Re: Ce-am mai vazut (si pozat...) prin trafic
$1 scrie:$2ai daca nu a apucat Viper sa pozeze mai indeaproape RS-ul, o sa postez eu niste poze ceva mai detaliate. Cu acel Mondeo nu am poze, dar in schimb am aflat ca are ceva dotari interesante. Dupa cum a observat si DG, lipsa antenei..aceasta este acum integrata in parbriz. Cica ar mai avea si niste senzori in oglinzi ce ajuta la depasiri/schimb de benzi, in sensul ca daca iti vine masina din spate, nu te-ar lasa sa schimbi banda?!..nu stiu cum ar functiona asta..ma gandesc ca ar fi cel putin suficient sa te anunte de prezenta nedorita a altui autoturism. Anyway, alte dotari ar fi nightvision, camera pe spate cu afisarea distantelor, detector radar incorporat?! Cam atat am aflat.
Iata si pozele..
Se pare ca noul mondeo cu facelift vrea sa aspire la segmentul premium cu dotarile lui. Senzorii aia nu sunt in oglinzi, in oglinzi iti semnaleaza faptul ca ai o masina in unghiul mort, exact ca in videoclipul cu taurus-ul de mai sus. Radar incorporat este pentru pilotul automat, sa franeze automat in caz ca te apropii prea mult de un obstacol din fata, sau daca e vreun pieton ceva.
RS-ul mi se pare ca e prea ridicat de bot, in rest e fabulos..scaunele alea rosii iti iau ochii rau de tot

-
djxme200 - 1nsane Member
- Maşina: Fiesta Mk7 1.4i Titanium
- VIN: WF0JXXGAJJ9J30749