Multumesc
theCloud , am o gramada de idei , dar finantele imi pun frana .
Nu stiu cat o sa mai investestesc in masina asta , pentru ca acesti bani se pierd in cazul unei vanzari . Recunosc ca la inceput nu eram foarte incantat de dotarile masinii si de masina in general , nu aveam o placere deosebita sa merg cu ea , dar eram multuimit de raportul pret/calitate , tinuta de drum si de consum ... acum dupa toate modificarile astea , am inceput sa tin la masina asta , ma simt mult mai bine la volan , cand stiu ca multe lucruri sunt facute cu mana mea si chiar imi face placere sa surubaresc pe la ea ... in ultimul timp nu prea m-am uitat la bani cand mi-am dorit ceva si tot ce am facut a fost ca sa ma simt eu bine si sa-mi placa !
Daca nu intram pe forum si nu ma duceam la intalnirile Club-Ford Constanta , sigur nu ma "imbolnaveam" iar de bricolaj !

Nu am mai facut modificari la masini de prin 1995 - 1999 , cand avem o Dacie 1310 luata din Ungaria , pe care am adaptat tot felul de sisteme care nu erau disponibile constructiv : geamuri electrice fata , inchidere centralizata cu alarma si telecomanda , antena telescopica electrica , bord de BMW seria 3 cu tot cu aeroterma (a trebuit sa decupez tabla si sa mut bateria in prtbagaj ca sa incapa aeroterma) , scaune fata de VW Golf , folie , muzica , jante aliaj Renault cu distantiere , aripi evazate , vopsea alba - perlata , punte spate de Renault Fuego cu frane pe disc + servofrana , volan sport cu diametru mic - de la un Renault 5, consola centrala de Audi 80 si maneta schimbator scurtata , toba sport , antifonare suplimentara interior , trapa si multe altele de care nu-mi amintesc acum , dar masina era foarte speciala si faceam furori la gagici

... de atunci nu am mai simtit nevoia sa modific masinile , pentru ca am cumparat masini occidentale care aveau tot ce-mi doream , m-am insurat ... au venit copii si s-au schimbat prioritatile , dar nici nu am fost in preajma unor impatimiti care sa ma faca sa-mi doresc sa schimb ceva .
Acum ma gandesc ca trebuie sa devin mai rational si sa o las mai moale , dar mai sunt cateva lucruri la care nu pot renunta in stadiul asta ... am gandit un proiect pe termen mai lung si le voi realiza treptat daca-mi vor permite finantele . Lista cu ce doresc sa fac este foarte lunga , dar sunt multe maruntisuri , asa ca mi-am stabilit prioritatile pentru perioada urmatoare :
1. Climatronic (kit sau de fabrica).
2. Eleron luneta .
3. Faruri cu lupa (originale sau Deyline).
4. Praguri tip ST .
Cred ca punctele 2,3 si 4 rezolva aspectul exterior al masinii impreuna cu barele fata - sapate , pe care deja le-am schimbat . Sincer cel mai mult imi doresc sa schimb farurile , fara eleron si praguri pot sa traiesc

, le voi cumpara numai daca le gasesc la un pret rezonabil (de preferat din dezmembrari).
La interior husele Titanium impreuna cu cotiera + fete usi facelift si instalatia climatronic sunt aproape tot ce-mi doresc , dar climatronicul original si husele imi dau mari dureri de cap , dar voi gasi o solutie ... nu renunt !
Voi face masina asta asa cum imi doresc si sper sa nu ma plictisesc repede dupa ce termin

!