Totul despre membri

Primul meu Ford ... Focus 1,6 TDCI

Prezentari cu masini, poze, biografii, liste

Moderator: Cornel001

Re: Primul meu Ford ... Focus 1,6 TDCI

Mesajde IOnut10 » 29 Iul 2011, 15:24

Schimbare mult in bine a imaginii cu noua bara :)
Abia astept sa imi pun si eu. In plus o sa incerc sa imi pun si ceva mai mult crom, mai ales ca o sa am farurile negre (masina fiind tot neagra).
IOnut10
Ford Freak

Maşina: Ford Focus, 2007, 1.8 TDCi 115 CP

Mesajde morodor » 29 Iul 2011, 15:44

Am si eu in plan sa-mi schimb farurile ... grila am luat-o intentionat fara crom ... vreau s-o fac shadow line :D
Nu am timp sa o spal si sa fac niste poze mai bune ... in realitate arata mai bine :D !
Istoria Focusului meu ... tot ce am facut si vreau sa fac la masina : http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=15&t=62737
morodor
Member

Maşina: Ford Focus Turnier , 2007 , 1,6TDCI , 109CP
VIN: WF0WXXGCDW7D52952

Mesajde morodor » 30 Iul 2011, 00:11

Am gasit si senzorul pentru nivelul lichidului pentru parbriz (35 RON)... o sa ajunga saptamana viitoare si o sa pot monta bidonul original cu rezervor suplimentar pentru spalatoarele de faruri , dupa care o sa-i fac o vizita lui DG Alexandru sa activeze senzorul .
Ramane sa conectez pompa de la spaltoarele de faruri si am terminat cu instalatia de spalare parbriz si faruri ... a fost mai usor de cat ma asteptam .
Maine sunt plecat , dar duminica o sa fac poze mai detaliate la bidon sa va faceti o idee .

Vreau neaparat stopuri albe cu leduri , varianta Titanium facelift pentru brek !
Ma intereseaza si niste praguri in genul celor de ST , nu vreau ceva bombastic ... vreau ceva finutz , nu foarte proeminente sau joase !
Daca apare ceva va rog sa ma anuntati .
Istoria Focusului meu ... tot ce am facut si vreau sa fac la masina : http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=15&t=62737
morodor
Member

Mesajde morodor » 30 Iul 2011, 00:11

O sa pun o poza cu senzorul , daca tot am facut dublu post ...
Fişiere ataşate
Senzor nivel lichid spalator parbriz si faruri.jpg
morodor
Member

Mesajde morodor » 31 Iul 2011, 21:48

Saptamana asta vreau sa montez bara spate facelift , dupa ce iese de la vopsit ... stiti cumva daca trebuie si alti suporti ?
Eu cred ca o sa se potriveasca suportii vechi , pentru ca la bara fata suportii laterali s-au potrivit perfect si nu cred ca bara spate are suporti pe mijloc ... din ce vad eu , are numai niste suruburi in partile laterale sus , unde este acoperita de hayon .
Fişiere ataşate
Bara spate facelift.JPG
morodor
Member

Mesajde morodor » 01 Aug 2011, 22:47

Dupa multe amanari , azi m-am hotarat sa fac becurile de la picioare sa lumineze .
Prin Decembrie parca , am decoperit topicul unde s-a discutat pe 40-50 de pagini aceasta problema , in ziua urmatoare am verificat daca am soclurile si le aveam ... am pus becuri dar nu s-a facut lumina si am fost foarte dezamagit :D
Au fost colegi care au ales o solutie aparent mai simpla si au tras fire de la plafoniera , dar cei care se pricep la electrica , au gasit solutia cu puntea in cutia de sigurante si unul din colegi a postat un tutorial in imagini , din care m-am inspirat si eu :
http://www.flickr.com/photos/42827710@N03/3948358839/
Cand cineva iti da asa totul pe tava , chiar si unii mai putin priceputi (ca mine ) reusesc ... mi-a luat cam 20 de min sa fac legaturile si acum becurile lumineaza !

Daca tot ma incalzisem cu lucrarea asta si aveam timp , m-am apucat sa-mi montez si suportul de ochelari (modelul care se monteaza deasupra usii soferului), operatiune aparent foarte simpla dar mi-a luat ceva timp ... a trebuit sa fac un chenar din carton sa nu tai aiurea plafonul , dupa care cea mai grea operatiune a fost sa montez sistemul de prindere format din 2 cleme de tabla care se introduc in gaurile din plafon .... in final a iesit foarte bine si sunt multumit .

Saptamana asta urmeaza parasolarele (ajung maine) , bara spate facelift si conectarea sistemului de spalat farurile + senzorul de nivel .

Saptamana viitoare , bifurcatia la toba (sunt programat pe 9 August)si pana la sfarsitul lunii o instalatie climatronic ... originala sau aftermarket si stopuri albe . Stopurile sunt cele simple cu becuri , dar am o idee si vreu sa le fac cateva modificari ....
morodor
Member

Mesajde morodor » 02 Aug 2011, 16:22

Am montat parasolarele ... privite de la 4-5 m distanta , geamurile sunt foarte inchise la culoare (ca la folie) , privita de aproape , plasa da o nota de eleganta , iar din interior vizibilitatea este foarte buna .
Montajul a fost simplu , sunt cateva cleme de prindere , ca sa se poata merge cu geamul deschis si sa nu cada plasele cand usa este deschisa . Aceste cleme sunt numai pentru geamul de la luneta si usile spate , la al treilea rand de geamuri clemele nu sunt necesare . Plasele sunt gandite special pentru acest model si au ramele metalice facute exact pe conturul geamului , sarma din interior este foarte solida , iar calitatea plasei este foarte buna .
Mie imi plac foarte mult si va recomand sa va puneti plase in locul foliei ...
Cateva fotografii :
Fişiere ataşate
parasolare 4.JPG
parasolare 3.JPG
parasolare 2.JPG
parasolare 1.JPG
morodor
Member

Mesajde addy2002 » 03 Aug 2011, 09:13

plasele sunt sonniboy de la climair.de?
sau sunt alea englezesti?
addy2002
1nsane Member

Maşina: Ford Fiesta Ghia + imbunatatiri, 2005, 1.4 TDCI
VIN: WF0HXXGAJH5C02432

Mesajde morodor » 03 Aug 2011, 09:33

Da , sunt Sonniboy !
Le-au placut si colegilor mei care au fost de parere ca sunt mai elegante de cat folia si mult mai practice . Se poate merge cu geamul deschis fara sa te bata soarele in cap , au avantajul ca se pot scoate , nu se zgarie ca folia , nu fac noaptea efectul de oglinda in interior .

Aseara cand mergeam spre casa , era deja intuneric si nu am simtit nevoia sa mult oglinda din interior pe modul de noapte ... deci am efect de oglinda heliomata , exact ca la folie :D !
morodor
Member

Mesajde theCloud » 03 Aug 2011, 09:54

Felicitari moro! ;) E placut tot timpul cand cineva face ceva la masina, investeste si e multumit dupa :)
S Max 2007, 2 TDCI Trend + options ;)
theCloud

Maşina: S MAX 2007, 2TDCI 143cp
VIN: WF0SXXGBWS7U18040

Mesajde morodor » 03 Aug 2011, 11:00

Multumesc theCloud , am o gramada de idei , dar finantele imi pun frana .

Nu stiu cat o sa mai investestesc in masina asta , pentru ca acesti bani se pierd in cazul unei vanzari . Recunosc ca la inceput nu eram foarte incantat de dotarile masinii si de masina in general , nu aveam o placere deosebita sa merg cu ea , dar eram multuimit de raportul pret/calitate , tinuta de drum si de consum ... acum dupa toate modificarile astea , am inceput sa tin la masina asta , ma simt mult mai bine la volan , cand stiu ca multe lucruri sunt facute cu mana mea si chiar imi face placere sa surubaresc pe la ea ... in ultimul timp nu prea m-am uitat la bani cand mi-am dorit ceva si tot ce am facut a fost ca sa ma simt eu bine si sa-mi placa !

Daca nu intram pe forum si nu ma duceam la intalnirile Club-Ford Constanta , sigur nu ma "imbolnaveam" iar de bricolaj ! :D Nu am mai facut modificari la masini de prin 1995 - 1999 , cand avem o Dacie 1310 luata din Ungaria , pe care am adaptat tot felul de sisteme care nu erau disponibile constructiv : geamuri electrice fata , inchidere centralizata cu alarma si telecomanda , antena telescopica electrica , bord de BMW seria 3 cu tot cu aeroterma (a trebuit sa decupez tabla si sa mut bateria in prtbagaj ca sa incapa aeroterma) , scaune fata de VW Golf , folie , muzica , jante aliaj Renault cu distantiere , aripi evazate , vopsea alba - perlata , punte spate de Renault Fuego cu frane pe disc + servofrana , volan sport cu diametru mic - de la un Renault 5, consola centrala de Audi 80 si maneta schimbator scurtata , toba sport , antifonare suplimentara interior , trapa si multe altele de care nu-mi amintesc acum , dar masina era foarte speciala si faceam furori la gagici :)) ... de atunci nu am mai simtit nevoia sa modific masinile , pentru ca am cumparat masini occidentale care aveau tot ce-mi doream , m-am insurat ... au venit copii si s-au schimbat prioritatile , dar nici nu am fost in preajma unor impatimiti care sa ma faca sa-mi doresc sa schimb ceva .

Acum ma gandesc ca trebuie sa devin mai rational si sa o las mai moale , dar mai sunt cateva lucruri la care nu pot renunta in stadiul asta ... am gandit un proiect pe termen mai lung si le voi realiza treptat daca-mi vor permite finantele . Lista cu ce doresc sa fac este foarte lunga , dar sunt multe maruntisuri , asa ca mi-am stabilit prioritatile pentru perioada urmatoare :

1. Climatronic (kit sau de fabrica).
2. Eleron luneta .
3. Faruri cu lupa (originale sau Deyline).
4. Praguri tip ST .

Cred ca punctele 2,3 si 4 rezolva aspectul exterior al masinii impreuna cu barele fata - sapate , pe care deja le-am schimbat . Sincer cel mai mult imi doresc sa schimb farurile , fara eleron si praguri pot sa traiesc :D , le voi cumpara numai daca le gasesc la un pret rezonabil (de preferat din dezmembrari).

La interior husele Titanium impreuna cu cotiera + fete usi facelift si instalatia climatronic sunt aproape tot ce-mi doresc , dar climatronicul original si husele imi dau mari dureri de cap , dar voi gasi o solutie ... nu renunt !

Voi face masina asta asa cum imi doresc si sper sa nu ma plictisesc repede dupa ce termin :D !
morodor
Member

Mesajde theCloud » 03 Aug 2011, 12:37

Eu m-am hotarat ca pana iarna sa-mi pun incalzire in scaune. Asta ii batut in cuie 100%. Trebuie doar sa ma hotarasc de care sa iau dar cred ca o sa fie acela de renault, si o sa montez butoanele ori pe marginea scaunelor cum am vazut pe ici colo, dar mai degraba le-as monta pe consola centrala, una langa alta.
Un alt lucru ce inca imi place f mult sunt DRL-urile. Avand in vedere ca un bec H7 costa minim 25 ron, cred ca merita sa imi pun DRL, arata si bine, si imi dublez, daca nu triplez durata de viata a becurilor de poz scurta.
As vrea si eu faruri xenon, dar deocamdata nici macar la schimbat ceasuri bord de facelift nu ma pot gandi. Am niste cheltuieli mari toamna asta si nu pot sa fur banii de acolo. Poate mai tarziu, iarna spre primavara.
Pana atunci citesc pe aici ce faceti voi si imi fac o idee ce mi-ar placea si mie din astea si ce pot realiza din ce-mi place.
Asadar
SPOR LA TREABA Domnilor! :D
theCloud

Mesajde NickUS » 03 Aug 2011, 15:50

Investitii serioase faci domnu ! S-o stapanesti serios !

Bara aia face toti banii , da husele nu merita sa te agiti sa le faci . Daca pui trapa o faci OZN si-i triplezi valoarea , he , he , he !
E bine ca tii la masina si o ingrijesti , da probleme mcanice nu ai avut ?
Ia sa te vad cum explici cand o cadea turbina , caseta de directie sau volanta !
Nu te supara pe mine ca vorbim si noi ca baietii ca eu sunt patit .

Hai spor la kilometrii fara belele si poate ne vedem sa ma ajuti cu caldura la fund .
“I want to die in my sleep like my grandfather ... Not screaming and yelling like the passengers in his car.”
NickUS
Incepator

Maşina: Ford Focus 2 Wagon , 1,6 TDCI - 109 CP , CT.44.NYK
VIN: WF0WXXGLDW7D33203

Mesajde morodor » 03 Aug 2011, 17:13

theCloud
Eu iti doresc sa poti face tot ce ti-ai propus . Cand reusesti sa schimbi cate ceva la masina , senzatia este mult mai placuta ca atunci cand ai fi avut optiunea respectiva din fabrica . Spor la bani , ca de idei despre cum sa-i cheltuiesti , chiar daca nu ai tu , au altii ! :D

NickUS
Multumesc pentru urari . Nu ma supar ca ai adus vorba de probleme mecanice . Sunt foarte constient de hibele masinii , am citit destule povestiri pe forum si am incercat sa evit deteriorarea turbinei , facand cateva operatiuni suplimentare (pe care mecanicul l-a recomandat) si pana acum nu am probleme .
De povestit nu voi povestii ... te las pe tine pentru ca esti mai in tema ! :D
morodor
Member

Mesajde NickUS » 04 Aug 2011, 11:15

He he , eu sunt artist la mecanica si turbine (eoliene) . Glumesc ma , sant praf ! Am 2 maini pe stanga asa ca lasa mistourile . Am scris ce a zis mecanicu care a lucrat la masina mea .
Sefu , bara spate aia noua o pui pe masina sa ne duci cu vorba ?
“I want to die in my sleep like my grandfather ... Not screaming and yelling like the passengers in his car.”
NickUS
Incepator

Mesajde morodor » 04 Aug 2011, 13:15

Bara spate o montez vineri seara , cand o sa fac si schimbul de ulei .

Poze sambata , dupa ce spal masina ...
Daca esti curios sa vazi masina LIVE , te astept la intalnirea Club Ford . Putem sa vorbim si de incalzirea in scaune ... daca ai gasit Kit-ul te ajut cu placere , nu este nevoie sa dai banii la electrician pentru conectare .

Tot vineri seara montez si senzorul pentru nivel lichid de parbriz , impreuna cu rezervorul original de lichid si marti o sa-l vizitez pe DG Alexandru sa-l activeze .
morodor
Member

Mesajde NickUS » 04 Aug 2011, 21:27

Nu pot sa vin sambata la intalnire da promit ca data viitoare vin .
Morodor am pus plase la geamuri cu 15 lei ! :))
1 bucata mare plasa ovala pentru luneta 5 lei
2 bucati set plase semiovale pentru usi 5 lei
2 bucati set plase mai mici si patrate pentru geamurile din spate 5 lei
nu arata ca la tine da tin umbra . Cel mai bine vine aia de la luneta . Am bagat 3 ventuze si sta linistita acolo si alea de la usi o ventuza , acopera 80% din geam ! tu ai luat 'plasa' si eu plase ! :)) avantaj eu cam 160 de euro ! Se poate si cu bani mai ptini . Ma pufnit rasu cand plateam la casa si ma gandeam cat ai dat tu pe alea de fite !
NickUS
Incepator

Mesajde theCloud » 04 Aug 2011, 21:53

Uite Nicku'.... unii dau cam multi bani pe masinile lor. Altii dau bani multi pe tigari sau bauturi sau cine stie inca pe ce prostii. Iar altii dau din gura si vor sa se arate cei mai destepti dintre toti. Fa niste poze sa arati cat de tare esti cu plasele tale ieftine sa putem face o comparatie si sa aratam cat de multi bani a stricat moro pe o chestie foarte faina si calitativa.
Hai smechere! POZE!!!
theCloud

Mesajde NickUS » 04 Aug 2011, 22:07

Nu te supara bre asa , ca moro e constantean de-al meu si glumesc cu el . Am vorbit cu el la telefon si ma trimis sa iau plase ieftine de la kaufland si real. Diferenta e mare si el stie mai bine , ca pana acum plase ieftine a avut pe masina , da na zis paicea . Sus am zis ca nu se compara cu ce are el , da macar fac umbra si sant multumit la ce bani am dat . Cand mai cresc iau scumpe si nu mai dau cu limba pa ventuze ! :))
Si nu sant jmecher , da ? doar glumet asa =)) ca daca stam seriosi murim de inima !
Il mai intep pe moro ca e prea pasionat si ia prea in serios masina asta . Stiu sigur ca se tavaleste de ras cand vede ce scriu , ca la telefon e si el caterinca da aicea e serios !
NickUS
Incepator

Mesajde morodor » 04 Aug 2011, 22:38

NickUS
Chiar am ras de mi-au dat lacrimile ! =))
De unde le scoti frate ? De unde-ti vine inspiratia asta ?
Mi-ai facut praf topicul si nu mai pun la socoteala stresul de la telefon cu plasele , de imi parea rau ca le-am dat pe alea vechi si nu le-am pastrat pentru tine ! :D
Ma bucur ca ai gasit plase si ca esti multumit de ele ... pana o sa le vezi pe alea adevarate pe masina mea ... sa te vad atunci ce mai zici ! :))

Asa este , Nick , trebuie sa mai si radem ca alfel murim de inima ! Ce este al tau , e pus deoparte ... esti incredibil de optimist .
Nu uita sa faci poze la electrician , sa "bagi" vre-o 2 tutoriale adevarate pe forum , asa cum mi-ai promis la telefon ! :D
morodor
Member

Mesajde theCloud » 04 Aug 2011, 22:39

Scuze ca am sarit asa.... E tare nasol cand intr-adevar bagi inima in ceva ce ti-e drag si primesti comentarii din astea... daca tu zici ca voi va intelegeti de minune si el nu se supara eu ma retrag.
Respect
theCloud

Mesajde morodor » 04 Aug 2011, 23:11

theCloud
Multumesc ca mi-ai luat apararea . Din exterior posturile lui poate se vad ca jgniri , dar sunt convins ca Nick nu a avut intentia asta ... am vorbit cu el de cateva ori la telefon si este un tip super , dar ii place sa fie glumet . Daca nu il stiam , reactionam mai dur ! :D Acum il tolerez , ce sa fac ... sa plang si sa-i dau satisfactie ? :D

Si daca tot am dat-o pe glume ...
Lasa ca il prind eu la inghesuiala pe domnul NicUS cu scaunele incalzite si o sa-l pun sa-mi povesteasca fazele cu placutele de frana , cu turbina , cu aditivul si cu parbrizul , sa vezi ce-i trec glumele instantaneu ! Astea 4 sunt subiecte sensibile rau la el ... cand am vorbit prima data la telefon , a injurat in ordine : 5 min. proiectantii motorului , 5 min. inginerii de la Ford , 5 min. reparatorii de turbine si 10 min. electricienii de reprezentanta ! =)) telefonul fiind pe banii lui ... iar eu l-am pus pe spiker sa mai invete si colegii mei niste injuraturi noi , pentru ca omul are un arsenal puternic si original ... jur ca nu a repetat o injuratura in 5 min , numai exclusivitati !
Imi pare rau ca nu pot reproduce aici cateva ... sunt chiar foarte bune ! Pacat ca nu l-am iregistrat ! A fost show total !
morodor
Member

Mesajde NickUS » 05 Aug 2011, 09:48

Ce faci bre moro ? Dai din casa ? Ma parasati ? Bine ca ai zis asta , osa cer drepturi de autor pa injuraturile care te invat de acum incolo !
Hai la balamuc cu tine ca ti-am dat apa la moara si te dai rotund acum !
HE HE HE HE !

Pun caldura in scaune singur ca am gasit topicu unde ai explicat tu desteptule ! Nam nevoie sa ma inghesuiesti tu , da te primesc sa te uiti daca vrei sa inveti da la mine ! Da taci ! nu zici nimic de turbine si altele ca dau foc la masina !

Baieti , nu va ofuscati , ca doar glumesc cu moro ! Lui ii place , va spun 100%sigur !
NickUS
Incepator

Mesajde theCloud » 05 Aug 2011, 14:15

@morodor
Sunt un pic grabit dar totusi nu ma lasa curiozitatea... Zici ca ai montat incalzirea in scaune. Din ala de Renault ai bagat si tu?
Cablul de la baterie pe unde l-ai tras?
Inca ma gandesc unde sa pun butoanele.Mi-ar placea sa fie ambele la vedere. Sa nu ramana ala de pasager pornit si sa mearga de geaba. Desi daca nu e legat la bricheta nu ramane pornit oricum.
Tu l-ai si incercat dupa montaj? Se incalzeste repede? Ca parca am mai citit ca si-a pus cineva si nici din ala cel mai ieftin si in friguri nu facea fata.....:-?
theCloud

Mesajde morodor » 05 Aug 2011, 15:01

Am postat la momentul respectiv un mic tutorial despre montarea incalzirii in scaune la Focus , aici :

http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=54&t=60277&st=0&sk=t&sd=a&start=20

Am explicat cum se monteaza si instalatia electrica , intr-un alt post pe aceeasi pagina .

Eu am fost foarte multumit iarna trecuta , cand a fost foarte frig la Constanta ... caldura incepea sa se simta in maxim 1-2 min. de la pornire si dupa 5 min o opream . Initial o legasem la bricheta , dupa care am facut o instalatie serioasa cu releu si siguranta .
morodor
Member

Mesajde paul talpau » 07 Aug 2011, 23:48

Salut Morodor! Aproape de 2 ore citesc istoria ford-ului tau si despre toate imbunatatirile pe care i le-ai adus. Felicitari pentru ca reusesti sa iti faci masina pe gustul tau. Felul tau de a povesti este captivant si mi-a tinut treaza atentia. Am adus si eu cateva imbunatatiri la masina mea (cea din semnatura) si vreau sa mai aduc, pentru ca mai am ceva idei. Numai ca la mine merge mai greu, fiind limitat de bani. Dar incet, incet sper sa reusesc.
Felicitari, inca odata si mult succes in continuare. Astept noi postari de la tine si poze cu noile imbunatatiri.
Te salut!
ford focus2 hatchback, 2005, 1.6L16V, trend collection
paul talpau
Ford Freak

Maşina: ford focus, 2005, 1.6L16V ,100CP, trend
VIN: WF05XXWPD55P15381

Mesajde morodor » 09 Aug 2011, 00:50

@ paul talpau
Ma bucur ca ti-a placut . Este bine cand primesti laude si cand ceilati apreciaza ce faci ... :D

Am reusit in seara asta sa fac schimbul de ulei si sa montez bara spate pe care am luat-o tot azi de la vopsit .
Arata muuuult mai bineee spatele masinii cu noua bara !!! ;) Din pacate am reusit "performanta" sa zgarii putin bara noua , cand incercam sa o bag pe cea veche in masina . Nu e foarte grav (sper sa iasa la polish) dar m-am enervat rau ... :((

De maine sunt in concediu cateva zile (la munte) si ma opresc in Bucuresti sa montez bifurcatia la toba ... restul modificarilor mai trebuie sa astepte :

Din lipsa de timp , am amanat pentru saptamana viitoare montarea vasului pentru lichid de parbriz cu rezervor suplimentar si senzor de nivel .
Tot saptamana viitoare conectarea instalatiei de spalat farurile . O sa incerc varianta cu conectarea prin gem-ul masinii si daca electricianul nu reuseste , trec la planul nr.2 , cu instalatie separata si actionare de la un buton gen sonerie , pe care o sa o fac eu , cu manutele mele ... ;)

La huse mai am ceva de lucru ... sunt foarte scumpi buretii originali de Titanium (cam 650 lei pentru un scaun ) , husele nu vreau sa le modific , asa ca ... o sa fac o suplimentare de buret pe lateralul scaunelor , ca sa compensez diferenta (cam 1 CM ) .
Am inceput sa ma documentez si am cautat o persoana care sa faca lucrarea si nu am gasit pe nimeni interesat de asa ceva ... dar am gasit un tapiser auto , care intre timp s-a retras . Chiar daca nu mai lucreaza , omul a fost foarte amabil si mi-a explicat foarte detaliat tot procesul . M-a ajutat cu materiale : un buret special si o solutie speciala de lipit buretele , mi-a imprumutat o foarfeca pentru decuparea buretului si mi-a dat foarte multe sfaturi ! Acum ramane sa am timp sa ma ocup de modificari si pate nu uit sa fac cateva poze !
Tapiserul avea de vanzare o tapiserie superba !!! Full piele , neagra cu insertii albe (lateralele din Alcantara) originala Ford cu inscriptia "INDIVIDUAL" in partea superioara a spatarului , dar pretul este 600 de Euro ! Tapiseria se potriveste la scaunele Focus 2 si Kuga . Eu din pacate nu-mi permit sa dau banii astia , dar daca era mai ieftina , cred ca ma bagam ! :))
morodor
Member

Mesajde morodor » 16 Aug 2011, 16:57

Am revenit din concediu si am rezolvat cu tobele , iar azi au venit si stopurile albe facelift de Titanium .
Spatele masinii s-a schimbat total si sunt foarte multumit de modificari ... mai am de pus numai eleronul deasupra lunetei si am terminat cu partea din spate .
Fata masinii asteapta noile faruri Dayline - cu DLR , semnalizare LED , Xenon cu lupa la faza scurta + punerea in functiune a instalatiei de spalat farurile .
Sper sa gasesc praguri la un pret rezonabil sa rezolv si aspectul lateral al masinii .
La interior trebuie sa montez tapiseria de Titanium (in seara asta ma apuc de treaba) si foarte probabil instalatia de climatizare , luna asta sau luna viitoare ...
Saptamana asta o sa postez cateva poze cu spatele masinii si cu noua tapiserie .
morodor
Member

Mesajde tezzy » 17 Aug 2011, 10:30

f tare imi place ce-ai facut la masina cat te-au costat dayline?
1.ford focus 2010
2.ford ka 2011(familie)
3.ford mondeo 2006(familie)
tezzy
Incepator

Maşina: ford focus ,2010,1.6,100cp

Mesajde morodor » 17 Aug 2011, 11:35

Deocamdata farurile sunt in stadiu de proiect ... pretul este 260 Euro pentru un set .
Fişiere ataşate
DAYLINE.jpg
morodor
Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Totul despre membri