In sfarsit - MASINA - MONDEO - black panther - 2.0 TDCI

Dupa ce am descoperit o comoara ascunsa de vikingi pe sub o saltea de pat... am inceput sa caut. Primul candidat Ford Focus. Mai mult imi placea cu motorul de 1.6 110 cai. Compromis de consum si putere. Oricum pentru mine era racheta si ala. Ahhh dar nu orice Focus. Ca am muci in cap.... cu dotari cu clima, cu scaune cu parbriz incalzit... etc... Adicalea plecand din masina la care m-i se deschideau usile cand dadeam in gropi cu ea, acu voiam masina cu scaune incalzite... Figuri... Pana la urma am gasit un baiat, am stat de vorba, din pacate avea probleme cu DPF-ul Focusul. Mi-a parut tare rau ca masina era buna. Intre timp un prieten de-al meu tot imi zicea de Mondeo, ca un prieten de-al lui se gandeste sa dea un Mondeo si ca e masina buna si ca bla bla bla... eu Focus dom-le focus.... el Mondeo ma Mondeo ca e buna.... eu nuuuu Batman Batman !!!. La un moment dat zic.. ia da ma nr de telefon al baiatului sa vad care-i treaba. Am vb cu omul de 2 ori si am luat masina. Nici nu am condus-o. Am pus-o pe tester, m-am uitat pe sub ea si am condus-o abia dupa ce i-am dat banii si cheia. Am simtit ca nu am nevoie sa o conduc. Eram linistit. Lucru foarte dubios pentru ca timp de 2 luni i-am innebunit pe toti in jurul meu cu Focus Focus.
Drept urmare... Doamnelor si Domnilor tin sa va prezint MASINA mea (si a sotiei

Am scris mult

Hai sa va zic ce-mi place, ce nu-mi place, ce am facut si ce creau sa -i fac

Imi place -
- e MASINA

- suspensia minunata - foarte comoda cand e de mers pe autostrada, surprinzator de stabila in viraje. Cred ca sunt putine masini mari asa de stabile (sau deloc

- culoarea + accentele de crom pe la usi manere, praguri bara fata - ii dau un aer de pimped-out ! dar cu bun simt
- MOTORULLLL oooo daaaa !!! 130 de cai si 340 de Nm. Din ciuca depasirilor pe autostrada am ajuns sa ma joc si eu cu cien vreau - la un momentdat sotia mea zicea ca e ciudat sa merg asa de aproape de parapetul din stanga autostrazii. Eu mirat nu stiam ce zice - de fapt zicea ca e ciudat sa mergem si noi pe banda 2 ca toti oamenii

- sistemul audio - surprinzator de vivace pentru gusturile mele
- scaunele - adevarate fotolii
- parbrizul incalzit - tre sa fac neaparat filmulet pe youtube sa ma lau la prieteni
- faptul ca e considerata o masina nasoala - dar toti care se suie in ea sunt surprinsi de cat de bine si frumos merge.
- consumabile ieftine

Nu-mi place
- zgomotoasa la viteze peste 130km/h - poate e un fel de limitare pt soferi sa isi bage mintile in cap sa mearga mai incet , dar uneori e obositor
- unghi de bracaj cam mic/mare... nu mai stiu care cum e - cam greu de maniut in locuri stramte
- scoate fum

- interiorul e putin.... old school sa zicem

- nu mai stiu

Ce am facut - mai mimic

Am spalat-o de doua ori

Am mers la Tulcea o data
Am mers la Bicaz 1 data

Ce vreau sa-i fac - sa scap cat de cat de fum . Ma ingrijoreaza

Daca nu ati adormit, iata si pozele - voi reveni cu unele mai bune (eram emotionat ca era prea multa lume prin jur si nu am facut poze prea bune

- iulibiz
- Gold Member
- Maşina: Mondeo MK5, 210 CP, Titanium, Black Mica