Masina de paine
De cateva zile sunt posesorul unei masini de paine Westwood JC-M201A si dupa 10 paini facute,tot nu reusesc sa fac o paine care sa fie facuta bine in interior. Adica, painea iese ok, se poate manca, dar e senzatia ca interiorul e umpic nefacut, e mai coca.
Am incercat diferite marci de faina, sa pun mai multa drojdie, sa pun mai putina drojdie, sa pun lapte in loc de apa, dar nu reusesc sa o "prajesc" si in interior.
La aparat folosesc programul 1 (basic) de 3 ore si ii mai dau in plus 20-40 minute cu programul de coacere.
Banuiesc ca nu are legatura cu masina de paine ci cu reteta.
Aveti idee ce pot face ca sa iasa mai facuta si in interior?
Mersi
-
bibi - Ford Freak
- Mesaje: 200
- Membru din: 21 Mai 2007, 12:29
- Maşina: Ford Focus Trend Style 2007 Hatch 1.6 16V