Salutam
masina este din 2008 are 87000 km si a costat 10150 euro . Nici acum nu cred ca am cumparat-o la pretul asta , sambata a postat sibianul anuntul ,duminica i-am spus ca o vreau si marti am luat-o. Omul de cuvant mi-a tinut masina ca sunau telefoanele ca la gara.
Primele impresii :
Sibiu -Pitesti consum 5.5 l/100 km
Pitesti-Bucuresti mers intre 140-200 km/h consum de 6.5l/100 km
In oras ceva mai putin decat un Focus pe benzina intre 11.8-12.5/100 km
La drum este senzatie .... nu am cuvinte ! se aseaza superb si este foarte stabila . Bucuria cea mai mare pentru mine ca fun ford este faptul ca are acest motor de 131 de cai .
Are si un cuplu foarte bun si un raport excelent in cutie ( 170 km/h cu viteza 6 si 3000 rot/min) comparativ cu masina de la servici tot un 2.0 de 140 cp de la vw , este net superioara . Interiorul este foarte curat si evident foarte mare . Am senzatia de microbus . Pot sa spun fara rusine ca la aceasta masina sensorii de parcare sunt foarte bine veniti . Are din fabrica.
Mda cam asta e , daca nu sunt prea obosit deseara poate vin cu ea la Academie, daca nu, mai sunt zile si sunt convins ca nu moare nimeni de curiozitate sa vada un Mondeo Break in special Nenea Viper care uraste cu patima acest gen de caroserie si face misto de cei care au .
O zi frumoasa tuturor si va multumesc de urari !