Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

my fast blue whale

03 Feb 2011, 10:04

Salutam ,

am o jucarie noua si mare .Am sa postez ceva poze si revin mai tarziu cu detalii.
Este tractoras de 2.0 are 131 cp si fooarte muult spatiu . E o balenuta simpatica.
Ps .scuze de poze dar nu ma pricep , cred ca ar trebui sa-l chem pe Adi .
FiÅŸiere ataÅŸate
fata 2.jpg
spate.jpg
mondeo fata.jpg
interior.jpg

Re: my fast blue whale

03 Feb 2011, 10:13

Now that's BIG...s-o folosesti sanatos si fara probleme...cati bani si km?

03 Feb 2011, 10:21

S-o stapanesti sanatos. Ceva mai mare nu gaseai? :D

03 Feb 2011, 10:27

un Tranist Jumbo doar... :)
Ultima oară modificat de alexandrusavu pe 03 Feb 2011, 23:49, modificat 1 dată în total.
Motiv: nu mai cita ultimul mesaj

03 Feb 2011, 10:56

:-O Bai da' mare e! :)) Sa o alergi sanatos nene!

03 Feb 2011, 11:14

balena? o subestimezi :))
s-o stapanesti sanatos si multi km fara probleme :)

03 Feb 2011, 12:22

Salutam

masina este din 2008 are 87000 km si a costat 10150 euro . Nici acum nu cred ca am cumparat-o la pretul asta , sambata a postat sibianul anuntul ,duminica i-am spus ca o vreau si marti am luat-o. Omul de cuvant mi-a tinut masina ca sunau telefoanele ca la gara.
Primele impresii :
Sibiu -Pitesti consum 5.5 l/100 km
Pitesti-Bucuresti mers intre 140-200 km/h consum de 6.5l/100 km
In oras ceva mai putin decat un Focus pe benzina intre 11.8-12.5/100 km

La drum este senzatie .... nu am cuvinte ! se aseaza superb si este foarte stabila . Bucuria cea mai mare pentru mine ca fun ford este faptul ca are acest motor de 131 de cai .
Are si un cuplu foarte bun si un raport excelent in cutie ( 170 km/h cu viteza 6 si 3000 rot/min) comparativ cu masina de la servici tot un 2.0 de 140 cp de la vw , este net superioara . Interiorul este foarte curat si evident foarte mare . Am senzatia de microbus . Pot sa spun fara rusine ca la aceasta masina sensorii de parcare sunt foarte bine veniti . Are din fabrica.

Mda cam asta e , daca nu sunt prea obosit deseara poate vin cu ea la Academie, daca nu, mai sunt zile si sunt convins ca nu moare nimeni de curiozitate sa vada un Mondeo Break in special Nenea Viper care uraste cu patima acest gen de caroserie si face misto de cei care au . 8-}

O zi frumoasa tuturor si va multumesc de urari !

03 Feb 2011, 13:01

S-o stapanesti sanatos. Chiar ca e mare :D .

PS: motorul nu are 140 de cai? Eu asa stiam.

03 Feb 2011, 13:07

$1 scrie:$2.. sunt convins ca nu moare nimeni de curiozitate sa vada un Mondeo Break in special Nenea Viper care uraste cu patima acest gen de caroserie si face misto de cei care au . 8-}

Hai ca ti-am zis, masina e foarte misto...numa' ca are un defect din fabricatie: e break. =))
Da, nu imi plac nici neam masinile break, dar le inteleg utilitatea si stiu de ce si-a luat-o Ionut, asa ca nu imi sariti in cap. :D

03 Feb 2011, 14:08

Eu spun decat atat - mie imi place ! ;)
Acum ai loc de subwoofer mai mare.

03 Feb 2011, 14:30

Ai dreptate si cat loc....punem si muzicantii.... :))

Ps. nu are 140 cp ci 131 cp pentru ca are motor de Ford si nu de Peugeot . (la distributie are si lant si curea la fel ca cel de 1.8 tdci)

03 Feb 2011, 16:57

Motoarele de 1.6 / 2.0 TDCi din colaborarea cu Peugeot au curea de la arbore la una dintre axele cu came si apoi lant intre cele doua axe cu came.

Motorul de 1.8 TDCi are lant de la arbore la pompa de inalta presiune si apoi curea de la pompa la axa cu came (este SOHC).

Motorul de 2.0 TDCi / 131 CP, de Ford, are distributia numai cu un singur lant.

03 Feb 2011, 17:17

Daniel multumesc de explicatii ... caut de ceva vreme raspunsul corect la intrebarea cu originile moatoarelor de 2.0 tdci.

Acum ca tot am jucarie noua am hotarat sa-i fac viata mai frumoasa cumparand niste ciubotele BF GoodRich si un sistem de alarma cu pager . Cam atat pana acum.

03 Feb 2011, 21:06

Sa o stapanesti sanatos si 1 milion de km fara probleme...
Ce sa mai ... e ... cum le place femeilor : "si tare si mare" ;)

03 Feb 2011, 21:55

Doamnne cata dreptate ai ...! =D>

03 Feb 2011, 22:10

Frumos autobuzul ! :)) sunt invidios ... imi place masina , eu m-am multumit cu sora mai mica .

S-o stapanesti sanatos si fara incidente ! Ai facut o AFACERE buna .

03 Feb 2011, 23:09

Asa ma gandeam si eu...
Are sustinatori din partea noastra a break.istilor, nu ? =D> =D> =D>
Ultima oară modificat de alexandrusavu pe 03 Feb 2011, 23:49, modificat 1 dată în total.
Motiv: nu mai cita ultimul mesaj

03 Feb 2011, 23:37

Asa este ma bucur de sutinera voastra dar ce te faci cu Nenea Viper el este fun sedan.........(focus)
oricum asta am putut ,asta am si culmea asta am si vrut . Parerea mea este ca fiecare masina are farmecul ei si este normal sa avem pareri pro si contra. Sincer vorbind ca design de break ,gasesc masina super frumoasa . Sunt curios si cat de fiabila este . As fi curios ce cuplu motor are .Stie cineva?

04 Feb 2011, 00:55

free willy. da totusi frumoasa balenutza

04 Feb 2011, 01:23

Foarte misto masina, sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. :)
Cu focusul ce ai facut?

04 Feb 2011, 07:07

Focusul m-a ajutat sa cumpar balenuta. Are alt proprietar dar este tot in Bucuresti.

04 Feb 2011, 08:45

Intradevar foarte frumoasa si practica masina, sa o stapanesti sanatos.

04 Feb 2011, 10:30

$1 scrie:$2sa este ma bucur de sutinera voastra dar ce te faci cu Nenea Viper el este fun sedan.........(focus)
oricum asta am putut ,asta am si culmea asta am si vrut . Parerea mea este ca fiecare masina are farmecul ei si este normal sa avem pareri pro si contra. Sincer vorbind ca design de break ,gasesc masina super frumoasa . Sunt curios si cat de fiabila este . As fi curios ce cuplu motor are .Stie cineva?

Ma, io ti-am zis, masina e misto si ii inteleg utilitatea. Mie nu imi plac masinile break de nicio culoare. Si Ferrari daca ar face masini break tot nu as putea sa le inghit. :))

P.S.: 310Nm cred. :)

04 Feb 2011, 11:32

330 Nm din ce am citit .

04 Feb 2011, 11:38

Ala de 140 Cp parca e cu 340Nm, ma rog pe acolo 3xxNm :D. Pe cand ii arzi un cip? ;))

04 Feb 2011, 17:10

sa fiu sincer nu m-am gandit dar nu este exclus.

04 Feb 2011, 18:00

$1 scrie:$2errari daca ar face masini break tot nu as putea sa le inghit.

Eu as face, totusi, un efort. Si nu mi s-ar parea prea mare.
FiÅŸiere ataÅŸate
3d8d9c81590697a3022601342a6b71b4.jpg
Panther_Ferrari_365_GTB_Shooting_Brake_1974_24.jpg

04 Feb 2011, 22:07

Multumesc zvony. =D>
Nenea Viper ai cam furat-o !! =))
Ok sa revenim ..... am sa postez masina la care m-am gandit sa o cumpar inaintea balenutei . Am vrut un RS 500 carbon ,...de 40000 euro pe autovit ,prezentat agresiv cu multe bannere ,( nu mai stiu ce numar are la scrumiera si nici nu conteaza ...)insa ce vreau sa va prezint cred ca este un pic mai interesant. Sa vedem ce parere aveti . Scuze pentru poze .... Din motive personale nu pot spune cui apartine bijuteria dar recunosc ... masina este absolut dementiala! Focus RS 500 carbon este o masina deosebita si cred ca este o bijuterie pe 4 roti dar mustangul asta .....

Ps. rog frumos cine are autocolant cu "club ford" rog frumos sa-mi doneze pentru balenuta . De asemenea niste suporti de numere( pe bani ) ar fi super ok ! Va multumesc.

Stie cineva a cui este masina ???? :-"
FiÅŸiere ataÅŸate
mustang spate.jpg
mustang lateral.jpg
mustang fata.jpg
mustang 1.jpg

05 Feb 2011, 02:32

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2errari daca ar face masini break tot nu as putea sa le inghit.

Eu as face, totusi, un efort. Si nu mi s-ar parea prea mare.

Un efort sa?! Sunt break, nu imi plac! :)) Nu producatorul ma deranjeaza vizual ci caroseria. Da' cred ca ai inteles tu mai bine ce vreau sa zic.

@ Ionut iti dau eu sticker bre', mai am fro' 70 de la Zilele ClubFord 2010. :D
Deci Mustangul este: :| wow!

05 Feb 2011, 16:09

Ai dreptate Nenea Marian ,Mustangul chiar este .......... Cu asemenea bolid nu te intalnesti de multe ori in viata . ;)
Răspunde