ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
03 Iun 2011, 09:12
Deci, sa o citez pe nevata-mea: "cum naiba a reusit?"
03 Iun 2011, 10:41
Hai mah , nici ele intre ele nu-si iau aprarea ?
03 Iun 2011, 20:18
sa-si cumpere focus 3. invata de la masina cum sa parcheze, daca tot a facut scoala de soferi degeaba.
04 Iun 2011, 10:46
$1 scrie:$2eci, sa o citez pe nevata-mea: "cum naiba a reusit?"
A mea a zis "e femeie..."
05 Iun 2011, 22:49
adica asta ar trebui sa fie o scuza, nu ?
06 Iun 2011, 09:08
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

06 Iun 2011, 10:48
Multumesc, multumesc
06 Iun 2011, 19:03
IQ fail, sau cum sa fii atat de prost si sa blochezi 3 locuri de parcare cu un Mini.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

06 Iun 2011, 19:05
Foarte fain Mini-ul. Este unul si langa locul meu actual de munca, il admir in fiecare dimineata.
06 Iun 2011, 19:12
Asta cred ca e genul de sofer care schimba banda fara sa se asigure, te baga in stalp si isi continua drumul fara sa isi dea seama ca a facut ceva... Eu sunt de parere ca ar trebui sa se dea si test de inteligenta pentru a obtine permisul de conducere.
06 Iun 2011, 19:19
pai in cazul asta, s-ar circula foarte bine pe o singura banda..... ca nu ar mai fi atitea masini
07 Iun 2011, 13:52
o poza cu o baba
07 Iun 2011, 15:07
Dar baba fugise

Poza unde e?
07 Iun 2011, 15:24
S-a dus să parcheze mini-ul cum trebuie.
07 Iun 2011, 22:02
eu pe astia incep sa-i inteleg, sincer!! decat sa te trezesti cu 'nspe mii de urme pe portiere de la idiotii care nu stiu sa deschida usile la masina, mai bine asa
08 Iun 2011, 10:30
crezi ca s-au gandit la aspectul asta cand au parcat asa ?
ma cam indoiesc...
08 Iun 2011, 10:51
Astea sunt niste judecati nedrepte si naive - de cele mai multe ori exact asa gasesti locul intr-o parcare de supermarket, si n-ai de ales decat sa te aliniezi; daca, mai pe urma, masinile din dreapta si din stanga ta pleaca, ramai de fraier, ca n-ai stiut sa parchezi, nu?
Mai bine ne-am indrepta atentia si aparatele foto asupra nesimtitilor si prostilor dovediti (cum sunt aceia care parcheaza chiar in fata intrarii, desi nu este loc de parcare acolo, ori pe locurile rezervate celor cu dizabilitati, sau cei care parcheaza in afara sirului de locuri de parcare, tot ca sa fie mai aproape de calea de acces in magazin; am o gramada de asemenea poze), nu asupra celor presupusi.
08 Iun 2011, 10:56
pai si eu, care asteptam in masina si i-am facut poza aluia cu Ka-ul (de exemplu) cum iti pot dovedi tie ca ala a parcat aiurea chiar sub ochii mei cand avea la dispozitie 2 locuri ?
aaaa, ca sunt situatii si din acelea cum ai spus tu, da, sunt de acord, desi si acolo alinierea aceea aiurea a plecat tot de la unul care a parcat "pe langa", nu ?
08 Iun 2011, 12:03
la faza cu parcatul eu zic sa nu ii judecati, eu mi-am gasit ambele portiere infundate in parcare la real, "bunul samaritean" mi-a sters masina de vopseaua lui si de praf ca poate "nu observ". si de atunci cu toate injuraturile primite tot pe 2 locuri parchez si caut sa parchez un pic mai departe de intrare ca sa nu mai ma inghesuie lumea.
08 Iun 2011, 12:13
Pe cel cu golful din prima poza il inteleg, uitati-va la vectra B cum a depasit delimitarea spatiului propriu de parcare, daca se alinia cu el, risca sa ramana cu o urma. De multe ori si eu asa fac, desi eu oricum nu parchez aproape de intrari, nu mi-e lene sa ma plimb 50 de metri, asa ca in fundul parcarii din hypermarket nu deranjez pe nimeni.
Ar mai fi de dezbatut daca si cel cu vectra nu a fost nevoit sa parcheze la fel peste limita, pt. ca si marii proiectanti de hypermarketuri sunt niste curvistine, eu cu masina mea de clasa medie conceputa in anii '90 nu incap in multe locuri, daca ai un mondeo nou sa seria 5 ai garantia ca prinzi zgarieturi pe usi. Deh, ce sa-i faci, romanul e fraier, las' ca-i inghesuim in parcari sa vina cat mai multi, ca oricum is prosti si vin cu duiumu'.
Cel cu fordul K din a doua poza ramane un personaj de neinteles pt. mine, are masina mini si se labarteaza pe doua locuri excelente, probabil ca ii acord prea multa atentie, el precis nu a folosit logica sau bunul simt cand a luat decizia sa ocupe doua locuri.
Si legat de super-magazinele astea, traiesc intr-un oras relativ mare, avem deja 3 mall-uri deschise cu parcari imense, plus inca nu stiu cate magazine cu parcari foarte mari, printre care 2 realuri. Nu inteleg cum insa un real e intotdeauna plin-ochi, si culmea de cei cu masini nu de pedestrasi sau pietoni, daca i-ati vedea cum vaneaza locuri ca crocodilii, cat mai aproape de intrare, care mai de care cu bmw-uri si audi. Culmea e ca la 200 de metri e un mall cu carrefour imens inclus in cladire, o parcare poate dubla ca dimensiuni, rata de ocupare e infinit mai mica. E de-a dreptul strigator la cer cat de fatarnic si de indiferent poate fi un roman, merge unde se aduna lumea fara sa gandeasca deloc daca are sau nu un avantaj real. Chestia asta din pacate, ar trebui filmata, pozele spun prea putin.
08 Iun 2011, 18:20
ca sa lamurim putin situatia.... ambele poze sint facute la 2 ore distanta, exact in acelasi loc. prima e cea cu vw a doua cea cu ford. in ambele situatii, se puteau orienta catre oricare alte locuri; parcarea era destul de libera, insa comoditatea (sa nu-i spun lenea) i-a facut sa parcehze asa. eu nu le gasesc nici o scuza. nu mai vorbesc de cei care parcheaza pe locurile rezervata si asta cu acordul "paznicilor" care oricum nu pazesc nimic ....
cit despre cei cu masini mari, sa-mi fie cu iertare insa cind le-au cumparat nu stiau la ce se inhama? ori parchezi asa cum trebuie (daca ai loc si putin bun simt) ori cauti un loc mai retras daca tu consideri ca nu ai loc cu vaporul acolo. si vorba cuiva de mai sus: "nu strica sa-si miste suncile 50-100 de metri"
08 Iun 2011, 19:27
$1 scrie:$2u pe astia incep sa-i inteleg, sincer!! decat sa te trezesti cu 'nspe mii de urme pe portiere de la idiotii care nu stiu sa deschida usile la masina, mai bine asa
Eu insist sa o numesc nesimtire...
Poti foarte bine sa parchezi masina mai departe de intrare. Acolo vin in general oameni cu aceeasi "teama" (si eu fac la fel, recunosc).
08 Iun 2011, 19:33
o data in plus, daca mai era nevoie...
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

08 Iun 2011, 19:41
Nene
Alen,lasandui la o parte pe handicapatii aia,cat ti-a dat penny
smarket sa le faci reclama
09 Iun 2011, 05:56
Cum recunoasteti o masina a unui cetatean cu dezabilitati ?
09 Iun 2011, 07:35
e obligat sa aiba in parbriz semnul albastru
09 Iun 2011, 11:07
$1 scrie:$2um recunoasteti o masina a unui cetatean cu dezabilitati ?
Pana acum nu am vazut cetatean cu dizabilitati cu masina de fite...

Si pe care sa o conduca personal (asta ca sa iasa si SOV din discutie

)
Nu stiu daca un Q7 se poate adapta (protezele si adaptarile se fac la Romhandicap si nu au decat pentru masini "normale").
09 Iun 2011, 11:15
Mihai, cred ca Prigoana are masina "a"normala. Si e "dezabilitat". Si am mai vazut, oricum.
09 Iun 2011, 11:22
Depinde de multe, sa stii...
Daca problema e la piciorul stang, e OK daca ai masina cu cutie automata.
Daca problema e la piciorul drept, trebuie sa-ti treaca acceleratia/frana pe comanda manuala (nu poti sa le zici ca ai cutie automata si ca poti sa apesi cu stangul in loc de dreptul...).