ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Ce-am mai vazut (si pozat...) prin trafic

27 Sep 2010, 00:51

$1 scrie:$2ai daca nu a apucat Viper sa pozeze mai indeaproape RS-ul, o sa postez eu niste poze ceva mai detaliate. Cu acel Mondeo nu am poze, dar in schimb am aflat ca are ceva dotari interesante. Dupa cum a observat si DG, lipsa antenei..aceasta este acum integrata in parbriz. Cica ar mai avea si niste senzori in oglinzi ce ajuta la depasiri/schimb de benzi, in sensul ca daca iti vine masina din spate, nu te-ar lasa sa schimbi banda?!..nu stiu cum ar functiona asta..ma gandesc ca ar fi cel putin suficient sa te anunte de prezenta nedorita a altui autoturism. Anyway, alte dotari ar fi nightvision, camera pe spate cu afisarea distantelor, detector radar incorporat?! Cam atat am aflat.
Iata si pozele..

Se pare ca noul mondeo cu facelift vrea sa aspire la segmentul premium cu dotarile lui. Senzorii aia nu sunt in oglinzi, in oglinzi iti semnaleaza faptul ca ai o masina in unghiul mort, exact ca in videoclipul cu taurus-ul de mai sus. Radar incorporat este pentru pilotul automat, sa franeze automat in caz ca te apropii prea mult de un obstacol din fata, sau daca e vreun pieton ceva.

RS-ul mi se pare ca e prea ridicat de bot, in rest e fabulos..scaunele alea rosii iti iau ochii rau de tot :D

27 Sep 2010, 07:56

"Radarul" e disponibil si pe Mondeo 4 de acum, face parte din sistemul de Pilot Automat Adaptiv (Adaptive Cruise Control).
La fel, camera pt. marche-arriere :P e disponibila si la modelul actual, fiind integrata intr-un sistem din care fac parte si senzorii de parcare, iar imaginea video se poate vedea doar pe ecranul celor 2 navigatii de la BlauPunkt. Peste imaginea video pot fi suprapuse informatii despre distanta pana la un obiect din raza vizuala a camerei, traiectoria preconizata a masinii daca rotile fata sunt "drepte" (dungi verzi) si traiectoria preconizata a masinii in functie de unghiul rotilor fata (dungi rosii); sistemul e foarte asemanator cu unul pe care l-am vazut pe un Lexus GH450 si am vazut ca si ceva unitati @China au ceva asemanator .. desi nu cred ca au si partea cu traiectoria preconizata a masinii in functie de volan.

Pt. semnalizarea masinilor care sunt in unghiul mort, eu stiu ca sunt senzori montati tot in oglinda, iar avertismentul e atat in oglinda cat si in interior, in bord si poate fi si acustic.... dar nu stiu daca am vazut aceste informatii pt. Mondeo 4 FaceLift sau la alta masina (gen Volvo).

27 Sep 2010, 10:27

Sambata trecuta, in parcare la Cora, o Solenza cu un autocolant de neam prost lipit pe luneta, legat de existenta motocilistilor. Spun de neam prost pentru ca astupa 70-80%, cred ca nici macar daca avea o masina in spate nu o vedea bine... =))

27 Sep 2010, 17:13

:-"
FiÅŸiere ataÅŸate
314.jpg
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 27 Sep 2010, 19:53, modificat 1 dată în total.
Motiv: Avertisment pt. OffTopic (poza este de pe internet, deci nu e facuta de tine => offtopic)

27 Sep 2010, 17:15

Nu ai vazut tu asta ;). Am primit-o si noi ;)).

27 Sep 2010, 17:21

foarte tare =D>
sunt pe sub masa =)) =))

27 Sep 2010, 19:43

cea mai tare, dar daca pune si un punct cu markerul intre 3 si 14 atunci e de vis =))

27 Sep 2010, 20:56

mda, deci era ce am mai vazut noi in trafic, nu ce au mai vazut si altii.
eu am pus poza fiindca era oarecum fun combinatia (voita sau nu ) si am vrut sa ii bine-dispun si pe ceilalti.
pe unii i-am suparat asa rau, ca imi dau si avertisment. eu zic ca poti sa imi dai si ban pe chestia asta. :|

eventual puteai sa il muti la fun, nu cred ca era asa greu pt tine, eu l-am considerat la trafic.
dar era mai usor un avertisment, nu?
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 27 Sep 2010, 21:48, modificat 1 dată în total.
Motiv: Si iar esti offtopic.

28 Sep 2010, 10:15

e suparat ca p-asta l-a vazut el in trafic si acum lumea ii foloseste imaginea fara drepturi de autor :))

28 Sep 2010, 14:17

E de vis RS-ul!
Aveti idee daca i-a umblat si la motor?

28 Sep 2010, 18:42

Pai RS500 e deja umblat la motor fara de RS "standard".

28 Sep 2010, 19:33

Astăzi de pe E85 în apropiere de Focşani. :(
FiÅŸiere ataÅŸate
28092010(003).jpg
28092010(001).jpg
28092010(004).jpg

04 Oct 2010, 14:09

Vineri dimineata:
FiÅŸiere ataÅŸate
Imagine0083.jpg
Imagine0082 - SW.jpg

04 Oct 2010, 14:58

Azi de dimineata ;)

04 Oct 2010, 18:24

sa nu-mi spui ca era acelasi proprietar si tocmai isi incasase asigurarea :))

04 Oct 2010, 18:58

Bai frate da' e criza mare in Romania asta!!! :-??

20 Oct 2010, 09:12

Indicator de combustibil adaptat pentru criza :)

(off-topic: Tehnic vorbind, sunt curios cum de s-a dereglat?)
FiÅŸiere ataÅŸate
ST150.jpg

20 Oct 2010, 11:07

$1 scrie:$2a nu-mi spui ca era acelasi proprietar si tocmai isi incasase asigurarea :))

Nu , e ala care isi vindea Hyundai-ul pentru ca prea se uita lumea dupa el ...(viewtopic.php?f=17&t=4919&st=0&sk=t&sd=a&start=3780)

21 Oct 2010, 18:09

martini, "saluta-l" pe ct99pll din partea mea! aseara pe la 7 m-a depasit pe a2 si dupa 500 m l-a oprit politia. n-avea nici macar pozitiile aprinse cimpanzeul. :-t

21 Oct 2010, 19:19

nu imi e cunoscut numarul ... ce masina era?
oricum aiurea faza :(

21 Oct 2010, 19:26

ceva gen jaguar, fireste neagra, nici n-am bagat de seama ca se cam intuneca plus ca era si nor. efectiv se camufla in asfalt.

22 Oct 2010, 21:07

Golf 5..cea mai nasoala culoare care am vazut-o pana acum..dupa 10 minute am vazut si un passat vechi care avea parca aceeasi culoare..dar mai era cum era..dar pe golful asta pica aiurea rau..
FiÅŸiere ataÅŸate
photo(3).jpg
photo(2).jpg

22 Oct 2010, 22:12

depinde de gusturi ;)

23 Oct 2010, 02:19

da, corect! gusturile nu se discuta..eu eram cu inca 3 persoane..si cand am trecut pe langa ea ne-a sarit in ochi la toti masina respectiva, si cand a zis unul ca pica nasol am aprobat toti..:) poate daca nu avea bandourile si fustele negre se vedea altfel, am vazut si eu un mondeo culoare ca a mea cu bandouri si fuste negre si nu mi-a placut deloc :|

23 Oct 2010, 22:13

Culoarea asta este si pe Focus 2 si pe Mondeo MK4. Dar cu siguranta pe golf este mult ... mult .... MULT ... mai urata. :D

24 Oct 2010, 07:32

Mie mi se pare OK.

01 Noi 2010, 09:18

Ieri dupa-masa , am vazut un etnic rrom care facea autostopul pe A2 sensul spre Constanta :-O

01 Noi 2010, 21:54

tot zic sa numar animalutele lovite pe a2.... dupa care incep sa-i injur pe tembelii aia pe care scrie "securitate autostrada".

02 Noi 2010, 13:35

:D :D :D :D :-" (este trimisa de un amic) undeva la Romana
FiÅŸiere ataÅŸate
atentie parcare.jpg

02 Noi 2010, 19:09

Tare :))))) si care ar fi explicatia? e locul altcuiva de parcare..sau..?

Ce credeti ca este pata aceea alba din fata conducatorului din spatele meu? :)
FiÅŸiere ataÅŸate
photo2.jpg
Răspunde