Alternativa la mezeluri
Acu' vreo 3 luni mi-am facut niste analize de sange si tot ce tine de grasimi rele au iesti fff mari. Doctorul mi-a recomandat regim.Adica mi-a spus sa nu mai mananc gras.
Si am inceput prin a renunta la mancarurile grase (sarmale,etc.) ,sucuri si mezeluri (salam, parizer, crenvrusti,kayzer, slana etc.).
Mai fac exeptie in weekend , dar nu exagerez

Rezultatul este fantastic. Nu numai ca mi-au scazut toate la limitele normale, dar am si slabit 12 kg.
Problema mea este ca nu stiu cu ce sa subtitui mezelurile. Inainte era usor, seara si dimineta bagam niste mezeluri si gata.
M-am saturat de iaurturi, branza, oua,supe,fulgi,etc.
Poate e cineva pe aici care este in aceeasi situatie. Hai sa facem schimb de RETETE.
Zic retete pt ca ce ar trb sa mananc stiu: Legume, fructe,etc. dar cum sa le combin nu stiu.
Cel mai greu e cu mesele de dimineata si seara.
Mai ales seara, cand cica ar trb sa mananci mai usor, deci nu merge sa bagi niste cartofi prajti cu pulpe de pui facute in tava si cu mujdei

PS: Eu cred ca astia baga ceva in mezeluri. In prima luna cand treceam pe langa standul cu mezeluri, de la miros(pofta), faceam instant cadere de calciu/glicemie . Imi tremurau mainile si transpiram instant .
-
bibi - Ford Freak
- Maşina: Ford Focus Trend Style 2007 Hatch 1.6 16V