ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Discutii in gashca !

21 Feb 2011, 19:16

Nene Adi,
De ce imi pui vorbe in gura? :)
De unde ai luat textul de mai jos? :D
Acum daca esti moderator iti permiti orice? =))
Uite asa bagi omul in carciuma nevinovat. ;) #:-S

$1 scrie:$2ene ADI,pai ce faci aici? :-O
Noi discutam de Andreea alias chefdejoaca nu de Alexia. =))
Si tu Alexia daca te-ai "luat" fara stirea mea,sa vezi ce bataita iti iei ca de fapt tu ai fost prima fina. :-??

21 Feb 2011, 19:21

:)) te-am priiiiiiiiiiiiiins ;))...

21 Feb 2011, 19:34

Sa vezi cand te-oi prinde eu la gratar. :)
Uite ce te asteapta,o sa-i ocupi locul lui mctano. =))
Dar cred ca pe tine o sa te plimbam cu ala mai mare din stanga ca nu ai loc in cel mic. =))
FiÅŸiere ataÅŸate
DSC00349.JPG
proba de anduranta
DSC00350.JPG
raliul dunarii

21 Feb 2011, 20:04

io n-am zis... n-am vazut nimic... nu stiu nimic... :))

22 Feb 2011, 06:09

buna dimineata :)

22 Feb 2011, 08:58

Cine esti? =))

22 Feb 2011, 10:04

Zi parola!

22 Feb 2011, 11:22

Luminează-ţi faţa!

22 Feb 2011, 12:13

La multi ani!

23 Feb 2011, 05:55

Buna dimineata tuturor, :)
La multi ani? :-O
De ce? :-??
Iar a venit revelionul? :-t
O zi buna dragilor. :)

23 Feb 2011, 09:10

Buna dimineata si voua ... atat cat mai e dimineata :D

23 Feb 2011, 09:56

'neatza tuturor. Teoretic, dimineata e pana la 11.59, asa ca mai avem timp de cafea de dimineata. Prima, a doua sau... fara numar.

23 Feb 2011, 14:38

Buna ziua stimati colegi...buna alesia :D :-*
Poate ma ajutati si pe mine,sunt in Bucuresti,in chitila mai exact,la o lucrare,reamenajare rafturi Plus...si vreau sa imi spuneti si mie in apropiere de podul Constantei unde este un restaurant ceva sa pot manca si eu mancare gatita,calda...ca la Plus au numai uscaturi. :D

23 Feb 2011, 14:42

Gyovany, treci pe sub podul Constanta, si mai mergi vreo 150 m. e o benzinarie Agip la intersectia bulevardelor. Pe acolo prin zona, vei gasi ceva restaurante. Ori pe Bd 1 Mai, ori pe Calea Grivitei.
Pofta buna! ;)

23 Feb 2011, 16:32

Sa traiti domn' Komandant :) ..deci ca sa inteleg mai bine,trec pe sub pod inspre gara,da? si dupaia dau de agip si restaurantele alea...a,si nu aveti nevoie de instalator..nu va curge un robinet,o baterie ceva de inlocuit :D fac si eu un ciubuc =))..ca lucrez doar noaptea cand se inchide Plusu,si ziua sunt liber,dar pana la 12 dorm :D

23 Feb 2011, 16:39

Io, dar nu am acadele :)).

23 Feb 2011, 17:35

Gyovany,ai nr meu de tel pe PM, suna-ma.

23 Feb 2011, 18:07

Salut,

Finule vezi ca acolo unde zice comandantul,chiar pe langa statia Agip la 150m e si nea Vasile cu pompele de injectie,sper sa nu ajungi pe la el sa mananci o ciorbica calda de capete hidrulice si la desert niste injectoare. =))
Si apropo vezi ca nr. de telefon e cu supra super taxa pentru ca nu este al lui ci de la o linie erotica. :))
Sunt fierbinte,ma vrei?... =))

Hai ca...pofta buna...la ce iti doresti tu,sper sa mai ajungi acasa cu ceva din banii de la lucrare,macar de benzina pentru Scorpie. :)

24 Feb 2011, 11:53

Gyovany, vezi ca mai era un Plus cu probleme (aveau prea multa apa in magazin), parca pe la Ocna Mures =))

24 Feb 2011, 18:07

Salut,

Alen il trimiti sa ii ajute pe aia la adunat ce a mai ramas? :D
GYOVANY daca te duci acolo sa iti iei sare de acasa ca sa iti pui in mancare ca ei saracii nu au pe acolo. :))

24 Feb 2011, 20:05

Giovanii!! Ia zi, luni seara pe unde prasesti, ca m-am hotarat sa-ti aduc o sticla de vin de-al meu. :) ;)
Vezi cum faci sa fii loco, ca nu ajung prea des prin Craiova. :D

25 Feb 2011, 00:02

si naveta a fost lansataaaaaa! =D>

25 Feb 2011, 00:16

Ursus sau Carlsberg? (naveta)

25 Feb 2011, 17:12

Bai sa n-am parte de Maricica, ninge zici ca e ultima ninsoare pe planeta!!! :-t

25 Feb 2011, 17:33

La tine la serviciu? Ce coincindenta, si la mine! Inseamna ca nici eu n-o sa am parte de Maricica :))

25 Feb 2011, 19:16

:)) :))

25 Feb 2011, 21:11

$1 scrie:$2inge zici ca e ultima ninsoare pe planeta!!! :-t

OMFG, Unde, unde? Da-mi si mie un link!!!111!

25 Feb 2011, 22:22

:D

http://www.jurnalul.ro/webcam/piata-revolutiei-77.html

PS: stiu bancu' ... chill

26 Feb 2011, 02:25

Gata,am revenit acasa.E mult mai frig la Bucuresti ca la mine acasa.Cam inganfati cei de la Plus Chitila,se credeau toti cel putin Ministrii :-& ..si eu cum nu sunt obisnuit sa tac,am avut cateva "discutii" cu ei pe acolo,si am observat ca la cat erau de tari in gura,dupa ce ridici putin tonul si te faci suparat...dupaia o lasa moale de tot si iti vorbesc frumos :) asta mi-a placut cel mai mult :D .Cel mai de treaba a fost neamtul,pe ala nu puteai sa te superi cand iti dadea un ordin,stia cum sa vorbeasca.Si am inteles ca acel Plus va deveni foarte curand Lidl.
Si mai fratilor,clientii pe acolo nu au somn,la 07.45 se puneau la rand cu caricioarele si asteptau sa se deschida,desi noi eram inca acolo si terminam finisarile,grabiti tare...si cel mai frumos era seara cand inchideam la 20.00 (programul fiind pana la 22.00) si ei veneau croiti la cumparaturi si sa vedeti gura ce faceau...n-ai vazut asa ceva...dar una peste alta a fost bine,m-am si distrat.

Taticule luni seara in mod normal ar trebui sa fiu acasa,deci astept "leacul" :D :) ...dar daca o mai trebui sa plec in deplasare te anunt...bine,ca daca vii cu a mica pot sa am deplasare si in america ca nu ma mai duc :D :-"

26 Feb 2011, 10:07

:D
Răspunde