de todhiere » 08 Iun 2011, 12:13
Pe cel cu golful din prima poza il inteleg, uitati-va la vectra B cum a depasit delimitarea spatiului propriu de parcare, daca se alinia cu el, risca sa ramana cu o urma. De multe ori si eu asa fac, desi eu oricum nu parchez aproape de intrari, nu mi-e lene sa ma plimb 50 de metri, asa ca in fundul parcarii din hypermarket nu deranjez pe nimeni.
Ar mai fi de dezbatut daca si cel cu vectra nu a fost nevoit sa parcheze la fel peste limita, pt. ca si marii proiectanti de hypermarketuri sunt niste curvistine, eu cu masina mea de clasa medie conceputa in anii '90 nu incap in multe locuri, daca ai un mondeo nou sa seria 5 ai garantia ca prinzi zgarieturi pe usi. Deh, ce sa-i faci, romanul e fraier, las' ca-i inghesuim in parcari sa vina cat mai multi, ca oricum is prosti si vin cu duiumu'.
Cel cu fordul K din a doua poza ramane un personaj de neinteles pt. mine, are masina mini si se labarteaza pe doua locuri excelente, probabil ca ii acord prea multa atentie, el precis nu a folosit logica sau bunul simt cand a luat decizia sa ocupe doua locuri.
Si legat de super-magazinele astea, traiesc intr-un oras relativ mare, avem deja 3 mall-uri deschise cu parcari imense, plus inca nu stiu cate magazine cu parcari foarte mari, printre care 2 realuri. Nu inteleg cum insa un real e intotdeauna plin-ochi, si culmea de cei cu masini nu de pedestrasi sau pietoni, daca i-ati vedea cum vaneaza locuri ca crocodilii, cat mai aproape de intrare, care mai de care cu bmw-uri si audi. Culmea e ca la 200 de metri e un mall cu carrefour imens inclus in cladire, o parcare poate dubla ca dimensiuni, rata de ocupare e infinit mai mica. E de-a dreptul strigator la cer cat de fatarnic si de indiferent poate fi un roman, merge unde se aduna lumea fara sa gandeasca deloc daca are sau nu un avantaj real. Chestia asta din pacate, ar trebui filmata, pozele spun prea putin.
Ford Focus mk2 1.6 tdci 90 bhp
Ford Focus mk3 2.0 tdci 163 bhp
My first Youtube channel:
https://youtu.be/v2GhMlEi8u0
...and my second effort:
https://www.youtube.com/channel/UCTRiseGNdK2R2xUtXuojocg