"Baba" a mai primit ceva imbunatatiri, special pentru Zilele ClubFord 2010 (dar nu numai, erau necesare unele dintre ele). Asa ca imi voi permite sa fac un scurt istoric din momentul cumpararii pana azi, si va fi din nou cu multumiri si cu linkuri explicite.
1. Asa arata masina inainte sa ajunga la :
Ei au preluat-o si au trimis-o la reparatii. Din nefericire nu au avut cum sa supervizeze reparatiile asa ca pe parcurs au mai aparut ceva probleme, dar nu majore.
2. Asa arata inainte de a ajunge la mine:
Le multumesc inca o data pentru o masina care, desi a suferit, s-a dovedit un prieten foarte fidel si care de aproape 4 ani isi face treaba excelent. Am luat deja 3 masini de la ei (Espero acum ceva vreme, Mondeo si de curand un Nissan Almera pentru Parintii mei) si s-au dovedit a fi niste masini extraordinare.
3. In decursul anilor am avut mici probleme, cum ziceam, si am schimbat ceva piese, dar nu excesiv de multe. Intr-o ordine aleatoare, cele mai importante au fost: o bascula, airbagurile lateral + cortina dreapta, compresorul de AC, parbrizul (cum se vede mai jos):
Voi scurta istoria, pentru a ajunge in epoca actuala.
4. Frane + roti. Aici multumirile merg catre:
- : jante Ford (by Ronal), gume Vredestein (SporTrac3 de vara si SnowTrac2 de iarna), discuri de frana Brembo pentru puntea fata si Zimmermann pentru puntea spate
- pentru placutele de frana Ferodo Premier (pentru ambele punti), dar si pentru ceasurile de plasma Innoparts montate cu ceva vreme in urma. Ii gasiti pe forum aici
viewtopic.php?f=132&t=20640- pentru profesionalismul in montajul jantelor, gumelor, si asta pe parcursul a mai bine de 5 ani consecutivi de cand le sunt client, atat pentru operatiunile in sine cat si pentru stocarea gumelor pe timp de iarna si vara. Sa nu uit si de geometria excelenta reusita de ei cand am luat masina, desi nimeni nu dadea sanse de reusita aceste operatiuni fara niste interventii mecanice majore. In mod special multumiri lui "Nasture", un artist al rotilor

Poze de la montarea discurilor si placutelor de frana, si a jantelor si gumelor - ultima poza e la final:
5. Interiorul.
Primele multumiri, din nou, catre
DGAlexandru pentru rabdarea si meticulozitatea de care da dovada. Bara sta perfect acum

Am stat mult si m-am gandit ce e de facut cu interiorul unei masini vechi e peste 8 ani. Oricat m-as fi straduit, interiorul arata vechi si obosit. Am cautat cateva zile pe net o solutie salvatoare dar nimic. Doream sa imi pun huse noi, dar restul masinii arata tot obosit. Am gasit intr-un final solutia. O firma necunoscuta inca in Romania, dar apreciata afara, de care auzisem de ceva vreme (dar nu la noi). Punctul hotarator a fost deplasarea lor la client. Dar sa scriu si aici multumirile:
- : e complicat de explicat cum si de ce am apelat la ei, rezultatul il veti vedea in poze sau poate pe viu. Garantat voi mai apela la ei, urmeaza in cateva zile si exteriorul masinii. Se folosesc materiale exclusiv ecologice, iar rezultatele sunt extraordinare (si mirosul excelent). O echipa tanara, foarte serioasa si extrem de harnica. La un moment dat semanau cu niste arheologi care curatau un obiect de arta. Nota 10+.
- - ii stiam din 2009 de la Zilele ClubFord 2009 si am vazut pe viu husele facute de ei dupa matrite originale, bazate pe VIN-ul masinii, si cu o gama imensa de materiale si culori la alegere. Am zis ca Baba merita si ea asa ceva. Asa ca am dat comanda. Ii gasiti pe forum aici:
viewtopic.php?f=132&t=20141- - singurul montator autorizat din Bucuresti pentru husele de la Targu Mures. Dar nu numai atat. Aici multumirile merg catre Dl
Alin Popa dar si catre echipa sa, niste oameni deosebiti care au avut rabdarea de a lua masina la ei, de a scoate complet scaunele si bancheta pentru a le permite celor de la EcoWash sa curete perfect si complet interiorul masinii. De asemenea, ei au montat (cum altfel decat perfect) husele noi. Sigur ne vom revedea pentru o montare profesionista de folie auto

Una peste alta multumiri celor 3 echipe de mai sus pentru rezultatul de mai jos:
"echipa de interventie" de la ECOWASHmobile
una dintre masinile de la AUTOMOTIVE GLASS
Sa incepem cu interiorul INAINTE de a fi readus la viata:
Se vede in cateva poze diferenta intre cum arata plafonul inainte de curatare si dupa...
Si poze cu interiorul la final:
Nu in ultimul rand multumiri pentru increderea acordata in a le deveni partener. Datorita SUPERCHIPS si produsului de exceptie , "Baba" e la a 2-a tinerete.
Multumiri si celor pe care poate i-am uitat si care m-au ajutat in decursul timpului. Ei se regasesc in topicul masinii pe paginile din urma

Voi reveni cat de curand cu poze dupa ce echipa ECOWASHmobile va face si exteriorul.