07 Sep 2010, 11:42


07 Sep 2010, 12:19
07 Sep 2010, 12:40



07 Sep 2010, 12:57
07 Sep 2010, 13:01
07 Sep 2010, 13:08
08 Sep 2010, 07:37
08 Sep 2010, 08:18

08 Sep 2010, 08:34

08 Sep 2010, 08:56
08 Sep 2010, 09:08
08 Sep 2010, 09:36
), pe foc mic.08 Sep 2010, 13:56
08 Sep 2010, 14:18
insa, cu conditia esentiala, sa nu depasesti acel prag la care uleiul de masline devine "instabil", din puct de vedere chimic08 Sep 2010, 15:48
08 Sep 2010, 16:43
), o slana "perpelita" la foc, infipta intr-un bat, ati ghicit, nesterilizat, samd. Bine, sunt constient ca in felul asta nu o sa traiesc 103 ani, dar ma risc.
08 Sep 2010, 16:49
si e si ieftina -12 lei (usturoi si mamaliga included)
http://www.trattoria20.ro/meniu/mancaruri-gatite
08 Sep 2010, 18:10
09 Sep 2010, 03:52
. Dupa cum bine spunea si stimabilul Komandant, mai merge si nesterillizat. Iar despre reteta lu' Shine cu muschiuletu', maine ma prezint la macelarie!
09 Sep 2010, 08:05
09 Sep 2010, 08:45
09 Sep 2010, 10:13
13 Sep 2010, 11:12
21 Sep 2010, 22:05
21 Sep 2010, 22:09