1. Spunea cineva pe aici ca Clujul nu a prezentat, nu a facut nu a dres. Eu unul doar la Cluj am vazut ca s-a vorbit cu locatiile ptr cazare si s-au obtinut si discounturi. As merge oricand pe mana Danei la orice eveniment organizat de ea, dar asta nu inseamna ca pe ceilalti ii pun in galeata cu bile negre. Nu, fiecare om pleaca de la statutul de bun organizator, pana la proba contrarie. :-) Deci voi veni cu foarte mare drag oriunde se va face si voi ajuta (in masura in care voi fi solicitat) orice comitet de organizare.
2. Legat de manastiri, de locuri de mers si de vizitat, fratilor, nimeni nu o sa stea sa se plimbe in zilele alea si sa vada obiectivele turistice din jur. Singurele obiective turistice vizitate or sa fie crasmele, restaurantele si supermarketurile. in rest vom sta intre noi si ne vom distra.
3. Expresii de genul: daca iese ala vin, daca iese alalalt s-ar putea sa vin si daca iese al tzanspelea nu vin 100% nu ne intereseaza. nu ma intereseaza daca vii, daca nu vii si poate m-as bucura sa nu vii decat sa vii si sa ne spui ca ptiu, ce departe ai venit si uite ca sucu` sunt calde, berea sunt calde, si fetele sunt de la tara...
4. Legat de problema cu Calimanestiul. Fratilor, weekendul trecut am venit dinspre Sibiu pe Valea Oltului. Cine v-a spus voua ca traficul TIR-urilor e interzisa in weekend probabil a facut-o la modul teoretic. Am stat in coloane de mi-au sarit capacele. Deci clar coloana trebuie facuta pe un drum cu cel putin 2 benzi sau un drum secundar (judetean, local, poteca nemarcata chiar) daca se gasesc prin zona.
5. Incep sa cred ca mai bine votam cu Popesti Leordeniul... era aproape, veneam 150%... asa, pana la Sibiu sau Cluj nu prea am chef sa vin...