$1 scrie:$2
Cine spune ca sumele alea sunt standardul de "mers bine"? Frustrare, frustrare, frustrare....si prostie cat incape.
Nici nu ai merita un raspuns...Dar, totusi, te intreb, oare cat de corect e sa judeci cat de "prost" e cineva de pe un forum ? Daca vrei facem un concurs la teste de inteligenta sau de cultura generala, poate asa ma vei putea cataloga mai corect si nu din fata calculatorului dupa un post scris pe un forum... Domnule care te crezi "desteptul pamantului" doar pentru ca ai punct de vedere diferit fata de al meu
Si ca sa vezi cat de "destept" esti tu, nici macar nu am spus ca acelea sunt standarde de "mers bine". Ideea era ca cei carora intr-adevar le merge bine isi permit oricand acele "obiecte" si nu cred ca 10% din cei care si le permit in Romania si le permit pe meritul lor profesional. Multi dintre acei bogati pe carei vezi in X6(si sunt din ce in ce mai multi) nu stiu decat sa fure, sa combine, sa mai faca o lucrare pe banii statului la pret de 5 ori mai mare decat normal, etc.
Poate am fost prea subtil pentru "inteligenta ta nativa" si poate de aceea ai interpretat mot a mot ceea ce am scris, fara sa incerci macar sa intelegi substratul. Tu te-ai grabit(la fel ca si altii de pe aici) ca fata la maritat sa interpretezi (gresit) faptul ca acela e standardul meu de mers bine.
PS: nu mai luati discutiile in mod personal aici pe forum, mai bine lasati deoparte diverse catalogari de persoane in spatele carora se ascund nick-nameurile si incercati mai mult sa priviti in mod obiectiv discutia si parerea fiecaruia , iar cand nu sunteti de acord mai bine veniti cu nsite argumente decat sa treceti direct la jigniri care nu isi au rostul... Si mie mi-ar fi usor sa jignesc, dar nu cred ca rezolv nimic asa, nu mi-am facut cont pe forum ca sa ii judec, sa ii cataloghez si jignesc pe altii(ca babele ale barfitoare de la coltul blocului) , ci mai degraba ca sa port niste discutii civilizate si obiectie.
http://andreilungu.com/Ex:
VW Passat 2.0 TDI 140 cp, 2009,
Focus 1.8 TDDI 90 cp, 2004,
Fiesta 1.4 TDCI 2004 68cp, 2 usi