Concurs FORD FOCUS cu NUMAI 5 EURO !!!
Pentru promovarea vanzarii masinii mele http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=108&t=53093&start=20 propun urmatorul concurs :
Vazand ca anuntul vanzarii masinii are peste 1000 de vizualizari organizez un concurs in care participantii sunt membrii CLUBFORD , membrii care participa la o TOMBOLA avand ca premiu un FORD FOCUS ( accesati linkul de mai sus ) participand la concurs cu suma de 5 EURO Concursul este pe o perioada de 40 zile sau se incheie automat in momentul in care la concurs participa un numar de 950 de membrii .
Plata se face prin mandat postal .
Castigatorul este ales prin tragere la sorti castigand cu numai 5 Euro un FORD FOCUS .
Daca in termen de 30-40 zile nu au participat 950 persoane BANII SE RESTITUIE FIECARUI PARTICIPANT !!!
*ACEST CONCURS ARE CA SCOP DOAR VANZAREA AUTOTURISMULUI ; VANZARE CARE PENTRU MINE CA VANZATOR SE POATE INSUMA LA UN PRET CONVENABIL IAR PENTRU PARTICIPANTI SANSA DE A CASTIGA UN AUTOTURISM CU SUMA DE 5 EURO ; pentru alte detalii sau intrebari astep PM *
-

maxshop - Gold Member
- Maşina: Audi A4 - 2007
tare omu'...

...Eu insa raman uimit de inventivitatea romanului pe timp de criza(in sensul bun)

. Nu cred ca ti-ar fi foarte comod.
. Ne gandim cum se poate face, ma gandesc la un fel de escrow cum e pe okazii. Hm, de fapt asa cred ca si poti face. Pui anuntul acolo, pui 950 de articole la 5 euro si conditia sa se dea toate. Cei care cumpara vor livra banii catre okazii, nu ajung la tine, daca vanzarea e finalizata cu succes, ti se dau banii. Daca nu, se returneaza la cumparatori. Nu imi dau seama, in continuare, cum o sa faci extragerea