de georgemircea » 04 Feb 2011, 15:22
personal mi-a placut in comunism, avea un rost viata(aveam 3500lei salariu, si imi permiteam concediu la mare si munte,stateai la cozi sa iei ceva de mancare, legai prietenii, era mult mai placuta viata mai putin stresanta: acum stai la cozi sa dai bani la stat, si nu mai legi prietenii din contra ii dusmanesti pe toti.... Acum alergi sa faci DOAR BANI! am devenit sluga lor(a banilor) si pentru asta am face orice....furam statul , statul pe noi, ne furam intre noi, ne credem smekeri si cocosi(si ne miram de ce merge prost tara) daca santem peste media romanilor , sau daca avem o masina mai bengoasa,dar stam cu chirie, ca sa nu ne prinda bancile sa ne ia propietatea. Life sucks in romania(cu r mic)si o sa sucks si mai mult, pentru ca nu mai avem istorie, nu mai avem valori, tara am vandut-o demult, nu ne intereseaza decat prosperitatea personala. Poate gresesc, toti conducatorii s-au chinuit sa ne uneasca,iar acum santem asa dezbinati si rai,si fuduli nevoie mare dar avem democratie, sau un fel de a zice....
p.s cate s-au construit in democratie si cate in comunism? astia nu sant in stare sa intretina ce au construit in comunism, comunistii ... pacat
iar pe toti copii care posteaza pe aici despre comunsimul pe care l-au auzit, ar trebui sa se gandeasca si la viitor(dar e este o caracteristica a generatiei tinere de a nu gandi),tara nu se termina cand o sa moara ei,i-as intreba spre ce se indreapta acum, tara? care este viitorul ei? a copiilor lor? Nu sant comunist si nici nu am fost ,dar hai sa vedem si realitatea. o zi buna
Ultima oară modificat de
georgemircea pe 04 Feb 2011, 15:29, modificat 1 dată în total.