Salutare!
Nu ma mai scris de mult in acest topic, cred ca si pe forum la fel (schimbare jobului principalul motiv).
Am ajuns cu bestiuta mea la 10.000 km pe data de 19.05.2007. De atunci am mai facut vreo 2500 ca de...nu puteam sa o las sa stea linistita, imposibil!
Pana acum am numai cuvinte de lauda pentru aceasta fiesta cu motorizarea de 1.6. Nu am avut probleme cu ea de nici un fel (in afara de evenimentul din a doua zi de dupa achizitie

).
Am ajuns cu ea si la 190km/h (pe autostrada soarelui) dar nu am stat mult la acea viteza ca nu avea rost. Am ajuns la viteza asta cand m-am luat cu un clio, cred ca diesel ca pe la 160km/h il pierdeam in urma, iar cand eram in spatele lui si baga piciorul in el fumega rau saracu - a fost distractiv.
Greierasi nu prea am avut, doar un zgomot in partea stanga spate. Prima data am crezut ca e canapeaua sau spatarul, dar s-a dovedit a fi iala de la portiera spate. Dupa ce un prieten mi-a dat cu un spray special pentru astfel de mecanisme a tacut greierasul. A si ar mai fi un greiere care se aude in portiera stanga spate cand dau f tare muzica (destul de rar) asa ca nu m-am pus sa dau fata de la usa js ca sa-l fac sa taca.
Stabilitate si control-directie pentru clasa ei mi se pare exceptional.
Consumul este dupa cum urmeaza:
- in afara daca merg pana in 130km/h max consumul este pe 7%; daca merg cu 140 in medie se apropie de 8%
- in oras, ma refer la bucuresti, este de la 10% in medie, 11% cu AC.
Weekendul trecut am fost la br si 210 km in afara 180 km in oras => un consum mediu de 7,3-7,5%.
Mai multe nu prea stiu ce sa mai zic...doar ca puteti sa imi dati orice masina din clasa ei acum si nu mi-as da bestiuta.
Atasez si niste poze cu km la 10.000 km.
Urez la toata lumea multi km fara probeme!