inmormantarea unui cardiolog...
Toate erau in forma de inima: florile, coroanele, jerbele, groapa, sicriul. Cand sa bage mortul in groapa, un tip din multime incepe sa rada in hohote. Preotul se opreste din cantat si il intreaba:
- Bine domnule, acum te-a gasit si pe dumneata rasul, tocmai in acest moment?
Tipul ii raspunde:
- Nu va suparati dar ma gandeam la propria mea inmormantare, pentru ca eu sunt ginecolog
Un tip trece pe roşu la semafor. După 2 min îl opreşte pe dreapta o poliţistă de la circulaţie. Tipul dă geamul jos şi cu o moacă spăsită întreabă:
- Cât?
Poliţista:
- 300 RON.
Tipul:
- Bine. Urcă!
Un tip sună la uşa unui apartament. Uşa se deschide şi apare o doamnă bine.
- Doamnă, dumneavoastră ştiţi să faceţi sex? Fără nici un cuvânt, gagica îi trânti uşa în nas. A doua zi, tipul iar sună la uşă, iar deschide gagica...
- Doamnă, dumneavoastră ştiţi să faceţi sex? La fel de supărată, gagica ii trânteşte uşa în nas.
Seara discută cu soţul ei, îi povesteşte ce şi cum. Acesta din urmă decide să rămână a doua zi cu ea.
Bineînţeles, soneria se face auzită a doua zi. Gagica deschide uşa şi tipul pune obişnuita întrebare:
- Doamnă, dumneavoastră ştiţi să faceţi sex? Plină de tupeu, cu soţul ascuns după uşă gata să intervină, gagica răspunde:
- Da!
- Atunci, vă rog să faceţi sex şi cu soţul dumneavoastră ca să-mi lase nevasta în pace...
Copilul o intreaba pe maica-sa:
Mamico ce inseamna teorie si ce inseamna practica .?
Dragul meu , cand tatal tau pleaca se acasa pt o jumatate de ora inseamna teorie
Iar cand vine acasa la miezul noptii inseamna practica
Nevasta unui director afla ca el are o noua secretara.
Vine directorul acasa, nevasta il ia in primire:
- Secretara asta a ta are picioare frumoase?
- N-am bagat de seama.
- Ochii ce culoare au?
- N-am observat.
- Dar de-mbracat, cum se-mbraca?
- Foarte repede.
Un lucrator la Cola vine dintr-o misiune de promovare a bauturii in Orientul Mijlociu.
− Si, ai avut succes prin Arabia?
− Mmm, nu prea…
− Pai ce s-a intamplat?
− Pai una la mana nu stiam limba araba, si m-am decis sa o promovez prin trei postere…intr-unul era un tip mergand prin desert, lesinat de sete..al doilea il infatisa in timp ce bea Cola..iar al treilea arata un om complet relaxat
− Aa, pai o idee foarte buna, cum de nu ai avut succes?
− Dupa ce ca nu stiam limba, nu stiam nici faptul ca arabii citesc de la dreapta la stanga…
Patru prieteni jucau poker. Pe masa tigari, telefoane mobile, scrumiere pline, etc.
La un moment dat suna un telefon. Unul dintre ei raspunde:
- Da... bine draga, cu niste prieteni...ce spui?...o blana?...2000 de dolari?... dar nu-i cam mult?...a! e naturala... bine cumpar-o.
Inchide telefonul, mai joaca ce mai joaca, suna din nou.
Raspunde.
- Da...nu ti-am zis? cu niste prieteni... ti-ai gasit masina? cat costa?
... 20000 de dolari?!? da' nu-i cam mult? ... a e noua... scaune de piele...full-options... bine, cumpar-o.
Inchide telefonul si se apuca din nou de jucat. Peste cateva zeci de minute suna din nou. Raspunde.
- Da... ti-am mai zis, cu niste prieteni... a venit omul cu casa?!? ce casa? ce om? a... agentul.... cat costa?... 500.000 de dolari?!?! dar nu-i cam mult?... a are 20 de camere... 8 bai... doar ne mutam... bine, bine, cumpar-o. Pa.
Inchide telefonul dupa care il arunca pe masa si zice:
- Al cui naibii e telefonul asta, ca a inceput sa ma enerveze?
"Nu întrebaţi ce poate să facă ţara pentru voi, întrebaţi-vă ce puteţi face voi pentru ţară"