Din nefericire ORICE produs de carmangerie are minusuri!! Chiar si cel vegetarian

Eu tin regim de 2 ani si 9 luni. Nu am slabit atat de mult, insa analizele s-au imbunatatit considerabil.
Seara NU se recomanda mancatul mezelurilor.
Dimineata poti manca: lapte cu ce vrei, important e sa fie lapte de magazin, NU de tara. Ceai iar e un substituient la lapte. Poti incerca paine prajita cu unt (degresat, adica nu cel de 80 %) sau margarina cu: gem, miere (reomandat). Un ou fiert (chiar si 2, dar daca mananci 2 toata saptamana nu mai mananci oua) cu o felie de branza degresata.
La orele 10-11 mananc OBLIGATORIU 1-2 fructe!
La pranz, 12-13 masa care de obicei consta in legume: salata, branza telemea degresata cu rosii, castraveti, alte legume, usor de preparat fiind la servici.
La 15-16 mai rontai ceva, daca am ce, chiar si un covrig uscat, sau beau un iaurt/sana/kefir.
La 18-19 masa de seara care poate fi: ciorba depui sau legume, supa, legume mexicane preparate prin fierbere, NU prin prajire cu: piept de pui la gratar (tigaie gratar, FARA ulei), pulpe la gratar cu apa (acela rotund cu gaura pe mijloc, se gaseste prin REAL) sau paste cu ciuperci cu parmezan sau ketchup (na, fiecare cu gusturile lui). Cateodata cand nu mi-e tare foame, paste cu branza degresata.
Variante la masa de pranz: Lasagna, legume mexicane cu peste pe gratar de aragaz, cartofi copti la cuptor, pure, cartofi natur ... tre sa ma mai gandesc.
Evit: varza, fasole - imi fac rau la colon

Daca dupa 21 mi-e foame, beau un vin si ma culc!
daca imi mai vin idei, scriu

Mi-am adus aminte: TOATA carnea de porc, cu exceptia celor preparate in casa, au NITRITI. Cantitatile sunt mici, dar mancatul lor zilnic, omoara ficatul!