1 scrie:$2i ca sa mai scriu inca o data...ca poate prima data nu s-a vazut...era o duba parcata inainte de trecere si alte masini dupa...eu ce ar trebui sa vad, cand sunt asa mica...ca nu ajung sa vad peste ele :))

eu am vazut... adu-ti aminte ce am scris mai sus de "reducerea vitezei pana la..." (sau cat de cat acolo), sau "condus preventiv"... duba aia n-avea ce cauta acolo, oricum. Insa nu stiu exact ce s-a intamplat acolo, fiecare ce a facut exact.
Dar cred ca am deviat de la subiect.

Aaa. apropo. Uite ceva ontopic. Zi toate cauzele pt care ziceai ca conduc haotic :) Am inteles doar motivul ca, seara cand e mai pustiu, prefer sa respect benzile in loc sa merg cat mai drept (de ex prin giratorii). Mai sunt si altele ? Pt ca apoi sa le dezbatem :)
Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

Mesajde DGAlexandru » 04 Iul 2010, 15:24

Adica tu nu respecti benzile de circulatie cand intrii intr-un sens giratoriu si mergi drept ca dromaderul ?
---------------Tel: 0722.120.128 / 0741.741.608 - Alexandru - Bucuresti---------------
--- !!! --- MP / PM dezactivat --- !!! ---

Imagine
DGAlexandru

Maşina: Mondeo 4 HatchBack, TITANIUM X, 2.0 TDCi 143cp, AT6, Thunder Metallic, 05.2008

Mesajde Cornel001 » 04 Iul 2010, 18:08

Mai citeste odata.
Imagine
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Mesajde ira1987 » 05 Iul 2010, 00:24

cornele, nu stiu exact daca "haotic" este cuvantul potrivit. Ideea e simpla,insa: nu poti sa pastrezi benzile, chiar daca noaptea e mai lejer traficul. Nu poti sa te incadrezi pe prima banda la intrarea in giratoriu la obor (spre exemplu, sensul Mosilor - Colentina) si sa pastrezi banda, cand la intrarea pe Colentina, din 4 benzi nu sunt decat 2 libere (traiasca taximetristii!). Iar in cazul in care vrei sa pastrezi banda, sa te agiti si sa iti faci nervi aiurea, ca nu ai loc sa-ti vezi de banda ta, cum ai facut la Dna Ghica, unde din 5 benzi nu mai raman decat 2...si mai rau ca la obor. Nu zice nimeni sa tai benzile, dar cand vezi cum sta treaba, toata ideea e sa incerci, ca si ceilalti sa schimbi benzile fara sa deranjezi...gen "go with the flow", nu sa te opresti brusc in spatele taxiurilor si sa claxonezi agitat si pe ei si pe cei de pe banda a 2-a care nu te lasa sa te bagi.
In alta ordine de idei, sper ca nu te superi pe mine ca iti zic toate astea...sunt sigura ca si tu ai observat la mine multe chestii care poate ti s-au parut aiurea, dar tu ai vrut sa-mi dau cu parerea :p. Ce am mai observat este ca tu intri in sens giratoriu cu 20km/h si accelerezi, astfel incat la iesire ajungi la 50km/h lejer. Iar data fiind faza cu benzile, mi se pare un pic ciudat...acum, asta e parerea mea...poti/putei sa ma contrazici/contraziceti.

Nu stiu...eu asta am observat...si plus de asta, la cat de calm esti tu in general, la volan esti fix opusul :))
B - 52 - SIR
Imagine
ira1987
Incepator

Mesajde Cornel001 » 05 Iul 2010, 01:26

Cand te-ai referit la viteza probabil te-ai referit doar la anumite giratorii. Mi se pare normal ca in giratoriile nesemaforizate unde nu am prioritate/vizibilitate sau stiu ca am dar sunt sanse sa dau peste soferi care nu stiu ca am sau care taie benzile aiurea la intrare (stiu din experienta), sa reduc viteza la intrare ca sa am timp sa ma asigur/evit, iar apoi sa accelerez.
Pana la urma sunt tot niste intersectii, unde se poate aplica dupa caz regula aia cu care te tot bat la cap... condusul preventiv...

La Doamna Ghica intra 3 benzi in giratoriu, care in giratoriu propriu-zis se continua cu alte 3 inainte (din care de obicei prima e ocupata, de ex de vreun taxi) si 2 stanga, apoi de acolo pe directia inainte ies vreo 3 benzi care insa nu mai sunt marcate si prima e ceva jenata de masini parcate. Deci e normal ca din 5 benzi sa ramana 3, sau mai bine zis aproape 3.Ca multi merg inainte de pe benzile de stanga, e altceva, cum am vazut impreuna si la rosetti. Asta nu inseamna ca e normal, si daca facem toti "ca fluxul" pana la urma iese haos, blocaje, cum ai vazut la Universitatii cand ramasesem blocat desi eram incadrat corect. Sa nu zic de Delfinului unde nu stiu ce-i in capul lor (aproape toti) de se chinuie pe linia de tramvai in loc sa pastreze banda :| Zombie, nu alta.
Revenind la Ghica, daca nu ma insel, am intrat in intersectie pe prima, am continuat in giratoriu pe a doua (taxi, sau ce era, parcat pe prima, deh), si am iesit undeva pe prima-a doua, urmand sa ma stabilesc pe a doua. Evident, m-am asigurat, adevaru e ca nici nu prea aveam la ce.
Oricum, nu-mi aduc aminte la ce m-as fi agitat acolo ? Probabil in alta parte pe drum dar nu mai stiu unde (exceptand Univeristatii).

In rest asta e, asa sunt eu, mai "neamt".... Totusi nu-mi amintesc de "si sa claxonezi agitat si pe ei si pe cei de pe banda a 2-a care nu te lasa sa te bagi. " ?? La Obor nu mai stiu exact ce am facut... A, daca te referi la dus, pai nu era taxi, ci piti + inca unu ambii "cu avariile" pe prima banda din 2, iar acolo ma incadram din timp pe a doua de obicei, dar acum stiam ca au "curatat" prima banda, insa aparusera astia 2 si fiind mai in curba cred ca nu i-am vazut din timp si d-aia nimerisem in spatele lor; in plus pe ei i-am claxonat nu pe aia de banda a 2-a.
Pe de alta parte "ideea e sa incerci, ca si ceilalti sa schimbi benzile fara sa deranjezi..." asta fac de obicei, insa e posibil sa fi avut niste reactii intarziate, posibil din cauza oboselii si a faptului ca nu prea sunt obisnuit sa fiu atent la o conversatie cand conduc. Nu zic ca a fost un lucru rau, ci ca sunt mai putin obisnuit :) Poate imi trebe mai mult antrenament la faza asta...
Imagine
Cornel001
Membru Belit

Mesajde Cornel001 » 05 Iul 2010, 09:25

Apropo.. azi la Delfinului... sa fac stanga... vin de pe banda 3 sa continui pe banda 3... un Vectra C vine de pe banda 2, vrea sa continue pe banda 3 (adica cat mai drept) si ma claxoneaza ca de ce "ii tai fata", apoi mai taie si liniile de tramvai pe care evident isi chinuie putin masina pt ca nu sunt reabilitate... n-am vazut atent da' aproape sigur ca era barbat. Si eram cam doar noi 2 pe acolo. Cred ca tre sa ma las de sofat.
Imagine
Cornel001
Membru Belit

Mesajde KomandantuR » 05 Iul 2010, 11:59

Cornele, incepi sa ma ingrijorezi. Spune-mi ca inca iti plac femeile. :D
"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson
KomandantuR

Maşina: Ford Focus 2007, 1.6i 100 CP, Trend Collection
VIN: WF05XXGCD57L20779

Mesajde verga_Cip » 05 Iul 2010, 12:05

pai..nu a afirmat ca-i displac...e posibil sa ii placa si femeile si barbatii :D

PS: bine-nteles ca vorbim despre barbati si femei ... LA VOLAN!! =))
verga_Cip
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Mk2 2.0 TDCi 100 kw 2005

Mesajde bubu_ruza » 05 Iul 2010, 16:17

chiar vorbim numai despre voi...barbatii la volan =))
bubu_ruza

Mesajde DON GYOVANY » 05 Iul 2010, 23:47

Ira...suparacioaso...ofticoaso.. :P =))..

$1 scrie:$2a, donuleee... glumita ta despre sofatul meu

Si cum adevarul se spune in gluma... ;;) :D :))
Vorba nashului meu: de la fiecare "om" inveti cate ceva.
Instalator sanitar,montez centrale termice,cazane pe lemne si carbune,aparate aer conditionat,panouri solare e.t.c.
http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=17&t=38239
DON GYOVANY
Member

Maşina: Ford Scorpio, 1986, 2.0i OHC-EFI, 85kw/115 cp & BMW 330xd,184 hp!
VIN: WF0AXXGAGAGU01536

Mesajde leut27 » 24 Iul 2010, 20:52

ce plictisitori sunteti..nimic interesat aici
ce scheme....., citeste cineva povestioarele astea cu sens giratoriu cu taximetristi..... sau aveti de impartit ceva intre voi
Sunt terase deschise la Dihan .....si puteti sa o puneti si de un sens giratoriu la deflinului ...

aveti timp de asa ceva

pfff,
If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus” – "the Orangutan" Jeremy Clarkson
leut27
1nsane Member

Maşina: ST stealth grey 2.0 ecoB Estate

Mesajde Moartea » 02 Aug 2010, 21:11

topicul ăsta ar fi trebuit să se numească altfel... în fine...

cu mai mulţi ani în urmă mi-am luat un papuc nou dacie ăla cu motoru de 1600 şi carburator de oltcit...
prima cursă - la baduc pe plevnei după nişte electrice...

la ieşire, la poartă las maşina şi mă duc la portar cu actele mărfii. în faţa mea un aro camionetă, un junghi, curgeau tinichelele de pe ea... cu ea era unu la volan, un hodorog, şi încă unul cu actele la poartă
o văd cum începe să se scurgă încet-încet la vale spre maşina mea... era un pic de pantă... încep să urlu dar era inutil, hodorogu avea alte preocupări.
îmi ciobeşte puţin spoilerul, crapă suportul de nr şi îndoaie nr roşu, provizoriu de argeş! maşina avea vreo 200 km. l-am luat pe moş la măscări iar el nu înţelegea de ce mă supăr pentru nimica toată.
ăllalt care era cu el a început să mă prelucreze, că moşu are mai mulţi ani de şoferie decât am eu ca vârstă... după ce că erau de vină mă mai şi aţâţau, mai-mai să-i iau la omor... :D
cand am zis că am urlat la el ăllalt mi-a replicat că la cât e de bătrîn nu prea mai aude bine iar pe meclă avea o pereche de sifoane de 5-600 de dioptrii, deci nici nu-i era prea clar dacă era cineva în spate.
eram foarte furios şi am vrut să-l duc la miliţie să vedem cum a trecut el vizita medicală în halul în care era...
un altul de prin ogradă de pe-acolo, care-l cunoştea, îi zice: "bă cutăriţă, ai îmbătrînit şi tot prost ai rămas, zgîrii şi maşinile parcate!"
până la urmă m-am calmat şi am zis să nu fac eu păcatul ăsta, deşi pe de altă parte mă cam gângeam că poate omorî lume pe stradă...

nu ştiu ce-or mai fi făcut dar mă gândesc că ei au uitat incidentul ăsta în 5 minute, iar eu, iată, vi-l relatez după ani buni...
decât Fiat, mai bine Logan... sau, hai, Ford...

cea mai bună băutură este apa de izvor
dacă pui o picătură într-un kil de vinişor!

motoarele de la 6 cilindri în sus cântă!
Moartea
Member

Maşina: Transit mk7, passat 3B (B5) 1.8 20 sopapi, hergestellt am Bremen, in 1998, in Deutschland

Mesajde bogdanv » 08 Aug 2010, 23:00

uite aici exemplu....de baiat de baiat...
50 de minutele le-a luat sa scoata masina din nisip ....
Fişiere ataşate
05082010(006).jpg
05082010(005)_2.jpg
alcoolicul de la şuşa... posesor de Bombonica2...asa ii zice masinutei mele...serios
Imagine
http://sfinxstone.blogspot.com/ - aici ma exprim asa cum pot si eu
http://farakapak.blogspot.com/ - turnati aici canale fara de capac intilnite in trafic!

"sa nu presupui niciodata nimic" - don Miguel Ruiz
bogdanv

Maşina: Mondeo MK3, 2,0 TDCi, 136CP, Negru, Tiptronic

Mesajde catalin1972 » 09 Aug 2010, 08:31

Mah , bine ca nu doare prostia , ca acum erau in coma la spital ! :D
Probabil au crezut ca inscriptia "4matic" le transforma limuzina in G-Klasse ;) (nu vreau sa cred ca au intrat cu o masina cu tractiune spate pe nisip ...)
Adevarul e ca e din ce in ce mai greu sa impresionezi fetele de la plaja , daca acum douj' de ani ajungea o pereche de muschi bronzati acum trebuie sa-ti aduci mertzanul la cearsaf ca sa fi bagat in seama ! :))
focus 2 tournier 2005 1.6 tdci 90 cp TL 02 YHY
"'jaba culegi , daca nu sortezi " (Piri neni )
catalin1972
1nsane Member

Mesajde alexandra4 » 09 Aug 2010, 18:08

$1 scrie:$2ite aici exemplu....de baiat de baiat...

Cred ca stii ce inseamna ,,baiat de baiat'' ,daca nu iti spun eu,adica baiat de homosexual.
alexandra4
Incepator

Maşina: ford focus

Mesajde KomandantuR » 09 Aug 2010, 20:37

depinde de zona, pe aici mai despicam firu'n 4
"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson
KomandantuR

Maşina: Ford Focus 2007, 1.6i 100 CP, Trend Collection
VIN: WF05XXGCD57L20779

Mesajde tea_dea » 20 Aug 2010, 12:17

Intersectie in Brasov. Trecere de pietoni semaforizata. Pentru pietoni verde. Cum nu-mi place sa dorm pe trecere, plec imediat cum se face verde. Un idiot maaaare(si la propriu si la figurat) cu un autobuz RAT , desi are ROSU se opreste abia dupa ce trece cu jumatate de autobuz peste trecere, cu frana puternica. Era sa ia razant un betivan de pe partea lui dreapta. Eu mai aveam 3 pasi pana sa ajung in el. Am simtit ca-mi sare inima din piept, mai ales ca eram cu caruciorul cu fetita. Toate blestemele si injuraturile erau in mintea mea. Imi venea sa ma urc peste bou, sa-l dau cu capul de parbriz. Si acum tremur gandindu-ma ca puteam fi cu 2-3 pasi mai in fata ...... Scarba n-a reactinat nicum :-&
Vreau sa fiu un om frumos, nu un chip frumos!
tea_dea
Zuzulina

Mesajde Nic_Bv » 21 Aug 2010, 21:14

tea_dea, atentie mare. Nu stiu ce se intampla la RATBv, insa soferii de autobuze au luat-o razna. In urma cu o saptamana, la intrarea pe Toamnei, un dobitoc a taiat curba, cu tot cu autobuzul din dotare. Banda a 2-a, hop pe banda 1, dupa care inapoi pe banda 2. M-am incadrat milimetric langa bordura din stanga (sens unic).

Alaltaieri, altul (sau o fi acelasi?) a schimbat banda fara sa se asigure. Cand l-am claxonat, a tras puternic de volan stanga pentru a reveni pe banda lui. Cred ca pasagerii au avut disconfort, nu gluma, m-or fi injurat ca am claxonat. Dar altfel ma alegeam cu un C-Max "Slim Edition".

Asta fara sa conduc agresiv, in ambele cazuri eram pe benzile respective de cel putin 200 m. Strict din punctul asta de vedere regret tramvaiele, alea macar aveau traiectorii predictibile.
Ford C-Max Ghia 2008, 1.6 TDCi 110 CP.
Blog personal: Îmblânzitorul de fantasme

"Cred cu fermitate că există o singură formă de educație, autoeducația" - Isaac Asimov
Nic_Bv
1nsane Member

VIN: WF0EXXGCDE8Y55186

Mesajde adicristea » 21 Aug 2010, 21:51

Si mie mi s-a intamplat chiar saptamana asta sa intre un autobuz pe banda mea (eram pe a treia, deci nu mai aveam unde sa ma duc pe Unirii, in Bucuresti, unde e bordura si ceva verdeata intre sensuri). Nu a semnalizat, nu a schitat nimic, am claxonat, l-a durut fix in... A continuat sa intre pe banda. Am franat eu pentru ca nu aveam timp de Politie. Bine ca nu mai am treaba cu ei!!
\\\ Cumpara "romaneste"! Salveaza-ti slujba! ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI
VIN: 00000000000000000

Mesajde danim » 22 Aug 2010, 19:25

$1 scrie:$2ite aici exemplu....de baiat de baiat...

Eu in locul tau trimiteam foto astea si la Garda de mediu, ca e interzis sa ajungi cu masina pe plaja...Cica....
New Kuga 2024 owner
Be as young as your heart is. And don`t be afraid show it.
danim

Maşina: New Ford Kuga 2024 Titanium cu ceva optionale
VIN: WF0FXXWPMFRS79361

Mesajde tea_dea » 10 Sep 2010, 08:14

Au trecut deja 3 saptamani de cand n-am mai patit nimic remarcabil. Prea mult timp as zice, pentru dezastrul asta care se numeste trafic.

Asadar ieri am avut primul eveniment rutier in calitate de soferita. :| Era vreo 20:30, carosabil ud, sosea cu doua benzi pe sens, marcajul de pe axul drumului:dubla continua. M-ai mult de 45/h nu aveam. Idiotul din fata mea se hotaraste brusc sa intre intr-o benzinarie pe stanga, desi marcajul nu-i permitea(repet:dubla continua) iar pe contrasens erau destul de multe masini. Am apucat sa franez dar tot l-am impins. Nu l-am busit, l-am impins. Sotul, care statea in dreapta , a dat sa-mi tina volanul sa nu trag stanga-dreapta iar eu m-am gandit ca-mi trage dreapta. Stiu ca nu avea de ce sa-si bage mainile dar na, eram cu pitica in masina si a zis ca ma ajuta.

N-am patit niciunii nimic, n-am tras decat putin de tot dreapta. Acum ma gandesc, daca nu apucam sa franez suficient si-l plesneam pe cretin, eu eram vinovata, nu? Ca l-am lovit din spate, deci n-am pastrat distanta. Si incosntientul nu patea nimic, chiar daca de fapt si de drept s-a oprit ca voia sa intoarca pe contrasens desi nu avea voie.
Daca eram in desene animate si aveam puteri magice sigur la "urarile" pe care i le-am facut se abateau vreo 5-10 fulgere pe dacia lui.

Stiu ca tre' sa conduc preventiv, si de cele mai multe ori o si fac. Nu-mi gasesc scuze, desi aseara incercam sa fiu mai mult atenta la marcaj sa nu intru pe contrasens(reflecta asfaltul din cauza apei si nu se vedea marcajul), doar ca ma intriga faptul ca te poti nenoroci din cauza unor cretini incostienti. :-& Si nici macar un spit in c%^r nu i-am dat!
Vreau sa fiu un om frumos, nu un chip frumos!
tea_dea
Zuzulina

Mesajde DanielArdelian2 » 10 Sep 2010, 13:22

$1 scrie:$2i nici macar un spit in c%^r nu i-am dat!

Asadar asfalt umed, probleme de vizibilitate si aderenta, tu mergi in fundul celui din fata, era sa-l lovesti si tot tu vrei sa-i dai "un spit in c%^r" si sa-i trazneasca dacia. Bravo, altceva nu stiu ce sa zic. :(

Nu este obligatia celui din fata sa-ti poarte tie de grija ca poate tu nu esti atenta ca el urmeaza sa opreasca. Faptul ca avea sau nu avea voie sa intoarca este irelevant deoarece oprirea lui poate interveni si din alte motive de urgenta, ceea ce nu schimba cu nimic vinovatia ta. Daca in exact aceleasi conditii lui ii sarea in fata un caine sau un pieton sau observa din scurt un canal fara capac si ar fi trebuit sa franeze la maxim, precis l-ai fi lovit. Norocul tau a fost ca el a oprit premeditat si probabil n-a franat la maxim.
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]
DanielArdelian2

Brainiac

Maşina: Ford Mondeo 2004, Sedan, Trend, 1.8i 125 CP, pachet nefumatori.
VIN: WF04XXGBB44E42077

Mesajde Cornel001 » 10 Sep 2010, 13:45

Mai, n-ai inteles nimic. Femeia n-are cum sa fie de vina, deci rezulta ca barbatul e :))
Imagine
Cornel001
Membru Belit

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Discutii libere/forum