Re: bibanu47: service, reparatii, reconditionari si modificari
$1 scrie:$2ezi?
Niciodata nu da-ti detalii complete,dar acest tremurat era identic si inainte de inlocuirea ambreiajului sau s-a pronuntat dupa schimbarea lui.
Multi mecanici au prostul obicei ca atunci cand dau motorul sau cutia de viteze jos,la momentul remontarii sa nu mai monteze suportii pe jumatate pentru a echilibra variatiile motorului si ii strang asa aiurea cum au apucat.
Va salut Domnule Bibanu'! Saptamana viitoare ma duc la unchiul meu sa imi scoata motorul ca imi curge simeringul de la palier si imi picura de la pompa de injectie cam o picatura de motorina pe secunda
si sa vedem de unde aceste probleme... si vroiam sa va intreb cum mai exact trebuie montati suportii ca sa fie totul ok? sa stiu sa ii zic si unchiului meu cand monteaza la loc motorul...Multumesc foarte mult!
http://www.dj-ezzy.webs.com
My Fiesta mk3
viewtopic.php?f=15&t=48902-

CLW-Fiesta - Member
- Maşina: Ford Fiesta MK3 1990 1,8D 60cp
- VIN: WFOBXXGAFBLP62372

Cu prima ocazie cand am drum pe acolo cu siguranta voi trece si pe la dvs, daca nu cu bere acum cat mai e cald, cu vin cand o fii mai frig
Deci eu zic sa iei masuri cat mai repede
sau mai poate fii din cauza ca nu e intinsa destul de bine cureaua... mai bine astepti sa vezi si raspunsul domnului Bibanu'.