Fiesta mk6 1.3 2003
Asa ca incep cu buburuza mea

A fost luata in 2005/2006 de la sefa mamei, a condus-o mama o perioada si dupa a devenit masina mea.
Incepusem s-o conduc ocazional cand nu aveam permis

Masinuta este un Fiesta 1.3 51kW, an fabricatie 2003, culoare albastra. Cand mi-am luat carnetul avea 45.213, iar acum are 65.964 km si se tine foarte bine pentru varsta ei.
Singura chestie care nu-mi place la ea e consumul putin exagerat, dar probabil normal pentru Bucuresti (~10 l/100 km).
Si mai am de povestit si niste chestii de-a lungul vremii:
Prima zi de carnet - declarat vinovat intr-un accident doar fiindca celalat n-a reusit sa pastreze controlu masinii lui, si a intrat in aripa dreapta (l-am vazut si stateam pe loc) - am fost declarat vinovat fiindca eram in aia 50m pana-n semafor unde n-aveam voie sa schimb banda.
Urmarea:

Vroiam sa ies din noua parcare din fata blocului si dupa cativa cm facuti aud zgomot metalic + ceva frecandu-se de caroserie. Ce era ? O bordura lasata fix pana-n pragul masinii mele de cei care au facut parcarea. Bordura s-a rastogolit, a intrat sub el si mi-a facut pragul ca naiba.

Mi-a atins unu bara din spate pe undeva pana-n Obor, la un semafor si mi-am facut ulterior masina pe casco, am primit bonus si senzori de parcare.

Am mai pierdut unele plastice de la stalpul usii, dar am cumparat unele noi si le-am montat. Am mai primit si cateva mici zgarieturi de-a lungu' portierelor (reavointa/vandalism). Si cam atat lucruri "nasoale", le-am rezolvat pe toate cu casco.
Gata cu vorbaraia, hai cu pozele:
Sufletul masinii:

+ corpul:

Iarna trecuta la o ora dupa ce trecuse prin spalatorie:

Si cam atat momentan

-
razor1911 - Ford Freak
- Maşina: Fiesta
- VIN: WF0HXXGAJH3L38639