ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Discutii in gashca !

31 Iul 2011, 13:17

De 1 mai am fost la bulgari cu o oferta de pe fundeal. A fost foarte ok. Si mai ieftin.
Azi ajung pe la craiova, bem si noi un suculete?

01 Aug 2011, 15:05

@adicristea: adica esti/ai fost pana la Nurnberg si nu treci pe la mine ???????? 40 minute faci !!!! huaaaaaa !!!!! :D

01 Aug 2011, 15:32

Pai eu stiam ca esti in USA :)). Ajung Sambata asta in Nurnberg, tu unde te afli?

01 Aug 2011, 15:52

Nu bre ... mai urci 56km :D s-ar putea sa fie in drumul tau. ;) Vezi locatia din profil.

02 Aug 2011, 08:51

'neatza popor. Sa aveti o zi faina!

02 Aug 2011, 09:09

Neata. Deja e faina. AMR 2 zile pana la concediu!!!

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

02 Aug 2011, 10:23

amr 1 luna pana la zilele clubford :D

02 Aug 2011, 11:13

8-|

02 Aug 2011, 11:35

tã tã
:D

02 Aug 2011, 12:31

Salutari si LA Multi Ani tuturor sarbatoritilor care i-am ratat in ultimile doua saptamani. :)
Am fost si sunt in concediu si tocmai ce m-am intors din delta. ;)

02 Aug 2011, 17:31

$1 scrie:$2ã tã
:D

Acu bagai si io de seama de eventu' cu pricina. Pe 1 septembrie plec de la Nisipuri, inseamna ca daca mai stau o noapte pot veni spre CF BG... interesant! De dezbatut cu coordonatorul de credite... :D

10 Aug 2011, 09:31

Subiect de studiu
$1 scrie:$2ara, maşinile parcate la soare se transformă în adevărate cuptoare şi nu este deloc plăcut să transpiri până când aerul condiţionat începe să-şi facă treaba, scrie Consumerist.com.

Japonezii au găsit însă o metodă "bizară, dar eficientă" pentru a rezolva această problemă.

http://www.gandul.info/magazin/video-cu ... de-8586351

15 Aug 2011, 12:53

trebuie pus in practica

15 Aug 2011, 19:15

Ati auzit de suzuki swift 4x4 ?

16 Aug 2011, 09:33

eu da :D

16 Aug 2011, 09:52

tocmai conduc unul. rosu.

16 Aug 2011, 09:54

si?

16 Aug 2011, 10:05

cum e? ca imi place si mie ... poate imi iau unul :P

16 Aug 2011, 11:08

motor 1.3 dar fasnet... doar cu sofer am testat. confortabil pe denivelari usoare, dar cam periculos in curbe abordate altfel decat calm. Totusi azi parca a cam troncanit pe craterele patriei sau am auzit din cauza ca era muzica oprita. Cam si ca inainte sa-i fie schimbat un amortizor. Greu de spus, ca nu am mers mai deloc cu el inainte. Deci in afara de azi cand m-a cam dezamagit, in rest mi-a placut exceptand faza cu, curbele si niste maruntisuri gen nu merg geamurile din telecomanda. Vrea sa-l vanda, daca-l vrei :P

16 Aug 2011, 13:49

diesel si nou :D dar mai ales prima!

16 Aug 2011, 13:59

$1 scrie:$2ntr-o alta ordine de idei, si ca sa nu mai deschid un alt topic .. a incercat cineva ofertele de la FunDeal?

Apar tot felul de oferte, gen pleci in austria cu cateva sute de lei, in loc de .. mult peste 1000 ... (exemplu oarecare http://www.redutti.ro/cumpar/12590.html)
Au mai fost unele cu ochelari (consult, tratament, ochelari pana in 500 lei) .. apropos, ochelarii nevesti-mii costa 1200 lei :D

Si multe altele...asadar, a incercat ceva? e teapa?

PS: va rog nu presupuneti, ca asta pot face si eu...daca aveti experiente CLARE. (chiar si de la cunoscuti).

Merci

Avem urmatoarele oferte:
- toata iarna am fost la patinoar cu 1 leu (Patinoarul la care mergeam de obicei, nu vrei spelunca - Drumul Taberei)
- toata vara am mers la film cu 1 leu (Cinema-ul la care mergeam de obicei, nu vrei spelunca - The Light Cinema
- Un prieten f bun a mers in Grecia la Skiathos la hotelul unde mersese si anul trecut. Anul asta la juma de pret.
- Mancaruri si alte nimicuri am pescuit in draci de pe toate site-urile.
- Am luat dertartraj, consultatie si periaj profesional si ne-am ales cu un super medic stomatolog la care ne facem de atunci toate lucrarile - am stat 2 ore si ne-a explicat cu lux de amanunte tot ce vedeam pe camera microscopica instalata in gura.
- Eu i-am facut cadou mamei o operatie la ochi - eliminarea miopiei. Pret 2000 de lei redus de la 4000. A 2-a zi deja citea la TV.

Pot sa iti mai dau sute de exemple, dar nu imi vin acum in minte. Dar da, teoretic toate ofertele sunt adevarate. Numai sa citesti cu grija tot ce scrie pe acolo.
Aaaaa, sa nu uit, mi-am curatat masina cu sisteme de vaporizare, draci laci... interior, exterior, tapiterie cu 20 de lei parca... asa ca , go for it!

16 Aug 2011, 14:56

Nu-i bai, lipim un "TDCi" pe el si se rezolva.

16 Aug 2011, 19:00

sau TDI, ca sa-i cresti valoarea de revanzare... (recunosc, dupa doua weekenduri de stat cu masina in targ sunt inca socat de inertia maselor si modul in care polarizeaza in jurul oricarei masini cu sigla VAG)

16 Aug 2011, 19:36

$1 scrie:$2...Eu i-am facut cadou mamei o operatie la ochi - eliminarea miopiei. Pret 2000 de lei redus de la 4000. A 2-a zi deja citea la TV.

Unde la pretul asta :D ? Ca ma intereseaza si pe mine dar am gasit numai "oferte". Poti sa-mi dai mai multe detalii pe PM? Saru'mana

PS: acum am citit mai atent :))

16 Aug 2011, 20:01

intri pe adulmec.ro si acolo gasesti toate ofertele. grupon, coolbuy, zumzi,kuponiada, etc.
le poti sorta dupa ce vrei: categorii (sanatate, mancare,etc), pret, zona

16 Aug 2011, 20:16

@shine
Pe cuvantul meu daca te cred.

17 Aug 2011, 10:45

@ Cornel: Ce crezi si ce nu crezi? Oricum nu ma intereseaza ce crezi tu :D
@ Chefdejoaca: eu folosesc cautareduceri.ro
@ Bogda1313: mai vrei info? Operatia a fost facuta la oftalux. Clinica ii fusese recomandata mamei de niste cunostinte care au facut operatia inainte sa apara oferta. Mama si-o dorea la pret intreg. Cand am vazut oferta, nu am stat deloc pe ganduri! :)

17 Aug 2011, 11:49

Daca e pe bune, normal ca vreau :) .

25 Aug 2011, 08:10

La Multi Ani NeneFordescule!
Oricum te sun... :))

25 Aug 2011, 12:45

Salut,

La multi ani
Sanatate multa si tot ce iti doresti alaturi de cei dragi. :)
Răspunde