Gata,am revenit acasa.E mult mai frig la Bucuresti ca la mine acasa.Cam inganfati cei de la Plus Chitila,se credeau toti cel putin Ministrii

..si eu cum nu sunt obisnuit sa tac,am avut cateva "discutii" cu ei pe acolo,si am observat ca la cat erau de tari in gura,dupa ce ridici putin tonul si te faci suparat...dupaia o lasa moale de tot si iti vorbesc frumos

asta mi-a placut cel mai mult

.Cel mai de treaba a fost neamtul,pe ala nu puteai sa te superi cand iti dadea un ordin,stia cum sa vorbeasca.Si am inteles ca acel Plus va deveni foarte curand Lidl.
Si mai fratilor,clientii pe acolo nu au somn,la 07.45 se puneau la rand cu caricioarele si asteptau sa se deschida,desi noi eram inca acolo si terminam finisarile,grabiti tare...si cel mai frumos era seara cand inchideam la 20.00 (programul fiind pana la 22.00) si ei veneau croiti la cumparaturi si sa vedeti gura ce faceau...n-ai vazut asa ceva...dar una peste alta a fost bine,m-am si distrat.
Taticule luni seara in mod normal ar trebui sa fiu acasa,deci astept "leacul"

...dar daca o mai trebui sa plec in deplasare te anunt...bine,ca daca vii cu a mica pot sa am deplasare si in america ca nu ma mai duc