Posesor de FF2 Break
Numele meu este Simileac Andrei, sunt din Iasi, si posibil viitor posepor de FF2 break. Timpul ramas pana ma pricopsesc cu fordul sau nu este de 24h, adica maine pe vremea aceasta sunt foarte mari sanse sa fiu fericitul sau nefericitul posesor de ford. Daca masina e asa cum mi-o imaginez eu ca e, inseamna ca o sa fiu foarte fericitul posesor. Astept cat mai multe pareri, opinii, critici, orice din partea voastra, in legatura cu masina, cu toate ca este intr-un timp asa de scurt.
Cateva detalii si poze despre masina:
Caroserie: Break
Fabricatie:2008
Data inmatricularii:11/2007
Transmisie:manuala
Putere:109 CP (80 kW)
Cilindree:1560 cm³
Emisii CO2:127
Norma Euro:euro4
Combustibil:diesel
Culoare:albastru-metalizat
Numari de usi:4/5
Tara de origine:Germania
Tara inmatricularii:neinmatriculat (ieri inmatriculata)
Echipament aditional:
ABS, geamuri electrice, oglinzi electrice, aer conditionat, jante aliaj, sistem navigatie, inchidere centralizata, alarma, airbag, radio/CD, servo directie, imobilizator, computer bord, antifurt, pilot automat, scaune incalzite, ESP, proiectoare ceata, comenzi volan, cadru de protectie, senzori parcare, geamuri colorate.
Uitasem, pret de 7600 euro cu toate actele facute.
Masina are 88mii de km, arata foate bine exterior si interior, verificarea mai in amanunt masinii inca nu am facuto gen service sau alte chestii. Am ceva experienta pe partea de mecanica, tinichigerie etc. avand in continuare 1 dacie 1310 an 2000, 2 suzuki vitara tot an 2000, si cam stiu cu ce se mananca.
Ma intereseaza parerea voastra ca masina in general, daca se merita si orice altceva care va mai vine in minte.
Va multumesc anticipat!
Si pozele aferente:
Ford Focus 2, 2008, 1.6 TDCi, 109 cp
-
symy139 - Ford Freak
- Maşina: Ford Focus 2, 1.6 TDCi, 109CP