ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Concurs FORD FOCUS cu NUMAI 5 EURO !!!

08 Sep 2010, 18:21

* ROG OPERATORII DACA CONSIDERA CA ACEASTA POSTARE E INTERZISA SAU INCALCA VREUN CRITERIU AL FORUMULUI SA FIE STEARSA IMEDIAT *

Pentru promovarea vanzarii masinii mele http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=108&t=53093&start=20 propun urmatorul concurs :

*-:) Vazand ca anuntul vanzarii masinii are peste 1000 de vizualizari organizez un concurs in care participantii sunt membrii CLUBFORD , membrii care participa la o TOMBOLA avand ca premiu un FORD FOCUS ( accesati linkul de mai sus ) participand la concurs cu suma de 5 EURO
Concursul este pe o perioada de 40 zile sau se incheie automat in momentul in care la concurs participa un numar de 950 de membrii .
Plata se face prin mandat postal .
Castigatorul este ales prin tragere la sorti castigand cu numai 5 Euro un FORD FOCUS .
Daca in termen de 30-40 zile nu au participat 950 persoane BANII SE RESTITUIE FIECARUI PARTICIPANT !!!

*ACEST CONCURS ARE CA SCOP DOAR VANZAREA AUTOTURISMULUI ; VANZARE CARE PENTRU MINE CA VANZATOR SE POATE INSUMA LA UN PRET CONVENABIL IAR PENTRU PARTICIPANTI SANSA DE A CASTIGA UN AUTOTURISM CU SUMA DE 5 EURO ; pentru alte detalii sau intrebari astep PM *

Re: Concurs FORD FOCUS cu NUMAI 5 EURO !!!

08 Sep 2010, 18:52

:)) tare omu'...

08 Sep 2010, 18:53

Foarte tare ideea =D>
Cat timp nu e vorba de frauda nu vad unde ar fii problema :D

Acuma moderatorii au ultimul cuvant...
Insa ai sustinerea mea ^^
Ultima oară modificat de dariuspavel pe 08 Sep 2010, 18:59, modificat 1 dată în total.

08 Sep 2010, 18:57

Imi trecuse ideea asta prin cap vazand cati vizitatori am la anunt , si considerand ca pt mine ca vanzator e convenabil iar pt participant ca persoana sa cumperi un autoturism cu 5 euro e o oferta mai rara am zis sa fac un anunt in care nimeni - absolut nimeni nu are de pierdut .

ATENTIE NICIDECUM FRAUDA SAU INSELATORIE - DACA SE ADUNA 950 PARTICIPANTI MASINA SE DA PRIN TRAGERE LA SORTI CU 5 EURO FERICITULUI CASTIGATOR !!!
IN CAZ CONTRAR FICARE PARTICIPANT ISI PRIMESTE CEI 5 EURO INAPOI !!!
Ultima oară modificat de maxshop pe 08 Sep 2010, 19:03, modificat 1 dată în total.

08 Sep 2010, 19:02

Ce faci tu aici e acelasi principiul pe care il foloseste si loteria romana, nu este nimic nou, numai ca numarul participantilor este mai mic dar si premiul este de asemenea mai mic ;))...Eu insa raman uimit de inventivitatea romanului pe timp de criza(in sensul bun) :D...trebuie sa recunosc faptul ca nu am mai vazut metoda asta aplicata in vanzarea unei masini sh.
Stima!

08 Sep 2010, 19:04

Din cate imi aduc aminte, parca a mai fost o tombola de genul asta pe forum cu cativa ani in urma. :-?
Oricum slabe sanse sa strangi 950 de persoane.

Mult succes!! =D> =D>

08 Sep 2010, 19:08

Va multumesc pentru sustinere . Treaba ramane valabila .
Sper ca ideea mea sa fie vazuta pozitiv iar fericitul viitor posesor FORD FOCUS sa se poate mandri ca a castigat un autoturism cu numai 5 EURO pe clubul FORD !

08 Sep 2010, 19:13

Si eu am avut ideea asta mai demult. Poate chiar o sa recurg la ea cu Fiesta mea. Problema e cum convingi ~1000 de oameni ca nu e inselatorie.

Intrebare: cum ai de gand sa faci tragerea la sorti astfel incat sa dovedesti ca unul dintre cei 950 de participanti ia masina si ca acel participant nu are nici o legatura de rudenie (si nici macar de prietenie, chiar si indepartata) cu tine?

08 Sep 2010, 19:21

Foarte bine zis Adi
In primul rand ca sa duc ideea pana la capat nu pot garanta decat cu omenia mea in privinta celor 5euro primiti ca participare , in momentul in care trece timpul si nu se strang cei 950 de participanti eu voi restitui suma primita dupa cum am mai zis ceva mai sus .
Cat despre castigator ORICE participant poate asista la tragerea la sorti ( am chiar o locatie pentru asa ceva )verificandu se ca se afla in acea urna ; fiecare participant AVAND O SINGURA SANSA deci exclus acelas nume pe doua bilete .
Interesul meu e vanzarea masinii iar daca reusesc acest lucru va fi o raritate .

08 Sep 2010, 21:17

Subtire garantia...
1) Cum strangi banii? Prin posta, varsare in cont? Cum ii returnezi daca este cazul? Ai socotit costurile??? :D
2) Nu exista absolut nicio garantie ca returnezi banii, ca extragerea va fi corecta, ca masina va fi oprita pentru acest scop chiar daca vei primi un pret convenabil, etc.
Ideea este interesanta, totusi...

08 Sep 2010, 22:00

Daca moderatorii nu iti vor inchide topicul si va trimite cineva banii, te rog sa ne ti la curent cu numaratoarea participantilor.
Daca se strang destui voi trimite si eu 5 euro -problema e ca esti cam departe si as vrea sa particip la tragere (ma simt norocos :D )

08 Sep 2010, 22:06

eu cred ca 500 de persoane o sa strangi foarte repede, problema e sa treci de bariera asta.... bafta

08 Sep 2010, 22:28

La Comercial - Targul Auto nu are ce cauta acest anunt, ai deja altul acolo si nici alta arie de la Comercial nu e buna.
Poate la Discutii libere / forum sta mai bine momentan, pana decid "operatorii" daca acceptam astfel de actiuni pe forum.

09 Sep 2010, 03:24

Ideea este buna. Totusi, cred eu, este destul de greu sa o pui in practica. Termenul de 40 de zile este optimist. In plus, este posibil ca in 40 de zile sa ti se ofere un pret bun pe masina(cum spunea si MihaiL). Tu stabilesti niste conditii: suma 5 euro; termen - 40 zile; participanti - 950 persoane. Chiar si in cazul in care ai beneficia de o incredere greu de castigat (oamenii se uita de doua ori cand vad astfel de scheme de joc), ia in calcul faptul ca nu poti schimba niciuna dintre conditii. Daca platesc 949 de oameni, ai de transmis bani catre 949 de destinatari :). Nu cred ca ti-ar fi foarte comod. :) Io ti-as zice sa faci altfel: masina ta valoreaza 950 de parti a cate 5 euro. Da posibilitatea participantilor sa cumpere mai multe parti. Mai multe parti, mai multe sanse. Ca la loto! :)

09 Sep 2010, 06:53

castigatorul sa fie atent sa nu il urmareasca fiscul ca se taxeaza cu 25% castigurile din jocuri de noroc :)) La fel si organizatorul... e cam riscant sa faci publica chestia asta. Practic organizezi un joc de noroc fara a avea licenta.

09 Sep 2010, 07:32

Ruleta! :D

E cam ... foarte ... riscant ce vrei tu sa faci. Sincer, cred ca numai printr-o minune ai putea sa aduni 950 persoane in 40 de zile.

09 Sep 2010, 08:50

Eu mai vad o problema: cum stiu eu ca tu nu ai un prieten care joaca si el si el castiga masina si noi dam banii!? Adica ce metoda va fi, ca doar nu bagi hartiute in caciula :)) ...

09 Sep 2010, 09:20

Am citit ideile voastre
Eu imi sustin ce am scris in posturile anterioare .
Voi tine la curent fiecare miscare a ceea ce am inceput .
Cine doreste participa cine nu ; asta este .
Sunt 5 euro nu sunt o avere , nu sau adunat 950 de participanti se returneaza ; adevarul e ca romanul se gandeste todeauna la varianta cu inselatoria prima data ; plata se face prin mandat postal si asa se vor returna si banii .
Cine are dubii referitor la extragerea este poftit sa vina la fata locului fara probleme .

09 Sep 2010, 09:42

Nu ai inteles, nu noi punem la indoiala, dar ma gandesc ca cei care vor da banii o vor face. Iar 5 euro nu e o suma, e adevarat, dar 900*5 e ;). Ne gandim cum se poate face, ma gandesc la un fel de escrow cum e pe okazii. Hm, de fapt asa cred ca si poti face. Pui anuntul acolo, pui 950 de articole la 5 euro si conditia sa se dea toate. Cei care cumpara vor livra banii catre okazii, nu ajung la tine, daca vanzarea e finalizata cu succes, ti se dau banii. Daca nu, se returneaza la cumparatori. Nu imi dau seama, in continuare, cum o sa faci extragerea :).

09 Sep 2010, 09:56

Adi
Pentru extragere aleg varianta asta http://cristianb.3x.ro/loto.htm
Acolo poti alege numarul participantilo /castigatorului ; fiecare participant avand atribuit un numar pe o lista .

09 Sep 2010, 10:37

tare ideea ma bag

09 Sep 2010, 10:51

$1 scrie:$2di
Pentru extragere aleg varianta asta http://cristianb.3x.ro/loto.htm
Acolo poti alege numarul participantilo /castigatorului ; fiecare participant avand atribuit un numar pe o lista .

Extrem de interesanta afirmatia... :D

By the way, un asemenea site se poate face si local, cu castigator dedicat... :D
Repet, toate acestea sunt ca sa realizezi limitarile de care te lovesti si ca reticenta participantilor este indreptatita.

09 Sep 2010, 11:00

Singura modalitate sigura pe care o vad este sa ii chemi pe toti cei care pun bani intr-o locatie, sa ai un bol maaaaaaaaaaaaaaare GOL, ei sa isi scrie numele pe o foaie de hartie pe care le-o oferi tu (ca sa nu difere culoarea sau marimea), le bagi in bol, extragi si aia e. Pentru ca in acest caz nu conteaza cati prieteni de-ai tai se inscriu, daca platesc 5 euro au sanse egale.

09 Sep 2010, 11:03

Adi, vorbim cam de 1000 de persoane, macar... =))

09 Sep 2010, 11:14

Pai nu am zis ca e usor de pus in practica, am zis ca e singura sigura :).

09 Sep 2010, 11:17

si eu m-as baga daca se hotaraste sa puna in practica

09 Sep 2010, 11:18

E buna si ideea cu bolul chiar daca e mai antica ..cat despre fiecare sa si scrie numele e si mai bine caci asta ar insemna ca fiecare sa si aiba "sansa " in mana ...o problema ar fi nr participantilor...daca as vrea sa i adun intr un loc....ar fi ceva de genul unui loc public caci 1000 pers. e un numar mare .de aceea ma gandisem la treaba cu generatorul de numere ..ficare participant are un nr...castigatorul fiind ales de calculator.

09 Sep 2010, 11:43

Daca extragerea se face pe random.org eu ma bag cu 4 sanse :D
Cu Stima
Banii trebuie sa ajunga intr-un cont e bine sa dai si acel cont

10 Sep 2010, 12:50

M-as baga si eu, dar nu sunt sanse sa strangi 950 de oameni. Returnarea banilor e peste mana. Pune un interval de timp dupa care se face extragerea, de ex 2-3 luni, chiar daca strangi chiar daca nu sa faci extragerea. Trebuie sa iti asumi si tu niste riscuri.

10 Sep 2010, 12:55

Pai si daca se strang doar 20, ia si el pe masina 100 de euro, nu? Risc, risc, dar daca e pomana, sa stim si noi... :))
Răspunde