Mr.
"shine"... fara suparare... dar cam vorbesti, fara sa citesti sau sa te documentezi in prealabil...
Referitor la postarea preturilor de cazare... in mapa de prezentare a orasului nostru sunt atasate cateva link-uri care fac trimiterea directa la pensiunile si locurile probabile de cazare... cum vrei sa iti dau un pret probabil atata timp cat nu este stabilita o data fixa de cazare si nu se stie cu aproximatie un numar de participanti , iar directorii de hoteluri si de pensiuni cand discuti cu ei asta intreaba:
"spune-mi in ce data se organizeaza evenimentul si cate camere doriti...?!" daca accesai unul din link-urile acelea postate de mine in mapa de prezentare aflai si iti dadeai sema singur ca la preturile de cazare Valcea sta cel mai bine dintre toate orasele propuse...
Referitor la aglomeratia de pe Valea Oltului te intreb cateva lucruri... ai vazut indicatorul acela mare cat casa pe care scrie ca in timpul sezonului estival, pe Valea Oltului se interzice accesul traficului greu in weekend...?! Sti unde este DN CC (soseaua de centura a Calimanestiului)...?! Ei bine afla ca in weekend este pustiu nu circula mai nimeni pe ea si cu sprijinul politiei locale o putem bloca pentru cca. 1h cat tine defilarea...?! Cand mai ai drum pe Valea Oltului urmeaza acel traseu, iar daca nu sti pe unde sa mergi, este simplu, urmareste prima filmare cu traseul 1 propus de noi...
Sa zicem ca totusi nu este pe plac acest traseu cuiva si pica aceasta varianta... Ai urmarit cel de al doilea videoclip cu varianta a 2-a de traseu propusa si simulata de noi...?! Eu vad acolo numai 4 benzi iar referitor la afirmatia unui coleg de forum ca in Rm. Valcea sunt semafoare la tot pasul il invit acum sa vina in Rm. Valcea si o sa vada ca de la intrarea in oras pana la iesirea din oras sunt numai sensuri giratorii... Credetzi ca noi nu am studiat in amanunt totul, nu am discutat, nu ne-am pus de acord si am studiat care ar fi varianta cea mai buna si credetzi ca am sarit asa si noi cu Valcea doar, doar...?! Toti din comitet suntem trecuti de 35 de ani, suntem oameni cu capul pe umeri, avem diverse pregatiri si calificari nu ne aruncam asa... vroiam sa iasa ceva frumos...
Daca credeti ca o sa reusiti timp de 2 sau 3 zile sa tineti pe cei 200 de participanti, pe toti intr-un singur loc va cam inselati... Oamenii mai doresc sa se si plimbe... si mai sunt si persoane care nu suporta un program impus, doresc sa si-l faca poate singuri...
Daca se vrea sa se doboare recordul celor de la KIA, asa cum se discuta de mult timp aici pe forum, este nevoie de o cu totul alta organizare si de cu totul alte idei, de un alt mod de a privi lucrurile...
Pe Nenea Ion, cu Fordu' de la Botosani, Satu Mare, Arad, Cluj, Constanta sau Bucuresti care nu a participat niciodata la un asemea eveniment il puteam atrage oferindu-i o minivacanta de weekend in care poate sa isi ia si familia...
In ideea asta am propus Valcea, in prisma statiunilor, a locurilor deosebit de pitoresti, a muzeelor numeroase pe care le avem si de ce nu a manastirilor de care tu ai facut atata haz... Eu cred ca veneau destui...
Totusi...
Haidetzi sa citim, sa ne informam, sa vedem cu ochii nostri si de abia dupa aceea sa lansam afirmatii nefondate... este nevoie de obiectivism nu de subiectivism... mai bine nu postam..., doar de dragul de a fi subiectivi...
Cu respect...
Ultima oară modificat de
Florin21 pe 15 Noi 2010, 16:53, modificat 1 dată în total.